Jump to content

Co máte právě na ruce?

Recommended Posts

před 4 minutami, Radik napsal:

No to bych řek, že se daj! A luxusní foto k tomu :)

před 1 minutou, Pivas napsal:

@Kid_A - Moc pekny chlape. 👍

Diky panove. Vyzkousel jsem, potesil se, ale dal zustavam u modrych SMPC (ktere vypadaji vedle techto novych prekvapive stare:))) 

@Kid_A mne přijde že u každé nové generace bondovek ta předchozí vypadá hrozně staře, podobně jsem to měl u prvních vlnek vs prvních keramik. Zároveň ta generace bez vlnek mi přijde lepší než ta poslední - menší, pohodlnější, min preplacana, hezčí heliak a buznatah mi taky seděl líp. Z nové reference bych vzal strojek a datum na šestce.

před 31 minutami, ragu napsal:

@Kid_A mne přijde že u každé nové generace bondovek ta předchozí vypadá hrozně staře, podobně jsem to měl u prvních vlnek vs prvních keramik. Zároveň ta generace bez vlnek mi přijde lepší než ta poslední - menší, pohodlnější, min preplacana, hezčí heliak a buznatah mi taky seděl líp. Z nové reference bych vzal strojek a datum na šestce.

Kde to muzu podepsat? Souhlasim se vsim:)))

Když srovnám celou trojici starejch vlnek, bezvlnek a novejch vlnek vedle sebe, tak bych si asi jako jediný vybral star vlnky. O fous před novejma. Bezvlnky mám v tomhle triu až na třetím místě a působí na mě skoro až vintážně.

[mention=248]Kid_A[/mention] mne přijde že u každé nové generace bondovek ta předchozí vypadá hrozně staře, podobně jsem to měl u prvních vlnek vs prvních keramik. Zároveň ta generace bez vlnek mi přijde lepší než ta poslední - menší, pohodlnější, min preplacana, hezčí heliak a buznatah mi taky seděl líp. Z nové reference bych vzal strojek a datum na šestce.

Za mě nej reference 2254.50. Bondofky jsem měl troje a tyto mi nejvíce seděli. Mám nové keramiky a jako plus beru velikost,konečně tam není buzna korunka-dále datum,strojek,spona a hezčí ručky.
Co mě se.. nejvíc je lumi. Asi už jsem stare a už pořádně nevidím,ale starší reference to ještě uměli,u nových stojí za prd(PO,SMP)

Sent from my iPhone using Tapatalk

před 2 hodinami, shewcza napsal:

Gratuluji k perfektním hodinkám @Kid_A

Bohuzel jen na zkousku:)))

před 1 hodinou, Radik napsal:

Když srovnám celou trojici starejch vlnek, bezvlnek a novejch vlnek vedle sebe, tak bych si asi jako jediný vybral star vlnky. O fous před novejma. Bezvlnky mám v tomhle triu až na třetím místě a působí na mě skoro až vintážně.

Ja teda jako vintage vnimam klasicky vlnky. Absence aplikovanych indexu dela strasne moc

před 7 hodinami, Kid_A napsal:

Bohuzel jen na zkousku:)))

Také jsem je vzal na zkoušku, s tím ze bych nečekal, ze vyhrajou nad předchozím modelu a ejhle, už je to rok, nejvíc nosím modré vlnky a černé keramiky bez vlnek jsem hodil do výměny 😂

před 3 hodinami, semi001 napsal:

Také jsem je vzal na zkoušku, s tím ze bych nečekal, ze vyhrajou nad předchozím modelu a ejhle, už je to rok, nejvíc nosím modré vlnky a černé keramiky bez vlnek jsem hodil do výměny 😂

Tohle forum je kronikou pribehu chronopacientu:)) co ta zealande guma? Nosis ji taky?