Kid_A Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Daj se....ne ze ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Víkend zahajen Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr.73 Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Seiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 před 2 hodinami, Kid_A napsal: Daj se....ne ze ne... No to bych řek, že se daj! A luxusní foto k tomu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 @Kid_A - Moc pekny chlape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 před 4 minutami, Radik napsal: No to bych řek, že se daj! A luxusní foto k tomu před 1 minutou, Pivas napsal: @Kid_A - Moc pekny chlape. Diky panove. Vyzkousel jsem, potesil se, ale dal zustavam u modrych SMPC (ktere vypadaji vedle techto novych prekvapive stare:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 @Kid_A mne přijde že u každé nové generace bondovek ta předchozí vypadá hrozně staře, podobně jsem to měl u prvních vlnek vs prvních keramik. Zároveň ta generace bez vlnek mi přijde lepší než ta poslední - menší, pohodlnější, min preplacana, hezčí heliak a buznatah mi taky seděl líp. Z nové reference bych vzal strojek a datum na šestce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 před 31 minutami, ragu napsal: @Kid_A mne přijde že u každé nové generace bondovek ta předchozí vypadá hrozně staře, podobně jsem to měl u prvních vlnek vs prvních keramik. Zároveň ta generace bez vlnek mi přijde lepší než ta poslední - menší, pohodlnější, min preplacana, hezčí heliak a buznatah mi taky seděl líp. Z nové reference bych vzal strojek a datum na šestce. Kde to muzu podepsat? Souhlasim se vsim:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Gratuluji k perfektním hodinkám @Kid_A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Když srovnám celou trojici starejch vlnek, bezvlnek a novejch vlnek vedle sebe, tak bych si asi jako jediný vybral star vlnky. O fous před novejma. Bezvlnky mám v tomhle triu až na třetím místě a působí na mě skoro až vintážně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta M Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juraj11 Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 [mention=248]Kid_A[/mention] mne přijde že u každé nové generace bondovek ta předchozí vypadá hrozně staře, podobně jsem to měl u prvních vlnek vs prvních keramik. Zároveň ta generace bez vlnek mi přijde lepší než ta poslední - menší, pohodlnější, min preplacana, hezčí heliak a buznatah mi taky seděl líp. Z nové reference bych vzal strojek a datum na šestce.Za mě nej reference 2254.50. Bondofky jsem měl troje a tyto mi nejvíce seděli. Mám nové keramiky a jako plus beru velikost,konečně tam není buzna korunka-dále datum,strojek,spona a hezčí ručky.Co mě se.. nejvíc je lumi. Asi už jsem stare a už pořádně nevidím,ale starší reference to ještě uměli,u nových stojí za prd(PO,SMP)Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 před 2 hodinami, shewcza napsal: Gratuluji k perfektním hodinkám @Kid_A Bohuzel jen na zkousku:))) před 1 hodinou, Radik napsal: Když srovnám celou trojici starejch vlnek, bezvlnek a novejch vlnek vedle sebe, tak bych si asi jako jediný vybral star vlnky. O fous před novejma. Bezvlnky mám v tomhle triu až na třetím místě a působí na mě skoro až vintážně. Ja teda jako vintage vnimam klasicky vlnky. Absence aplikovanych indexu dela strasne moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
semi001 Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 před 7 hodinami, Kid_A napsal: Bohuzel jen na zkousku:))) Také jsem je vzal na zkoušku, s tím ze bych nečekal, ze vyhrajou nad předchozím modelu a ejhle, už je to rok, nejvíc nosím modré vlnky a černé keramiky bez vlnek jsem hodil do výměny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Uklízí šuplíky Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProF3T Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 před 3 hodinami, semi001 napsal: Také jsem je vzal na zkoušku, s tím ze bych nečekal, ze vyhrajou nad předchozím modelu a ejhle, už je to rok, nejvíc nosím modré vlnky a černé keramiky bez vlnek jsem hodil do výměny Tohle forum je kronikou pribehu chronopacientu:)) co ta zealande guma? Nosis ji taky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 před 17 hodinami, Kid_A napsal: Daj se....ne ze ne... No aby ne, takova krasna hodinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 To jsou hrozný kulturní šoky, když z 44mm skočíte druhý den do 36mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campino Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Pekny vikend zelam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts