Jump to content

Co máte právě na ruce?

Recommended Posts

To bylo spise informativni.Jsou pekne a libi se mi,ale kdybych kupoval skelety,tak se mi libi hodinky od Eposu a uplne na vrchu cerny skelet Artya😉

před 3 hodinami, tlotlo22 napsal:

Moc pěkné jednoručky 👍

Děkuji. Ve skutečnosti jsou o hodně hezčí. Já je mobilem nedokážu vyfotit lépe.

před 4 hodinami, Toblin napsal:

@Campino Nechtělo by to vyměnit za nový Airkingy? :)

Určite nie😉tieto sú výborné👍a tým že na nových dali lumi na číslice z nich urobili ďalšie Expy😀

před 4 hodinami, Toblin napsal:

@Akam Krásné :) Jak se ti nosí 36mm? Mnohokrát jsem se zkoušel přemluvit do menších hodinek, ale nedávám ani 38 mm. Já budu čekat na ty nový 40 :)

Díky! 

Asi jsem našel optimální velikost pro mě 🤣 chce to zkusit, čekal jsem, že budou menší, ale R asi trochu klame tělem 👍

@ondrejm - Tohle jsou proste krasne hodinky.👍  Porad nejak nechapu proč neni zenith vic populární.  Ma spoustu super modelu.  

5 hours ago, Toblin said:

@Akam Krásné :) Jak se ti nosí 36mm? Mnohokrát jsem se zkoušel přemluvit do menších hodinek, ale nedávám ani 38 mm. Já budu čekat na ty nový 40 :)

1 hour ago, Akam said:

@Toblin

Jinak 16,5cm (ruka) 🤪👍

Na 16,5 to bude asi fakt ideal 👍

Ja tiez 36mm, ale ruka 19,5 a obcas mi fakt pridu male. Najma ked striedaju na ruke nejake vacsie (40-42) . Ale nosim ich velmi rad, asi najcastejsie. Hlavne tato konfiguracia v inej velkosti nie je. Cakam teraz na 41 DJ, uvidime, ako dopadne suboj o cas na ruke 😆

20230522_172711.thumb.jpg.eb52f58c7576de1cbf34af66c1a12875.jpg