jenik77 Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 6 hodinami, Karussell napsal: Ty máš tolik krásnejch hodinek a tohle je takovej masakr hahaha, diky!!:) tyhle jsem si ted poridil nove sport. a na mereni spanku. zcela zamerne jsem je zkousel ponosit na horach i cely den - jsem si rikal, ze to dam. nedal jsem:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 17 minutami, nazdarhodiny napsal: Kupodivu mi k nim nejmene sedi ten originalni mesh díky, to mám radost já se v různejch variantách plácám snad u všech hodinek a nehorší je, že co mi přijde dobré jeden den, další den už o tom pochybuju a třetí den to považuju za naprostej omyl... všechny nato řemínky se mi na fotkách hodně líbí a pak v reálu si říkám: tohle je jak v pyžamu... apod. oranžová taky zajímavá, jenže časem mi vadí jak překřičuje samotné hodinky, pásek by asi neměl bejt výraznější... a jednobarevná tmavá je zas fádní. tah mě většinou dře nebo je moc těžkej, kůže trčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 37 minutami, kaktusář napsal: díky, to mám radost já se v různejch variantách plácám snad u všech hodinek a nehorší je, že co mi přijde dobré jeden den, další den už o tom pochybuju a třetí den to považuju za naprostej omyl... všechny nato řemínky se mi na fotkách hodně líbí a pak v reálu si říkám: tohle je jak v pyžamu... apod. oranžová taky zajímavá, jenže časem mi vadí jak překřičuje samotné hodinky, pásek by asi neměl bejt výraznější... a jednobarevná tmavá je zas fádní. tah mě většinou dře nebo je moc těžkej, kůže trčí. Tak, to ti zbývají už jen kapesní hodinky Abych jen nekecal, ještě jeden den venčím Uniony. PS Máš krásný kytky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Lyzovacku zvladaju zatial na jednotku Na poslednej fotke vlavo vzadu ten najvyssi kopec je Mont Blanc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 6 hodinami, kuncák7 napsal: Poprvé titan Sedí ti skvěle. A i dobrá fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Před hodinou, Kupa54 napsal: PS Máš krásný kytky děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Plus mínus pořád stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Opičící se 38 mm pilotky. Přesto ujdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 6 hodinami, baza napsal: Nadhera! Ako sa nosia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 fuRtOLEX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 5 hodinami, jenik77 napsal: hahaha, diky!!:) tyhle jsem si ted poridil nove sport. a na mereni spanku. zcela zamerne jsem je zkousel ponosit na horach i cely den - jsem si rikal, ze to dam. nedal jsem:))) To bych radši spal s Yachtama Ale chápu, na kolo je taky sem tam vezmu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 (upraveno) před 10 hodinami, Kid_A napsal: Vite, jsou skvely, 41mm, ale pusobej masivnim dojmem, Omega kvalita kazdym coulem. A coaxial. Jen mi jsou asi trochu velke, no:)) Constellationy jsou super, akorát bych bral nějaké bez chrona. Byl jsem o víkendu v Omega butiku a zkoušel veškerou aktuální hitparádu, modré/černé vlnky (aktuální 42mm, ty už byly velké), Speedmastery a nejvíc mi na ruce sedly právě Constellation 40mm (říkala slečna z AD, ale myslím, že to jsou 39mm), neskutečně pohodlné, taky díky toho koženého řemínku, ze všech co tam byly… ty novejší 41mm už byly velké. Asi bych si vybral klasika ty černé i když ty modřené indexy byly dobré.. Jen ten cifr kdyby byl tmavý.. neřekl bych to, ale jednou nějaké asi pořeším, teď jsem v neděli při čekačce na nové DJ41, koupil jiné černé DJ které dojdou tento týden, takže mám teď zase utrum na nějaký čas Upraveno 20. února 2024 uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Na nádraží nebo do vlaku... co jiného než tohle? -- každopádně s těmito koulemi bych si dokázal představit být OWG, jsou zcela GADA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 3 hodinami, PetrSefl napsal: Constellationy jsou super, akorát bych bral nějaké bez chrona. Byl jsem o víkendu v Omega butiku a zkoušel veškerou aktuální hitparádu, modré/černé vlnky (aktuální 42mm, ty už byly velké), Speedmastery a nejvíc mi na ruce sedly právě Constellation 40mm (říkala slečna z AD, ale myslím, že to jsou 39mm), neskutečně pohodlné, taky díky toho koženého řemínku, ze všech co tam byly… ty novejší 41mm už byly velké. Asi bych si vybral klasika ty černé i když ty modřené indexy byly dobré.. Jen ten cifr kdyby byl tmavý.. neřekl bych to, ale jednou nějaké asi pořeším, teď jsem v neděli při čekačce na nové DJ41, koupil jiné černé DJ které dojdou tento týden, takže mám teď zase utrum na nějaký čas Souhlas, tyhle vypadaji skvele:-) Gratulace k DJ!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 8 hours ago, Kupa54 said: Tak, to ti zbývají už jen kapesní hodinky @kaktusář pri par hodinkach som ten remienkovy kolotoc tiez absolvoval Pri tychto som nastastie takychto starosti usetreny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 prostě jsi časem dosáhl blažené harmonie - máš dokonalé hodinky v dokonalém hávu... třeba toho taky jednou dosáhnu nevíme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 aneb hra na GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se