Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1835

• Akam

1423

• Vit

1153

• Kid_A

885

Potapky ve svem prirozenem prostredi 😁   Po tech 13 letech 24/7 na ruce by zaslouzili odchod do duchodu a ja nejakeho slusneho nastupce na kazdodenni noseni (do prace, na kolo, k vode, na hory…). Plastove Casia urcena k temto ucelum mam, ale…. K jejich pocte se zaslouzi rici, ze jsem je jednou “utopil” v rybnice a nikterak je za tu dobu nesetril a porat jdou stale stejne  jak za mlada.

Tudory jsou mimo rozpocet (Pelagos FXT) a tak vaham mezi Seikem SPB 143 a 153….  

IMG_4394.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, mlsoun1 napsal:

Jak jinak než LHC.A to jsem chtěl vzít jiné.6 km od baráku se mrknu pod rukáv a hle mám potápky.To už je se mnou špatné,když nevím co dělám😃

IMG_0911.jpeg

A tak zas je pěkné, že tam nějaké jsou:)

Odkaz ke komentáři

Dnešní akvizice, ne hodinky, ale originál tah. Konečně je zvládnu mít na ruce celej den. 

IMG_20240507_175322.thumb.jpg.bae69b611cf9b548b0bfee60d921e523.jpg

Takže asi nejlepší Murph, 42, AR z Onyxu a origo tah. Teď už na ně mám snad vše na co se dají dát. Origo tah, origo kůže telecí krokouš, přizpůsobený jubilee, světle i tmavé hnědou kůži plochou pořádně silnou, skvělej textil, na kterým jsem je koupil, našel bych tu i jedno 22 nato. Guma se na ně nehodí, ale i těch mám dost.

Myslím, že chvíli budu spokojenej parchant, 14 dní zpátky Dracula Monstra, počítám že tak za 6 týdnů se vrátí Pogue z totální renovace. Co víc si přát. Teď si dám asi chvíli pokoj. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...