Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam tyhle otloukanky docela rad, tedy krome korunky. Ten co ji navrhoval by zaslouzil, neco tak kousavyho sem s jinejma hodinkama nezazil, a to uz ji Ruda z Onyxu upravoval. Je vlastne uzasny jak jsou Hydrouse nedoceneny, slusna znacka s pribehem ale levny servis i nahradni dily.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
V 28. 6. 2024 v 22:07, financ napsal:

Zkoušení je nebezpečný, pokukoval jsem po nich dlouho a jak jsem je zkusil na ruce, hned jsem pořizoval.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Mam ich uz 2 roky a nadsenie nepolavilo… Btw ta luneta chyta skrabance aj od prievanu. Nic pre citlive povahy… prajem pevne nervy 😅

• Upvote 1
Posted
před 2 hodinami, peter48 napsal:

Citizen Divers Marine   pri oslave mojich nar. 76 r

Tož přeji mnoho zdaru a hlavně pevné zdraví🍻😉

• Upvote 1
Posted
před 1 hodinou, OndraPod napsal:

Nevim proč jsem si nikdy nevšimnul červeného konce vteřinovky HydroConquestů, až teď. Hezký detail ;)

Protože to je takový malý detail,kam to oko málokdy sjede😊

Posted (edited)
před 14 hodinami, MíraMíra napsal:

Trefa, máš přehled 😀

Měl jsem pár kousků od Damasko dřív a ten matroš, tvar pouzdra i třeba dýnko za mě super. Ručky a dial už malinko slabší, ale právě na ten full lume dial se naopak těším. Pro mě zas něco novýho a já obecně moc rád, když to hezky svítí. 😀

Vždy, když se tyto D35 objeví v inzerci, přemýšlím, že si je koupím zpět. A že se v poslední době docela často v inzerci vyskytly. Ale nakonec vyhraje myšlenka, že nechci dvakrát do jedné řeky...Jsou to fajn hodinky, tak užívej a doufám, že je tady občas uvidím.

Abych jen nekecal, jedno foto..

Edited by bacil.357
  • Upvote 1
Posted
před 2 minutami, bacil.357 napsal:

Vždy, když se tyto D35 objeví v inzerci, přemýšlím, že si je koupím zpět. A že se v poslední době docela často v inzerci vyskytly. Ale nakonec vyhraje myšlenka, že nechci dvakrát do jedné řeky...Jsou to fajn hodinky, tak užívej a doufám, že je tady občas uvidím.

Abych jen nekecal, jedno foto..

To je bezva zpráva. 🙂

A jo, pokusím se občas něco cvaknout. Co se nám narodil mrňous, tak to tady bohužel trochec zanedbávám, ale polepším se. 🫡

• Upvote 1
Posted

Prvý krát na gume

• Upvote 1
Posted
před 27 minutami, MíraMíra napsal:

To je bezva zpráva. 🙂

A jo, pokusím se občas něco cvaknout. Co se nám narodil mrňous, tak to tady bohužel trochec zanedbávám, ale polepším se. 🫡

Taky jsem to tady zanedbával, když byly děti malé. Zato poslední dobou se rozjíždím, možná až moc...

...bude to skoro 8 let co jsem fotil toto...

• Upvote 2
Posted (edited)
před 2 hodinami, bacil.357 napsal:

Taky jsem to tady zanedbával, když byly děti malé. Zato poslední dobou se rozjíždím, možná až moc...

...bude to skoro 8 let co jsem fotil toto...

Jo jo, ten náš patří k těm vůbec nejživějším a můj "srarej" život a dnešní je úplně nesrovnatelnej. Ale stejně by člověk nikdy neměnil.

Všechno si to pomalu sedá a za chvilec zas budu fotit jednu za druhou. 😀 Ovšem tam do toho pravděpodobně vstoupí sourozenec. 🤷‍♂️🤦‍♂️😀

Jo, fotka pěkná a radost si člověk taky musí umět udělat.  Hlavně když jsou na to vhodný podmínky. 👍🤟

Edited by MíraMíra
Posted
před 3 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

Mam ich uz 2 roky a nadsenie nepolavilo… Btw ta luneta chyta skrabance aj od prievanu. Nic pre citlive povahy… prajem pevne nervy 😅

Luneta na to vypada, s nějakým tím šrámem počítám. Hned jsem je vzal k vodě

• Upvote 1