mlsoun1 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 před 48 minutami, Kupa54 napsal: Marceli, teď jsem někde v oblasti taurských Alp. Speciálně do Loštic se chystám už dlouho, ale čas je mocný vládce. Snad to brzy vyjde. Ještě máš před sebou mnoho roků krásného života,tak to dámeTož přeji příjemné cestováni Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 (edited) před 1 hodinou, Gustaf napsal: To mopsíci čumí, jak to Seiko umí Mám sice hezčí barvu,ale jsou taky moc pěkné Edited August 16, 2024 by mlsoun1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 před 4 minutami, mlsoun1 napsal: Mám sice hezčí barvu,ale jsou taky moc pěkné Já váhal mezi těmito a modrými... jelikož to byl nákup na léto k vodě, tak jsme vzal oranzady. Navíc modré mám Uniony a černé Lonžíny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 1.2.3. Zkouška. 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostra Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 Na ruku až po zkráceni tahu, ale hezky to kluci z Göteborgu udělali 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stodic Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 Podvečerní kultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 před 32 minutami, Jeronimo napsal: 1.2.3. Zkouška. Pěkný kousekZa slevičku na domě? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 Právě teď, mlsoun1 napsal: Pěkný kousekZa slevičku na domě? Asi ne. Já jsem hodinkově saturovaný.. Možná bych nepohrdl nějakým vitamínem B na lítačku. Tyhle jsou jen příprava na focení, atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 Mantis religiosa a SLA023 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 před 30 minutami, Jeronimo napsal: Asi ne. Já jsem hodinkově saturovaný.. Možná bych nepohrdl nějakým vitamínem B na lítačku. Tyhle jsou jen příprava na focení, atd. Tak to jo,už jsem dopadl tak,že kdysi jsem se musel dovolit maminky a dnes manželky pro klid duše.Jak začala moc vidět do hodinek a jejich cen,tak má sledovací schopnosti.Ale nedávno mi říkala,ať se vykašlu na čekání na korunku a raději si koupím HH VC Overseas z CH24,že to stejně příjde Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 před 23 minutami, shewcza napsal: Mantis religiosa a SLA023 Nádhera a taky miluje hodinky jak vidno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 před 7 minutami, mlsoun1 napsal: Tak to jo,už jsem dopadl tak,že kdysi jsem se musel dovolit maminky a dnes manželky pro klid duše.Jak začala moc vidět do hodinek a jejich cen,tak má sledovací schopnosti.Ale nedávno mi říkala,ať se vykašlu na čekání na korunku a raději si koupím HH VC Overseas z CH24,že to stejně příjde Manželka mi do ničeho naštěstí nekecá. Naopak já se chodím za ní chlubit jak když kočka dotáhne domů ulovenou myšku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupa54 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Ještě máš před sebou mnoho roků krásného života,tak to dámeTož přeji příjemné cestováni Děkuji ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš3 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 před 4 minutami, Jeronimo napsal: Manželka mi do ničeho naštěstí nekecá. Naopak já se chodím za ní chlubit jak když kočka dotáhne domů ulovenou myšku Buď rádNaštěstí to mám jen s hodinkami.Ale zase musím říct,že jednou za čas nějaké ty hodinky od ní dostanu.Nedávno mi k výročí zakoupila ve starožitnictví krásné kapsáče Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 před 7 minutami, Kupa54 napsal: Děkuji ti Není za co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 před 2 minutami, mlsoun1 napsal: Buď rádNaštěstí to mám jen s hodinkami.Ale zase musím říct,že jednou za čas nějaké ty hodinky od ní dostanu.Nedávno mi k výročí zakoupila ve starožitnictví krásné kapsáče No, tak tohle by zase moje manželka neudělala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostra Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 4 dílky dole a sedí parádně. Za čapku hrušek spousta muziky 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 před 8 minutami, Jeronimo napsal: No, tak tohle by zase moje manželka neudělala Nezakřikni toJednou to třeba příjde Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 Luzern Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts