Jump to content

Co máte právě na ruce?

Recommended Posts

před 5 hodinami, Kupa54 napsal:

Toto je, prosím, narozeninový dárek od mojí milé manželky.

Zaujimala by ma taka drobnost, ako to vlastne prebieha. Pani manzelka vie, co by si chcel, pozorne pocuva a hlada (to mi teda znie dost naivne), alebo...alebo si nieco uspori a milej zlatej, tady mas par kacek a kup si pekne hodinky? Mi to hlava neberie.

před 6 hodinami, Kupa54 napsal:

Toto je, prosím, narozeninový dárek od mojí milé manželky. Takže teď bude na ruce pěkný fofr, abych všechny ty moje krásky vyvenčil 😄

Teda, toho bych se chtěl taky dožít 😉 A kde se shání taková manželka? 🤣

Takže gratuluji k obojímu - k manželce i hodinkám. Jako dárek mají daleko vyšší cenu 👍 Super.

• Haha 1

před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Zaujimala by ma taka drobnost, ako to vlastne prebieha. Pani manzelka vie, co by si chcel, pozorne pocuva a hlada (to mi teda znie dost naivne), alebo...alebo si nieco uspori a milej zlatej, tady mas par kacek a kup si pekne hodinky? Mi to hlava neberie.

Ano, byla to taková směsice, "tak si ty paneráje sežeň, já ti je koupím k narozeninám" tož tak.😀

• Like 1

Před hodinou, DarylVanHorne napsal:

Teda, toho bych se chtěl taky dožít 😉 A kde se shání taková manželka? 🤣

Takže gratuluji k obojímu - k manželce i hodinkám. Jako dárek mají daleko vyšší cenu 👍 Super.

Děkuji za gratulaci a k manžece ti moc neporadím, to jde postupně 🙂

17260664960554306884129450452339.jpg

• Upvote 2

před 1 hodinou, Kupa54 napsal:

Děkuji za gratulaci a k manžece ti moc neporadím, to jde postupně 🙂

Hmmm, tak já si zatím nechám tu stávající a třeba se mi ji podaří vysvětlit, jaké dárky má kupovat 🤣

Ta moje si pro změnu vymyslela kočku, tak jsme se dnes jeli na to škvrně podívat. Ženy jsou neuvěřitelný... Hned prý: no vidíš, ta ti bude ladit k těm novým hodinkám 😂 No, myslím, že by to ladilo 👍 A kotě má vkus hodinky zaujaly, tak si ho za měsíc asi vezmeme. Tedy asi určitě, ono když si žena něco umane...🤣

IMG_20240911_172323884.jpg

IMG_20240911_175039852.jpg

• Like 2
  • Upvote 1

před 2 hodinami, Kupa54 napsal:

Ano, byla to taková směsice, "tak si ty paneráje sežeň, já ti je koupím k narozeninám" tož tak.😀

jsem zvědav, jak intenzivně k nim přilneš / jak často je budeš mít na ruce... třeba se časem proderou na pomyslný vrchol a všechny ostatní postupně prodáš a dosáhneš blaženosti... (a budu ti závidět - teď nevím jestli víc blaženost nebo hodinky, ha ha)