Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 4 hodinami, childe napsal:

Nevím čím to, ale když si je nasadím, pociťuji příznaky OWG 😀 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

blahopřeji!

• Replies 64.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mlsoun1

2224

• Akam

1438

• Vit

1373

• kaktusář

1272

Top Posters In This Topic

Popular Posts

bluman

este nedelna oblekofka

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

tikzot

Šumaving a clear hlava🍀😁

8d62a966d669c18ea42fe885664931

Karussell

Portugieser💎

Posted
před 5 hodinami, Kupa54 napsal:

Toto je, prosím, narozeninový dárek od mojí milé manželky.

Zaujimala by ma taka drobnost, ako to vlastne prebieha. Pani manzelka vie, co by si chcel, pozorne pocuva a hlada (to mi teda znie dost naivne), alebo...alebo si nieco uspori a milej zlatej, tady mas par kacek a kup si pekne hodinky? Mi to hlava neberie.

Posted
před 6 hodinami, Kupa54 napsal:

Toto je, prosím, narozeninový dárek od mojí milé manželky. Takže teď bude na ruce pěkný fofr, abych všechny ty moje krásky vyvenčil 😄

Teda, toho bych se chtěl taky dožít 😉 A kde se shání taková manželka? 🤣

Takže gratuluji k obojímu - k manželce i hodinkám. Jako dárek mají daleko vyšší cenu 👍 Super.

• Haha 1
Posted

Zdravím všechny přítomné 😉.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Zaujimala by ma taka drobnost, ako to vlastne prebieha. Pani manzelka vie, co by si chcel, pozorne pocuva a hlada (to mi teda znie dost naivne), alebo...alebo si nieco uspori a milej zlatej, tady mas par kacek a kup si pekne hodinky? Mi to hlava neberie.

Ano, byla to taková směsice, "tak si ty paneráje sežeň, já ti je koupím k narozeninám" tož tak.😀

• Like 1
Posted
Před hodinou, DarylVanHorne napsal:

Teda, toho bych se chtěl taky dožít 😉 A kde se shání taková manželka? 🤣

Takže gratuluji k obojímu - k manželce i hodinkám. Jako dárek mají daleko vyšší cenu 👍 Super.

Děkuji za gratulaci a k manžece ti moc neporadím, to jde postupně 🙂

• Upvote 2
Posted
před 1 hodinou, Kupa54 napsal:

Děkuji za gratulaci a k manžece ti moc neporadím, to jde postupně 🙂

Hmmm, tak já si zatím nechám tu stávající a třeba se mi ji podaří vysvětlit, jaké dárky má kupovat 🤣

Ta moje si pro změnu vymyslela kočku, tak jsme se dnes jeli na to škvrně podívat. Ženy jsou neuvěřitelný... Hned prý: no vidíš, ta ti bude ladit k těm novým hodinkám 😂 No, myslím, že by to ladilo 👍 A kotě má vkus hodinky zaujaly, tak si ho za měsíc asi vezmeme. Tedy asi určitě, ono když si žena něco umane...🤣

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
před 2 hodinami, Kupa54 napsal:

Ano, byla to taková směsice, "tak si ty paneráje sežeň, já ti je koupím k narozeninám" tož tak.😀

jsem zvědav, jak intenzivně k nim přilneš / jak často je budeš mít na ruce... třeba se časem proderou na pomyslný vrchol a všechny ostatní postupně prodáš a dosáhneš blaženosti... (a budu ti závidět - teď nevím jestli víc blaženost nebo hodinky, ha ha)

Posted
před 2 hodinami, Kupa54 napsal:

Dik za odpoved, mas to super.
A hodinky - parada, uzivaj si to vsetko 👍