Jump to content

Co máte právě na ruce?

Recommended Posts

před 5 minutami, mlsoun1 napsal:

Být ten cifr takto barevný,tak už je mám doma☺️

Mají u nových conquestů docela širokou barevnou škálu, ale tuhletu barvičku zatím nemají, no :)
Podobnou mají u modelu 34 mm.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

před 3 minutami, milomac napsal:

Mají u nových conquestů docela širokou barevnou škálu, ale tuhletu barvičku zatím nemají, no :)
Podobnou mají u modelu 34 mm.

Třeba časem.Tady tato barvička je spíše vhodná pro naše drahé polovičky.I když 100 lidí,100 chutí,samozřejmě🙂

před 4 minutami, mlsoun1 napsal:

Třeba časem.Tady tato barvička je spíše vhodná pro naše drahé polovičky.I když 100 lidí,100 chutí,samozřejmě🙂

ale je pravda, že čím dýl na ně koukám a zvykám si na ně , tak tím víc se mi líbí... mám pro longines zvláštní slabost... a dovedu si představit, že si je časem pořídím..

Právě teď, kaktusář napsal:

ale je pravda, že čím dýl na ně koukám a zvykám si na ně , tak tím víc se mi líbí... mám pro longines zvláštní slabost... a dovedu si představit, že si je časem pořídím..

Ano,máš plnou pravdu.Zrovna tento model s různými barvičkami se mi moc líbí a určitě bych si vybral.Nejvíce mne berou ty modré, ale ta lahvová zelená je taky šik a líbí se mi i champagne.Ženě se líbí ty fialové...

před 18 minutami, mlsoun1 napsal:

Jasně, je to z kolekce pro dámy, velikost i ta barva.
Jinak mně se líbí, jak má jeden prodejce v popiscích u conquestů uvedeno 34 mm dámské, 38 mm dámské/pánské a 41 mm pánské. Ale je fakt, že to je na osobnosti každého jedince.

@kaktusář Jdi do nich :), jsou fajn, vypadají dobře, hlavně ten strojek L888 s rezervou nátahu 72 hod. a jsou slušně přesné, stabilně mně jdou +1 s/den.

Edited by milomac

před 3 minutami, mlsoun1 napsal:

Ano,máš plnou pravdu.Zrovna tento model s různými barvičkami se mi moc líbí a určitě bych si vybral.Nejvíce mne berou ty modré, ale ta lahvová zelená je taky šik a líbí se mi i champagne.Ženě se líbí ty fialové...

takže je všechny koupíme a budeme si je pučovat :)

před 1 minutou, milomac napsal:

Jinak mě se líbí, jak má jeden prodejce v popiscích u conquestů uvedeno 34 mm dámské, 38 mm dámské/pánské a 41 mm pánské. Ale je fakt, že to je na osobnosti každého jedince.

@kaktusář Jdi do nich :), jsou fajn, vypadají dobře, hlavně ten strojek L888 s rezervou nátahu 72 hod. a jsou slušně přesné, stabilně mně jdou +1 s/den.

no, mám ty lhc a jdou přesně, je to paráda..to je jeden z důvodů mé slabosti pro longines.. a samozřejme identita a historie značky

před 2 minutami, milomac napsal:

Jinak mě se líbí, jak má jeden prodejce v popiscích u conquestů uvedeno 34 mm dámské, 38 mm dámské/pánské a 41 mm pánské. Ale je fakt, že to je na osobnosti každého jedince.

Brácha je z nich hotovej(z těch fialových),s manželem jsou již 5 roků, tak si je budou kupovat společně k výročí.

před 9 minutami, mlsoun1 napsal:

Brácha je z nich hotovej(z těch fialových),s manželem jsou již 5 roků, tak si je budou kupovat společně k výročí.

Na ruce taky vypadá dobře brown dial, no prostě je fajn, když je možnost si vybrat z více možností :D👍.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by milomac

před 4 minutami, mlsoun1 napsal:

Vypadá to hodně zajímavě.Díky za foto😉

a líbí se mi, že jsou všechny velice dobře čitelné a maj moc pěknej, výraznej a přitom nenásilnej architektonickej styl. a mintuovka jde až do konce, u starších conquestů mě štvalo, že končila docela daleko pod indexama

před 4 minutami, kaktusář napsal:

a líbí se mi, že jsou všechny velice dobře čitelné a maj moc pěknej, výraznej a přitom nenásilnej architektonickej styl. a mintuovka jde až do konce, u starších conquestů mě štvalo, že končila docela daleko pod indexama

Máš na co šetřit, po Tudorech🙂

před 11 hodinami, mlsoun1 napsal:

Tudorech

jenže já  to nestíhám nosit, jak říká kupa54, nejsem chobotnice :)

už tak nevím co dřív, jestli astrony, nebo lhc nebo zeno a to zejtra maj dorazit limex + hamiltony od jeronima prefiltrovane jednim uzivatelem fora, kteremu nesedly a mel je jen par desitek minut doma, ha ha.. 

proste zas v tom lítám jako starej feťák, není mi pomoci...

před 36 minutami, kaktusář napsal:

jenže já  to nestíhám nosit, jak říká kupa54, nejsem chobotnice :)

už tak nevím co dřív, jestli astrony, nebo lhc nebo zeno a to zejtra maj dorazit limex + hamiltony od jeronima prefiltrovane jednim uzivatelem fora, kteremu nesedly a mel je jen par desitek minut doma, ha ha.. 

proste zas v tom lítám jako starej feťák, není mi pomoci...

Ty jedeš😊Nu což,hlavně že jsi spokojený.Na ty Limex se těším s Tebou,je to krásný kousek😌