milomac Posted January 1 Report Share Posted January 1 před 5 minutami, mlsoun1 napsal: Být ten cifr takto barevný,tak už je mám doma Mají u nových conquestů docela širokou barevnou škálu, ale tuhletu barvičku zatím nemají, no . Podobnou mají u modelu 34 mm. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted January 1 Report Share Posted January 1 před 3 minutami, milomac napsal: Mají u nových conquestů docela širokou barevnou škálu, ale tuhletu barvičku zatím nemají, no . Podobnou mají u modelu 34 mm. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Třeba časem.Tady tato barvička je spíše vhodná pro naše drahé polovičky.I když 100 lidí,100 chutí,samozřejmě Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted January 1 Report Share Posted January 1 před 4 minutami, mlsoun1 napsal: Třeba časem.Tady tato barvička je spíše vhodná pro naše drahé polovičky.I když 100 lidí,100 chutí,samozřejmě ale je pravda, že čím dýl na ně koukám a zvykám si na ně , tak tím víc se mi líbí... mám pro longines zvláštní slabost... a dovedu si představit, že si je časem pořídím.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted January 1 Report Share Posted January 1 Právě teď, kaktusář napsal: ale je pravda, že čím dýl na ně koukám a zvykám si na ně , tak tím víc se mi líbí... mám pro longines zvláštní slabost... a dovedu si představit, že si je časem pořídím.. Ano,máš plnou pravdu.Zrovna tento model s různými barvičkami se mi moc líbí a určitě bych si vybral.Nejvíce mne berou ty modré, ale ta lahvová zelená je taky šik a líbí se mi i champagne.Ženě se líbí ty fialové... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted January 1 Report Share Posted January 1 (edited) před 18 minutami, mlsoun1 napsal: Třeba časem.Tady tato barvička je spíše vhodná pro naše drahé polovičky.I když 100 lidí,100 chutí,samozřejmě Jasně, je to z kolekce pro dámy, velikost i ta barva. Jinak mně se líbí, jak má jeden prodejce v popiscích u conquestů uvedeno 34 mm dámské, 38 mm dámské/pánské a 41 mm pánské. Ale je fakt, že to je na osobnosti každého jedince. @kaktusář Jdi do nich , jsou fajn, vypadají dobře, hlavně ten strojek L888 s rezervou nátahu 72 hod. a jsou slušně přesné, stabilně mně jdou +1 s/den. Edited January 1 by milomac Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted January 1 Report Share Posted January 1 před 3 minutami, mlsoun1 napsal: Ano,máš plnou pravdu.Zrovna tento model s různými barvičkami se mi moc líbí a určitě bych si vybral.Nejvíce mne berou ty modré, ale ta lahvová zelená je taky šik a líbí se mi i champagne.Ženě se líbí ty fialové... takže je všechny koupíme a budeme si je pučovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted January 1 Report Share Posted January 1 před 1 minutou, milomac napsal: Jasně, je to z kolekce pro dámy, velikost i ta barva. Jinak mě se líbí, jak má jeden prodejce v popiscích u conquestů uvedeno 34 mm dámské, 38 mm dámské/pánské a 41 mm pánské. Ale je fakt, že to je na osobnosti každého jedince. @kaktusář Jdi do nich , jsou fajn, vypadají dobře, hlavně ten strojek L888 s rezervou nátahu 72 hod. a jsou slušně přesné, stabilně mně jdou +1 s/den. no, mám ty lhc a jdou přesně, je to paráda..to je jeden z důvodů mé slabosti pro longines.. a samozřejme identita a historie značky Link to comment Share on other sites More sharing options...
7jerry7 Posted January 1 Report Share Posted January 1 Bohaty a šťastný 2025 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
childe Posted January 1 Report Share Posted January 1 Jak na Nový rok tak po celý rok Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted January 1 Report Share Posted January 1 před 2 minutami, milomac napsal: Jasně, je to z kolekce pro dámy, velikost i ta barva. Jinak mě se líbí, jak má jeden prodejce v popiscích u conquestů uvedeno 34 mm dámské, 38 mm dámské/pánské a 41 mm pánské. Ale je fakt, že to je na osobnosti každého jedince. @kaktusář Jdi do nich , jsou fajn, vypadají dobře, hlavně ten strojek L888 s rezervou nátahu 72 hod. a jsou slušně přesné, stabilně mně jdou +1 s/den. Brácha je z nich hotovej(z těch fialových),s manželem jsou již 5 roků, tak si je budou kupovat společně k výročí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted January 1 Report Share Posted January 1 před 13 minutami, kaktusář napsal: takže je všechny koupíme a budeme si je pučovat Tož to se těším Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted January 1 Report Share Posted January 1 (edited) před 9 minutami, mlsoun1 napsal: Brácha je z nich hotovej(z těch fialových),s manželem jsou již 5 roků, tak si je budou kupovat společně k výročí. Na ruce taky vypadá dobře brown dial, no prostě je fajn, když je možnost si vybrat z více možností . Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited January 1 by milomac Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted January 1 Report Share Posted January 1 před 1 minutou, milomac napsal: Na ruce taky vypadá dobře brown dial, no prostě je fajn, když je možnost si vybrat z více možností . Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Vypadá to hodně zajímavě.Díky za foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted January 1 Report Share Posted January 1 před 4 minutami, mlsoun1 napsal: Vypadá to hodně zajímavě.Díky za foto a líbí se mi, že jsou všechny velice dobře čitelné a maj moc pěknej, výraznej a přitom nenásilnej architektonickej styl. a mintuovka jde až do konce, u starších conquestů mě štvalo, že končila docela daleko pod indexama Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted January 1 Report Share Posted January 1 před 4 minutami, kaktusář napsal: a líbí se mi, že jsou všechny velice dobře čitelné a maj moc pěknej, výraznej a přitom nenásilnej architektonickej styl. a mintuovka jde až do konce, u starších conquestů mě štvalo, že končila docela daleko pod indexama Máš na co šetřit, po Tudorech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladar91 Posted January 1 Report Share Posted January 1 Včerejší Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted January 2 Report Share Posted January 2 před 11 hodinami, mlsoun1 napsal: Tudorech jenže já to nestíhám nosit, jak říká kupa54, nejsem chobotnice už tak nevím co dřív, jestli astrony, nebo lhc nebo zeno a to zejtra maj dorazit limex + hamiltony od jeronima prefiltrovane jednim uzivatelem fora, kteremu nesedly a mel je jen par desitek minut doma, ha ha.. proste zas v tom lítám jako starej feťák, není mi pomoci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
childe Posted January 2 Report Share Posted January 2 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted January 2 Report Share Posted January 2 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted January 2 Report Share Posted January 2 před 36 minutami, kaktusář napsal: jenže já to nestíhám nosit, jak říká kupa54, nejsem chobotnice už tak nevím co dřív, jestli astrony, nebo lhc nebo zeno a to zejtra maj dorazit limex + hamiltony od jeronima prefiltrovane jednim uzivatelem fora, kteremu nesedly a mel je jen par desitek minut doma, ha ha.. proste zas v tom lítám jako starej feťák, není mi pomoci... Ty jedešNu což,hlavně že jsi spokojený.Na ty Limex se těším s Tebou,je to krásný kousek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts