Jump to content

Co máte právě na ruce?

Recommended Posts

Mám je jen dva dny a stále na ně koukám, jak v prvních minutách. Nádherný kus!  

IMG_6990.jpeg

• Like 5
  • Upvote 3

Právě teď, kaktusář napsal:

vony ty ceny jsou poměrně vysoký a ještě dotyčného prodejce člověk osobně nezná...

image.thumb.png.edb20153d77de0dc9a043a8fcdfcdfd7.png

LHC jsou urcite fajn hodinky, ale na tvoji ruku mi tohle sedne proste vic. Tohle jsou krasne GS. Nadherne stupnovite pouzdro z 90 let ktere se uz dneska nedela (skoda), krasne zaoblene tak jak ma byt. Klasicka nesroubovaci korunka, ciselnik bez lumi, skvely strojek...tyhle hodinky nemaji zadne kurvitko. Myslim, ze jsi neprodelal a je to opravdu dustojna nahrada za LHC. Ted jen vhodne a s citem zvolit kozeny remen, ktery jim podle me sedne lepe, nez naramek :)

Konečně zase pořádné hodinky - Rudovy zlaté ruce, srdce a skvělé kontakty budiž 1000x pochváleny :notworthy:

image.thumb.jpeg.20596f7599e8a3fc89726736d6d7b1dc.jpeg

PS: ta vyžraná potfora u řeky už má skoro parametry kapybary 🐀

• Like 5
  • Upvote 2

před 28 minutami, ATOM napsal:

LHC jsou urcite fajn hodinky, ale na tvoji ruku mi tohle sedne proste vic. Tohle jsou krasne GS. Nadherne stupnovite pouzdro z 90 let ktere se uz dneska nedela (skoda), krasne zaoblene tak jak ma byt. Klasicka nesroubovaci korunka, ciselnik bez lumi, skvely strojek...tyhle hodinky nemaji zadne kurvitko. Myslim, ze jsi neprodelal a je to opravdu dustojna nahrada za LHC. Ted jen vhodne a s citem zvolit kozeny remen, ktery jim podle me sedne lepe, nez naramek :)

děkuji za podporu v tomto náročném rozhodnutí... já už tam samozřejmě dávám moje hadříky, kožený řemen hodlám pořídit... 

z profilu mě opravdu hodně baví a ještě je ta stupňovitost podpořena vypouklým sklem s perfektní a/r, cifr je skvělý, sunburst není přehnaný, tak jak se dá u GS čekat. 

před 1 hodinou, Radek124 napsal:

Konečně zase pořádné hodinky - Rudovy zlaté ruce, srdce a skvělé kontakty budiž 1000x pochváleny :notworthy:

image.thumb.jpeg.20596f7599e8a3fc89726736d6d7b1dc.jpeg

PS: ta vyžraná potfora u řeky už má skoro parametry kapybary 🐀

Co jim bylo, popisuješ to někde? Zní to celkem komplikovaně…

@KarussellV podstatě "skoro nic", jenom uvolněná/prokluzující chrono-vteřinovka, se kterou jsem hodinky obratem svěřil do péče Rudovi. Díky jeho bystrému oku bylo při rozborce doporučeno že už by bylo vhodné provést i seriózní velký servis - takže se pár týdnů čekalo až z podkrušnohoří dorazí origo díly a instrukce, protože z hlediska složitosti strojku jde u GO o kategorii 5/5 (s příslušnou "pultovou" sazbou). Kromě běžného přetěsnění, demagnetizace a přeleštění lunety se po dohodě preventivně měnily ručky a dodatečně ještě rohatka + aretační mechanismus korunky, takže z původní "prkotiny" byla poctivá hromada hromada práce, kvůli klidu a soustředění z velké části odvedená po nocích a o víkendech, s cenovkou a servisem o kterých bych si u AD asi mohl nechat jenom zdát. Vím že je to nošení dŕíví do lesa, ale nadšení a poctiví hodináři jako Ruda a jeho tým z @ONYX servis hodinek jsou pro nás chronomagory něco jako "národní poklad" :notworthy:

Edited by Radek124

9 hours ago, kolky87 said:

Súhlasím, aj ja som si to hneď všimol že 5000u ho má "najgumovejší"

Presne! 👌

Původně jsem si chtěl vzít GS, ale jelikož po práci jdu s děvčaty pozřít alkoholický nápoj zvoucí se pivo 🍺, chtělo to něco s počítadlem 😀

IMG_20250115_072127.jpg

• Like 2

před 7 minutami, childe napsal:

Původně jsem si chtěl vzít GS, ale jelikož po práci jdu s děvčaty pozřít alkoholický nápoj zvoucí se pivo 🍺, chtělo to něco s počítadlem 😀

IMG_20250115_072127.jpg

ha, kovokov!

před 1 minutou, kaktusář napsal:

ha, kovokov!

Jo už od víkendu. Musím trochu posilovat tak to beru jako základní závaží 😀

• Like 1