Jump to content

Recommended Posts

Posted

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 4
  • Upvote 1
Posted (edited)
před 2 hodinami, kaktusář napsal:

já to vidím výborně, co ty ?

Edited by špelda66
Posted
Před hodinou, špelda66 napsal:

já to vidím výborně, co ty ?

ano, velice děkuji :)

Posted
před 10 hodinami, hightower napsal:

Obrovská radost a splněný sen!

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Blahopřeji, jen mě překvapuje jak velký působí na tvoji tlapě, která je stejná jako moje. Ale to bude fotkou. Já když si vezmu Murph 42, tak to vypadá podobně zblízka a přitom v zrcadle ze 2 metrů na pohodu. Každopádně skvělý univerzály. Člověk by snad ani nepotřeboval jiný hodinky.

Posted
před 46 minutami, bluman napsal:

SUR555 z Helveti v akci? Když je na mě občas občas vyplivl Google, tak mě nikdy nenapadlo, že můžou vypadat takhle skvěle.

Posted
36 minutes ago, Jiří Sedlák said:

SUR555 z Helveti v akci? Když je na mě občas občas vyplivl Google, tak mě nikdy nenapadlo, že můžou vypadat takhle skvěle.

ano, SUR555, ale z Amazonu v akcii, za tu cenu sa to nedalo nekupit 😅

Posted (edited)

V pátek či v pondělí, hodí se kdykoli 😀

Edited by childe
  • Like 2
  • Upvote 1
Posted
před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Blahopřeji, jen mě překvapuje jak velký působí na tvoji tlapě, která je stejná jako moje. Ale to bude fotkou. Já když si vezmu Murph 42, tak to vypadá podobně zblízka a přitom v zrcadle ze 2 metrů na pohodu. Každopádně skvělý univerzály. Člověk by snad ani nepotřeboval jiný hodinky.

Díky Jirko! Ta fotka opravdu zkresluje. Oproti SMP jsou drobnější.