Jump to content

Recommended Posts

Posted

bude jiná barva kola … je potřeba pomalu změnit barvu hodinek 😂

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 1
Posted (edited)

před 23 minutami, Pivas napsal:

@MíraMíra - Super hodinky👍🏻 Aquis mam rad,budu je muset zase pořídit.  

Díky. Já mám Aquisy podruhé a mám je taky rád. Tentokrát jsem šel do těch pětidenních ve velikosti 41,5mm a supr. Chvilku jsem si říkal, že těch 43,5mm bylo možná lepších, ale už otáčím. To pohodlí je znatelně lepší. Jen mě ještě láká zkusit zelenou variantu. 🤷‍♂️😀

Edited by MíraMíra
  • Like 1
Posted

Tak to máme úplně stejně.  Mel jsem snad všechny barvy,jen zelenou jsem neměl.   

Posted
před 2 minutami, Pivas napsal:

Tak to máme úplně stejně.  Mel jsem snad všechny barvy,jen zelenou jsem neměl.   

A ta má něco do sebe. Zelená je teda teď, nebo už nějakou dobu na vlně, ale v jejich podání je fakt podařená. Nicméně ta modrá je teda taky krásná a modrou prostě nikdy nic nezkazíš. Oris ty "sluníčkový" efekty umí fakt výborně. 👌

• Like 1
Posted
před 31 minutami, OndraPod napsal:

Nádherná modrá 😊

Je pěkná, díky. Popravdě to teda lehce zkresluje foto a modrá je reálně trochu víc do tyrkysova, ale je prostě pěkná. 😁

Posted

Pomalé sobotní ráno, žena a dcera nemocné a já v klidu rozjímám s novým čtivem... ☕⌚

• Like 1
Posted
před 15 hodinami, MíraMíra napsal:

Jen mě ještě láká zkusit zelenou variantu.

před 15 hodinami, Pivas napsal:

Mel jsem snad všechny barvy,jen zelenou jsem neměl.

Aquisy jsou skvělý, mám druhé. První modrou limitku Clipperton, teď ty menší Cal.400 "custom" zelené - nechal jsem vyměnit vložku lunety za černou, líbí se mi to s tím fumé číselníkem mnohem víc...

V rámci střádání na mé dream watche budou ale bohužel pravděpodobně muset jít dál i ty... 😉

• Upvote 1