Kostra Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Mé momentálně nejoblíbenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Potapky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Dopoledne krmení, odpoledne krmení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 před 6 hodinami, junior300 napsal: Prave som chcel tiez pochvalit.. Ten jubilee tah je k nim vyborny. O Kingoch ani nehovorim. Ja len obyc 775ky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No já vybíral, kterou variantu k tomu tahu Zkoušel jsem všechny tři King Turtle. Tadytá modrá mi k tomu tahu seděla nejlíp. Ale jenom tak na gumě byly nej ty olivově zelený. A černá je klasika klasik.. tam mě mile překvapil origo tah.. fotky mu dost ubírají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Po delší době Bally: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Pavouk vede s velkou rezervou, RESPEKT, pane To bych na ruce snesl jen s velkým přemáháním, snad ještě hůř než MPM ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 před 11 minutami, Datel napsal: Je hodnej, mouše by neublížil. Zrovna začínají k ránu vylézat letošní slepýši. Žena se jich bojí, já jsem šťastný, že bydlí u nás :-) vím kde mají hnízdo a je jich tam mrak. Sorry za OT, ale v podstatě je taky na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Pepsiny na dvorku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 před 47 minutami, shewcza napsal: Dopoledne krmení, odpoledne krmení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No ty krávo, jako že dopoledne spase jedny Omegy a odpoledne potřebuje další??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 před 6 hodinami, Vladino125 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poprve na ruke ... To se mi líbí.. moc Luneta je šedivo-oranžová ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Thûsunt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 To se mi líbí.. moc Luneta je šedivo-oranžová ? Áno je sedivo oranžová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Vytáhl jsem chrona... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Právě jsem se vrátil z Chronoshopu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Před hodinou, Vladino125 napsal: Áno je sedivo oranžová Říkal jsem si, jestli to není jen hra světel.. Vypadá to i na safír. Nic jim nechybí, ani nepřebývá.. jsou poladěný tak akorát. Pěkná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 před 5 hodinami, shewcza napsal: Dopoledne krmení, odpoledne krmení To je macek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 před 4 hodinami, Kupa54 napsal: Právě jsem se vrátil z Chronoshopu Tak gratuluju. Ten pocít při návratu z ChronoShopu - k nezaplacení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Díky siwi, snad budu mít na nějakÿ čas klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se