JoyStick Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Odesláno 22. května 2020 Ty iwc máš moc pěkný..gratuluju.. Já jsem ještě navečer vytáhl Omegy Pěknej víkend všem Diky. Todle sou pastiky! Tak jeste jedna
snake Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 (upraveno) Paštiky to jsou...starý a velký...ale budeš se divit-jsou to poslední dobou moje nejoblíbenější hodinky...mam z nich velmi dobrej pocit...a to se mi i u dražších kousků občas vytrácí...asi stárnu nebo co jo a ty iwc opravdu pecka...myslel jsem si na ty iztapovy, ale nějak jsem se neodhodlal a měl jsem...moje škoda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. května 2020 uživatelem snake
MíraMíra Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Prostě mi chyběly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lacifer Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Dilema Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TomasM-- Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Doma nuda a přemýšlení zda sednout do auta a jet koupit Omegy jen jaké vybrat, Moonwatch, nebo Planet ocean 600 ... teď ještě Certiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kolky87 Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Ostrá sobota Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
Jeronimo Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Včerejší oslava ukončení topné sezóny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Před hodinou, TomasM-- napsal: Doma nuda a přemýšlení zda sednout do auta a jet koupit Omegy jen jaké vybrat, Moonwatch, nebo Planet ocean 600 ... teď ještě Certiny Certiny jsou cajk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lacifer Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Monstra a Bestie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Moon :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StefanM Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Trosku iné moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Myslel jsem si, že si na víkend vezmu nějaký mechaniky. Kdepaaaak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
igor261069 Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Stefan: ty bile moony jsou super. Mam rad bile ciferniky, modra k nim super sedi a maji aplikovane indexy. Fakt super.
Panchart Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Kamosovo titanky, prijemne lehoucky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Airman Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bezous Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Precisty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
baza Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 PAMy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se