Kostra Posted February 4 Report Share Posted February 4 Špringdrajv Link to post Share on other sites
ondrejm Posted February 4 Report Share Posted February 4 před 6 minutami, Kostra napsal: Špringdrajv Tohle je hodně dobrý. Už koukám po jejích menších bráškách v baterce, ten šempejn dial je kouzelný Link to post Share on other sites
petroniuzz Posted February 4 Report Share Posted February 4 Ze všech možných strapů je canvas od Haveston nejvíc pohodlná záležitost... Link to post Share on other sites
Akam Posted February 4 Report Share Posted February 4 před 59 minutami, Kostra napsal: Špringdrajv Nebýt toho data, jdu ti urvat ruku sou supr Link to post Share on other sites
Toblin Posted February 4 Report Share Posted February 4 DiaStar *** Link to post Share on other sites
pacient Posted February 4 Report Share Posted February 4 Porad velke pilotky, ale uz me zase chyta bundus Link to post Share on other sites
ouskavl Posted February 4 Report Share Posted February 4 Domácí pohoda se sešroubovanou nohou. Link to post Share on other sites
Luky Posted February 4 Report Share Posted February 4 Pořád mě baví. Link to post Share on other sites
Micey Posted February 4 Report Share Posted February 4 Vsichni tam jednou musime.. Link to post Share on other sites
shewcza Posted February 4 Report Share Posted February 4 @Micey No pěkně, gratuluji a ať slouží! Link to post Share on other sites
Tomak Posted February 4 Report Share Posted February 4 před 1 hodinou, shewcza napsal: Seiko Moc pěkný baterkáče, kdyby nebyly tak velký, tak už je mám určitě taky na ruce Link to post Share on other sites
LovecK Posted February 4 Report Share Posted February 4 před 4 hodinami, Juraj11 napsal: Pěkný to máš Já furt hodinky pro velký kluky Ti dík, tyhle jsou vlastně jen o trpělivosti... BTW: Aji ty sis polepšil... Link to post Share on other sites
JoyStick Posted February 4 Report Share Posted February 4 Právě teď, fermuello napsal: Nejvíc. Čumim po nich už víc jak rok a furt si to neumim obhájit. Ale jako... krása střídá nádheru Link to post Share on other sites
Maxmillian Posted February 4 Report Share Posted February 4 Tvl to IWC je mazec! Link to post Share on other sites
Kostra Posted February 4 Report Share Posted February 4 před 3 hodinami, Akam napsal: Nebýt toho data, jdu ti urvat ruku sou supr Díky, od mistra fotografie pochvala potěší a pro mě osobně je datum asi nejzásadnější komplikace, takže vůbec nevadí;-) před 3 hodinami, ondrejm napsal: Tohle je hodně dobrý. Už koukám po jejích menších bráškách v baterce, ten šempejn dial je kouzelný Šampíčko je opravdu masakr a v létě to bude ještě lepší:-) Tak si v duchu říkám, jestli to není projev stárnutí a první nesmělý krůček k bicoloru:-) před 2 hodinami, shewcza napsal: Seiko Novinka nebo jsem něco zaspal? Jsou parádní, užívej;-) před 42 minutami, Micey napsal: Vsichni tam jednou musime.. Tak to byla velká rychlovka:-) Gratulace a ať dělají dlouho radost;-) Jaké jsou první dojmy? Link to post Share on other sites
Micey Posted February 4 Report Share Posted February 4 @shewcza Dík. @Kostra Hele rozepíšu se ve svym vlákně.. jsou samozřejmě boží, je to takový jiný, než co jsem kdy měl. Ale jak jsem vždycky bral s velkou rezervou takovýto "sou na mě až moc hezký.. bojim se je nosit.. blabla.. tak teď tomu najednou nějak rozumim. Nějak si neumim představit, že je vemu třeba s dětma na kolo, jako sem vždycky bral všechny hodinky, kór se 100m WR a šroubovací korunkou. Takže buďto je musim rychle škrábnout, nebo pustit:) Link to post Share on other sites
Recommended Posts