shewcza Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 Si piš! Tyhle jsou fakt super a jsem hloupej, že jsem je prodal... Link to post Share on other sites
Tommy_PP Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Cestou do prace Link to post Share on other sites
pebe Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 před 10 hodinami, Povidláček napsal: Jsou u mě jen na návštěvě, ale musím říct, že jsou super. Je to moje první zkušenost se značkou Sinn a nemám jim co vytknout. Kdyby člověk nebyl postiženej, takovýhle jediný by stačily na vše maj krátký ručky, o kousek, ale maj. Jinak jsou super Link to post Share on other sites
Tomak Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Dneska budu v práci déle, tak aby se mi nestýskalo vzal jsem si všechno s sebou Link to post Share on other sites
Radek124 Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Po dlouhé době chronobundové abstinence (a špekulování které Rolexky připravit o kyklopa), nakonec "jen tak z nudy" fungl nový kousek na bezstarostné sbírání šrámů do PVD a letní blbnutí s luminiscencí... PS: Z čitelnosti těch skeletových ručiček o tloušťce muří nožky jsem měl strach - ale v porovnání s někdejšími Marinemaster White z nich jde překvapivě mnohem příjemněji odečítat čas, protože nikdy nesplývají s jedna s druhou, s prodlouženými indexy a ani s day/date (které je tak i v průhledu pořád čitelné) Link to post Share on other sites
actionman1 Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 před 3 minutami, petroniuzz napsal: 🛩 Velmi pekna fotka. Vyzeraju super. Link to post Share on other sites
tikzot Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Co nam to tady vyrostlo u žlutejch...?!;-) ja se lekl, ze uz schvalili to rusky kolo. Ale dobry;-) Link to post Share on other sites
John_Lenon Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 před 32 minutami, tikzot napsal: Co nam to tady vyrostlo u žlutejch...?!;-) ja se lekl, ze uz schvalili to rusky kolo. Ale dobry;-) Snad to ani nemá povolení. Třeba ho brzo zase sundaj.. Cestou do práce. Link to post Share on other sites
mAra_ Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 V práci. Moc mě baví, jak z každého úhlu vypadají jinak. Jsem moc rád, že jsem do nich šel. Link to post Share on other sites
tikzot Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 před 28 minutami, John_Lenon napsal: Snad to ani nemá povolení. Třeba ho brzo zase sundaj.. Cestou do práce. Ale me se to libi! Chtel bych ho v Praze! To velky u Vltavy;-) Link to post Share on other sites
HDS1200 Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Posnidaňová dovolenková siesta Link to post Share on other sites
LovecK Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Rostou... Link to post Share on other sites
kuncák7 Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Asi to nejlepší, co jsem měl kdy na ruce Link to post Share on other sites
krutor Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Heritage chrono Link to post Share on other sites
Recommended Posts