Přejít na obsah

Oris Aquis Lake Baikal


Doporučené příspěvky

Ahojte všichni, jak tu tak sedím zavřený za dráty a smutním po dovolené, která asi nebude, tak jsem vygooglil limitku Oris Aquis Lake Baikal a hned jsem věděl že je musím mít. A jelikož se zboží narozdíl od lidí pohybovat může, tak jsem je v neděli objednal a v úterý je už měl. Udělal jsem tři rychlé snímky mobilem, pokud se mi je podaří vyfotit lépe, přidám fotky později.

HVKD7444.thumb.JPEG.e0439718c440d699d221284bae223eb0.JPEG

CLYL4605.thumb.JPEG.1fc7559a3cf0dd28434887d963cd1a1c.JPEG

AYNF2803.thumb.JPEG.253b9ed006033bee57bbfcda00b284eb.JPEG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt moc pěkné. To dýnko nemá chybu, má evokovat zamrzlé jezero, že? Kdyby bylo po mém, tak z tohoto udělám standartní model. A ze standartu limitku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Síla na 300 řek Ti teď proudí zápěstím do zamrzlého Bajkalu. Nestudí ten led na dýnku :) Potápky od Orisu už mají pěknou tradici a tyhle společně s trilogií plejtváka jsou parádní. Dlouho mi trvalo zvyknout si na nové ručičky, ale teď už ok. Gratuluju k super kousku. Máš k Bajkalu i nějaké soukromé vazby, dovolená nebo tak?

Dobrý: Je to nejstarší a nejhlubší jezero na světě. Jeho stáří se odhaduje na 25 až 30 milionů let a maximální hloubka je 1642 m.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se v těchhle ruznejch Oriskach už roky ztrácím, přijde mi to všechno na jedno brdo, pouzdra, ručky, sto tisíc ruznejch variant. Nuda. Nic mi to neříká. Ale tenhle model se mi opravdu líbí, to dynko je fantastický a Baikal je úžasnej a prastarej přírodní útvar. Tohle se Orisu fakticky povedlo.  Jsou moc pěkný. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc všem, k jezeru Bajkal zatím žádný vztah kromě tedy těch hodinek nemám, tíhnu spíše k Islandu, ale tam je toho různobarevného ledu také habaděj. To dýnko je ze skla a grafika ledu je na jeho vnitřní straně. Vypadá to na první pohled černě ale při různém světle to má spíše různé temně modré odstíny. 

Původně mě zaujala jiná limitka Clean Ocean, ale ty hodinky jsou moc malé a tak jsem si vyzkoušel i klasiky tmavěmodré s černou lunetou. Ty hodinky jsou také moc hezké, ale nelíbí se mi na nich právě průhled na sice hezký červený rotor ale jinak nijak zvlášť nazdobené sellity. Vím, stroj je to kvalitní, ale myslím si že není moc na co se koukat a proto když přišly Baikaly s ledem místo sellity tak to byla jasná volba:o)

A luneta a ciferník jsou úplný chameleóni, hrajou různými odstíny od tmavě modré, přes sytě modrou až po takovou zvláštní modrozelenou barvu, která je podle mě nejhezčí, ale nedaří se mi to zaboha vyfotit. Ten gradient je taky hezký, protože při jasném světle a přímém pohledu je střed skoro bílý, ale při pohledu z úhlu je zase celý cifr modrý. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky pěkný a nebýt téhle doby, doporučil bych ti "výlet" na Bajkal a pak nechat na hodinky vygravírovat nápis, co by ti připomněl dovču, hodinky a zážitek ( ty hodinky u tebe asi zůstanou, takže by to bylo i s příběhem ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Kostra napsal:

Gratulace k famóznímu kousku, ať dělají dlouho radost;-)
Bral jsi je z Koscomu nebo jiný zdroj?

Bral jsem je v Koscomu, a když už je to venku, tak bych tímto osazenstvu prodejny rád poděkoval za profesionální přístup, trpělivost při výběru hodinek i velmi rychlé dodání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem cvaknul dvě fotečky mobilem na sluníčku. Pořád se na ně nemůžu vynadívat. Vrátil se mi ten pocit z roku 2008 kdy jsem si pořídil Seamastery:default_smile:, které jsem poté ale kvůli rodině musel prodat a za ta léta se mi cenově poněkud vzdálily:(360A6A52-976D-4F17-B75E-3E9F35D1ACC6.thumb.JPEG.43a5065b20eb29948d1240eca70ac859.JPEG

DD2F1CCA-41D9-4136-B88C-4736838BDE59.thumb.JPEG.3ab06e6061be7dc0678e16c0ed98da80.JPEG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, darrecek napsal:

Úžasný kousek, vybíral jsem teď mezi nimi a Mido Ocean star 600.. Musím říct že to nebylo vůbec lehké, ale nakonec těsně prohrály.. Každopádně úžasný kousek. 

Diky, na Mido OceanStar 600 jsem taky cílil, 80 hodin rezerva a COSC mě lákalo, ale nakonec rozhodoval vzhled a pohodlí, tedy zcela subjektivní pocity:default_smile:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 5 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...