uhkrtek Posted May 10, 2020 Report Share Posted May 10, 2020 Ahoj, kdo sledujete detektivní seriál Bosch na Prima krimi, již pár dílů se snažím přijít na to, co to má Bosch za hodinky. Ta spona je mě tak povědomá. nějaké tipy? Link to post Share on other sites
Frantik Posted May 10, 2020 Report Share Posted May 10, 2020 Rolex Suby Link to post Share on other sites
uhkrtek Posted May 10, 2020 Author Report Share Posted May 10, 2020 spona je jasný Rolex ale asi má tak útlé ruce že jsem si myslel že má něco o velkém průměru. Tak klobouk dolů, na to jak se tam mihnou vždy jen tak půl sekundy tak máš zrak excelentní. Link to post Share on other sites
Frantik Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 Ja mam prave pocit, ze tam jsou ty hodinky vidět furt :-) Link to post Share on other sites
Liqid Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 (edited) Spíš to vypadá na fíkus Ale polepšil se Edited May 11, 2020 by Liqid Link to post Share on other sites
Exiztence Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 (edited) Ty první jsou určitě falešné a ty druhé mi přijdou taky Edited May 11, 2020 by Exiztence Link to post Share on other sites
Datel Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 Tak co mu vydají z rekvizitárny, to si holt nasadí, rolexky z trezoru asi netahají. Místo pistole má taky atrapu. A nemá povytaženou/vyšroubovanou korunku? Link to post Share on other sites
Skipi Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 V prvních řadách nosil tyhle, až pak dostal jakési suby klonované s GMT v maxi case Link to post Share on other sites
uhkrtek Posted May 11, 2020 Author Report Share Posted May 11, 2020 před 4 hodinami, Datel napsal: Tak co mu vydají z rekvizitárny, to si holt nasadí, rolexky z trezoru asi netahají. Místo pistole má taky atrapu. A nemá povytaženou/vyšroubovanou korunku? Čéče s tou rekvizitárnou máš asi pravdu. Viděl jsem s ním pár rozhovorů v civilu a vypadá to že snad hodinky normálně vůbec nenosí. Link to post Share on other sites
Datel Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 Na druhé straně, jestli je v tomto seriálu placený product-placement (kde není?) tak to asi bude vydáváno přeci jen z rekvizitárny, kam to zapůjčil ROLEX dneska se holt fejkujou i fejky samotné Link to post Share on other sites
Recommended Posts