Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 minutou, Tobi napsal:

Víceméně se změnily jen uniformy a 🤑.Když mi kdysi vykradli dílnu a opodál ležel přeštípnutý řetěz,policajt ho sebral a prej jestli není můj,bez rukavic a když jsem mu to řekl,koukal na mne divně

Odesláno
před 48 minutami, Tobi napsal:

Když mě před lety ukradli kolo ze zamčeného  sklepa, kde jsem ho měl navíc ještě zamčený retezem, tak do my výpovědi napsali, že jsem uvedl, že kolo nebylo zabezpečeno (protože řetěz se nenašel). Hnal jsem to tenkrát až na státní zastupitelství. Další perlička byla, že to bylo na podzim a ja byl jen v domácích hadrech a pantoflích naboso, policajt že to k nim pojedeme sepsat, tak říkám že se jen prevleknu. To nemusíte, můžete takhle. A vy mě pak přes pul Kladna hodíte nazpátek? Ne 😆

Odesláno
před 10 hodinami, Prochy68 napsal:

Tak jako delší dobu jsem neměl co dočinění s policajtama, ale koukám že se nic nezměnilo.....Ve dve v noci mi volají mestaci, že mě asi někdo vykradl nebo se pokusil vykrást garáž (řadovku). Tak tam jdu, mám tam sekční elektrický vrata, zámek pro nouzový otevření vyrvanej, dovnitř se umělci s největší pravděpodobností na první pohled nedostali. Chci zkusit otevřít vrata.....ne to nedělejte, přijede technik, nafotí to atd., my vás pak zavoláme. Chcije, tak jdu domu. Průběžné kouknu z okna, tři auta měšťanku, zablokovaný auto pravděpodobně pachatele. Postupně se mění složení aut, ubývají mestaci, přibývaji státní. Jdu si nalejt panáka, jdu na hajzl, přijdu k oknu a všichni v prdeli. Tvl to jako vážně? Tak jsem to šel zkouknout, dojebany vrata, jinak uvnitr ok. Zejtra zavolám na policajty že chci nahlásit pokus o vloupání do garáže a jsem zvedavej co mi to dementi řeknou, no možná přijedou znova a jiná parta 😆. Za svůj život jsem měl několikrát co dočinění s policajtama a až na zastřeleného podnikatele v devadesátkach, to byl vždycky scénář jak z vtipu o policajtech. 

46bab458-53ed-4bbf-ad04-38ead5214624media_editing.tmp~2.jpeg

A je to 😆

IMG_5969.jpeg

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Takže po dnešní noci zůstala @Prochy68 díra ve vratech, pár rozdaných pokut za stěrači okolostojících aut od hlídačů z Tesca a pár cigaretových špačků od PČR, která o5 nic nevyřešila. (asi málo kamer okolo a na příjezdovkách )

PS: @Prochy68 oprava dobrá, ale od teď to bude prostě lákat 😆

(zkus to aspoň přelepit image.png.7d48396c0b3b6bd91a5259349a795376.png

Upraveno uživatelem Jehlan
Odesláno

Séru na to, teď už by musel rozbít celej ten panel. Nouzový otevírání jsem zrušil. Mezi náma, akuvrtacku, háček z tvrdého drátu a otevřu tenhle systém nouzového otevírání za minutu, maximálně za dvě 😀

• Like 1
Odesláno

Když mě dneska v 6 večer zavolal policajt, jestli teda přijdu dokončit a podepsat tu svou rozepsanou výpověď jak jsme domluvení, začal jsem podezírat ženu, že mi něco sype do pití.

• Haha 3
Odesláno

Svět se v pr_el obrací… Za pár řádků textu s cenami dílů, které někdo během svačiny naklikal z interní databáze, mi firma naúčtovala 1,5 hodiny práce za 3 300 Kč.. Přece už jen tímto úkonem firma bojuje o zákazníka a budoucí byznys, který ji přinese potenciálně mnohem více.Navíc šlo jen o orientační nástřel běžného spotřebního materiálu – pokud to dělal někdo orientovaný, zabralo by mu to cca 10 minut. 

A to nebyla uvedena samotná cena práce, která je v tomto případě i násobně vyšší položkou.  Nešlo proto o reálnou cenovou nabídku. Nerozumím tomu. V ČR jsem se s podobným přístupem nesetkal, i když jsem řešil mnohem finančně náročnější srandy. Slovensko je ale dál, no.. Zakázku jsem zadal nakonec jiné firmě. 

Odesláno (upraveno)

No a kdybys je prostě poslal do prdele tak co, nebo jsi jim dopředu odsouhlasil, že to nacenění (jen) materiálu zaplatíš..?

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
před 23 hodinami, Micey napsal:

No a kdybys je prostě poslal do prdele tak co, nebo jsi jim dopředu odsouhlasil, že to nacenění (jen) materiálu zaplatíš..?

Ne, bylo to takové překvapení na uvítanou.. V rámci platby za jejich službu (kontrola stavu) si jako další položku naúčtovali i "cenovou nabídku" za doporučený servis, který by následně realizovali. Já jen doufám, že tato móda zůstane za hranicemi, v duchu této logiky by bylo možné zpoplatnit jakýkoliv úkon :D 

Nechci mít někde dluhy, takže jsem to uhradil do koruny, ale zároveň jsme si udělali papa 😌

Odesláno
On 9/8/2025 at 9:39 AM, Axel said:

Svět se v pr_el obrací… Za pár řádků textu s cenami dílů, které někdo během svačiny naklikal z interní databáze, mi firma naúčtovala 1,5 hodiny práce za 3 300 Kč.. Přece už jen tímto úkonem firma bojuje o zákazníka a budoucí byznys, který ji přinese potenciálně mnohem více.Navíc šlo jen o orientační nástřel běžného spotřebního materiálu – pokud to dělal někdo orientovaný, zabralo by mu to cca 10 minut. 

A to nebyla uvedena samotná cena práce, která je v tomto případě i násobně vyšší položkou.  Nešlo proto o reálnou cenovou nabídku. Nerozumím tomu. V ČR jsem se s podobným přístupem nesetkal, i když jsem řešil mnohem finančně náročnější srandy. Slovensko je ale dál, no.. Zakázku jsem zadal nakonec jiné firmě. 

To mi připomíná, když jsem hledal firmu která mi postaví plot kolem baráku. Většina českých firem už před lety že vůbec než se uráčí přijet, tak předem platba +- 3.000,- Kč za kalkulaci, kterou mě odečtou v případě zadání zakázky z konečné ceny...to bych osobně tady u nás ve firmě mohl žít pouze z vytváření kalkulací 😁 V případě objednání plotu, 50% záloha předem,  2-3 měsíce výroba, doplacení celé částky před instalací...prostě masakr, navíc v době samých podvodů 😂  Jedna firma my to nacenila zdarma, ale zase za neuvěřitelný peníz. Tak jsem pozval Poláky, borec přijel, nacenil, nechtěl ani korunu předem. Do měsíce byl plot hotov, 3 dny instalace a pan říká, líbí? Můžete platit v CZK, EUR, PLN, jak chcete....Na motor brány místo pětileté záruky co nabízí ČR dodavatel, patnáctiletá....a takhle vypadá servis 👍 Se vůbec nedivím těm Polákům jak frčí nahoru....

• Dát hlas 11
Odesláno

@African asi větší trh, větší konkurence a tak dále 😉 Holt made in Czechia 😄

Já teda abych taky přispěl do vlákna... To Oneplay taky vymysleli dobře, dnes jsem byl nasranej na O2 pobočce a hned snížil tarif na TV... protože jsem měl dostat lepší, rychlejší, levnější, dokonalejší a já nevím jakou TV. Místo toho jsem to měl o 120,- dražší a ze sportovního balíčku najednou zmizela polovina kanálů, které tak nějak převedli do "dražšího" tarifu. Takže si tak sednu, zapnu TV, že bych se podíval na fotbal a on kanál, co jel dva tři roky v mým tarifu, najednou nejede 🤯 A standardně, když si potřebuju něco "zlepšit, zvýšit, prostě zdražit", tak to jde online... ale jakmile je to naopak, musím na pobočku.

Odesláno (upraveno)
34 minutes ago, Zdenek1307 said:

@African asi větší trh, větší konkurence a tak dále 😉 Holt made in Czechia 😄

Já teda abych taky přispěl do vlákna... To Oneplay taky vymysleli dobře, dnes jsem byl nasranej na O2 pobočce a hned snížil tarif na TV... protože jsem měl dostat lepší, rychlejší, levnější, dokonalejší a já nevím jakou TV. Místo toho jsem to měl o 120,- dražší a ze sportovního balíčku najednou zmizela polovina kanálů, které tak nějak převedli do "dražšího" tarifu. Takže si tak sednu, zapnu TV, že bych se podíval na fotbal a on kanál, co jel dva tři roky v mým tarifu, najednou nejede 🤯 A standardně, když si potřebuju něco "zlepšit, zvýšit, prostě zdražit", tak to jde online... ale jakmile je to naopak, musím na pobočku.

Přesně...jo, a taky se Poláci mega zadlužují a brzo chcípnou hlady co tu frčí po hospodách 🤣

K O2 ti můžu říct po předchozích zkušenostech upřímně jenom jedno, mají u mě doživotní zákaz !!! 

Upraveno uživatelem African
  • Dát hlas 1
Odesláno

Jak se člověk může bránit šikaně úředníka ze stavebního úřadu, to co zase předvedl už je moc :( Pěkně si užívá pocit moci ... Zasraná chata.

Odesláno
před 15 hodinami, Vasa_H napsal:

Jak se člověk může bránit šikaně úředníka ze stavebního úřadu, to co zase předvedl už je moc :( Pěkně si užívá pocit moci ... Zasraná chata.

TO máš jak s PČR, MP nebo dalšími úředníky. Dobrá cesta je věci nahrávat a zveřejnit pokud se chovají nekorektně. Ale nějakou "právní cestu" ... na to rovnou zapomeň. To je pohádka pro lidi co tomu věřej. :D

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
V 6. 9. 2025 v 14:27, Jehlan napsal:

Takže po dnešní noci zůstala @Prochy68 díra ve vratech, pár rozdaných pokut za stěrači okolostojících aut od hlídačů z Tesca a pár cigaretových špačků od PČR, která o5 nic nevyřešila. (asi málo kamer okolo a na příjezdovkách )

PS: @Prochy68 oprava dobrá, ale od teď to bude prostě lákat 😆

(zkus to aspoň přelepit image.png.7d48396c0b3b6bd91a5259349a795376.png

Jen chci upozornit, tohle není považováno za dopravní značku a více méně je to k ničemu - vymahatelnost 0. Dle zkušeností to odradí tak 2 řidiče z 10.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno
3 hours ago, kuncák7 said:

Jen chci upozornit, tohle není považováno za dopravní značku a více méně je to k ničemu - vymahatelnost 0. Dle zkušeností to odradí tak 2 řidiče z 10.

To myslel len aby nebolo vidno tu dieru vo vratach 😉

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 24 minutami, bluman napsal:

Přesně

(aby každý nevěděl, že TO je garáž, která za to stojí)

Upraveno uživatelem Jehlan
Odesláno
před 2 hodinami, bluman napsal:

před 1 hodinou, Jehlan napsal:

Přesně

(aby každý nevěděl, že TO je garáž, která za to stojí)

Jo sorry 🤣🤣🤣, jsem zblblej z odpovídání v práci na tohle tema a tohle za tím nehledal a vůbec nepochopil. Tak pak je tohle super nápad, zcela vážně 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Pribeh garaze pokracovani, tohle proste nevymyslis. Ted mi volal policajt, ze by si potrebovali vzit vzorek vyplne garazovych vrat (v nejakym clanku na internetu jsem se docetl, ze na naradi v aute tech "pachatelu" nasli casti te vyplne). Pripominam, ze tam byl technik co to fotil a ty vyplne tam bylo pred garazi pul kyble......Jo pro pobaveni, uz tam byli asi pred dvema dny, shodou okolnosti jsem je videl pri venceni psa, ale nikdo nevolal ze by neco potreboval, tak jsem neresil....No a dneska se divil do telefonu, ze uz jsem tu diru zadelal a ze si nemohli ten vzorek ve stredu vzit........takze jedna blba dira v garazovych vratech a vyjezd 4 vozidel mestaku, jedno vozidlo policie a jedno vozidlo technika, ve stredu dalsi vozidlo policie a dneska prijedou znovu 🤣 Nevim jestli se mam smat nebo brecet 😆

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...