Jehlan Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září (upraveno) před 9 minutami, Prochy68 napsal: Pribeh garaze pokracovani, tohle proste nevymyslis. Ted mi volal policajt, ze by si potrebovali vzit vzorek vyplne garazovych vrat (v nejakym clanku na internetu jsem se docetl, ze na naradi v aute tech "pachatelu" nasli casti te vyplne). Pripominam, ze tam byl technik co to fotil a ty vyplne tam bylo pred garazi pul kyble......Jo pro pobaveni, uz tam byli asi pred dvema dny, shodou okolnosti jsem je videl pri venceni psa, ale nikdo nevolal ze by neco potreboval, tak jsem neresil....No a dneska se divil do telefonu, ze uz jsem tu diru zadelal a ze si nemohli ten vzorek ve stredu vzit........takze jedna blba dira v garazovych vratech a vyjezd 4 vozidel mestaku, jedno vozidlo policie a jedno vozidlo technika, ve stredu dalsi vozidlo policie a dneska prijedou znovu Nevim jestli se mam smat nebo brecet njn. Kladno. Změň si tel. číslo a odpoj zvonek. (nedejbože se to dostat k soudu, to si teprve užiješ, jako svědek, čekání na chodbě aby jsi řekl 2x ano 1x ne a den v pr--li ) Upraveno 12. září uživatelem Jehlan
Prochy68 Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září před 9 minutami, Jehlan napsal: njn. Kladno. Změň si tel. číslo a odpoj zvonek. (nedejbože se to dostat k soudu, to si teprve užiješ, jako svědek, čekání na chodbě aby jsi řekl 2x ano 1x ne a den v pr--li ) ....uz si hledam na internetu kurz sebeovladani 1
Maro Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Jo mam s pomahači čerstvou podobne komickou zkušenost. Paní prede mnou vyjížděla z vedlejší a cestou vzala cyklistiku, co jela po hlavni. Vsechno mam na kameře, paní jsme posbirali, poslal jsem srazene pani záznam a zavolala se pro jistotu sanitka (paní byla taková všelijaká). Přijeli policajti a hned hlásili, ze oni jsou státní, ze to řešit nebudou, ze jenom byli nejbliz a ze s nama počkají na dopravaky. Dali jim dychnout, vzali si údaje od účastníků a od svědků a čekali. Po 40 minutách hlásili, ze stále neni přiřazena hlídka, ktera to ma řešit, volali na dispečink (mobilem, wtf), dispečink měl hlasovou schránku (wtf). Paní uz byla půl hodiny ve špitále, my jsme tam všichni stali jak ocasove. Po hodině nas svědky pustili, ze se nám ozvou, paní co cyklistiku srazila musela čekat dal. Otočil jsem, co jsem potřeboval, po 2 hodinách jsem jel místem projizdel znova, situace se od te doby nezměnila, stále stali 2 státní a viník na stejném místě a čekali na dopravaky. Druhý den mi volali policajti z Benešova, poprosili o záznam, ktery jsem poskytl a řekli ze kdyby neco, ozvou se mi z Prahy kvůli podání vysvětlení. Dnes (po týdnu) mi volali z Ostravy a předvolali me na výslech. Tak jsem jim řekl, jestli se neposrali, ze Benesovu jsem rekl, ze bydlim v Praze, ze do Ostravy fakt nejedu a zaznam maji, tak co po me jeste chcou. Prý po telefonu mi to nerekne a ze si me predvolaji z Prahy. Fakt se těším na pokračování.... 1
Micey Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Ona je to prkotina, ale stejně se člověk cejtí jak debil. Jednoduchel nákup letenky do německýho města na půlku října, přímo z Prahy, ráno tam, večer zpět, jako jsem to už dělal mockrát. Jako obvykle to chci přímo od dopravce, jdu tedy před čtrnácti dny na Eurowings, vše naklikám, cena kolem bůra, dobrý, akorát neprojde platba. Ani jednou kartou. Tak se na to vykašlu, po tejdnu další pokus. Cena už šest, furt cajk, platba opět neprojde. Dnes teda že už musim. Cena sedm, no dobře, asi se vyprodávaj místa. Zajímavý, že dle plánku, kdybych si chtěl připlatit za místo, můžu furt kamkoli kromě asi pěti sedaček. Platba furt nende. Pro zajímavost zkusim úplně to samý na mobilu, hm, najednou na úplně to stejný za 4,5k CZK namísto sedmi. Leč platit mi nejde ani na mobilu. Tak jdu na nějakýho zprostředkovatele (Mytrip), cena 4,4, pár minut klikám že si fakt nechci za nic připlatit, dostanu se k platbě a hele, během těch pár minut se cena nečekaně zvedla o 250 CZK. Tyvoe to je byznis:)
zceyee Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září (upraveno) To byl možná příplatek za funkční platební bránu. Upraveno 12. září uživatelem zceyee 1
Prochy68 Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Přijel policajt, nasadil rukavice, vyndal sáček, sebral pár kousku ty pěny co leží už týden před garáží, ležela tam když tu byl technik a i když tu byli ve středu, řekl že to stejně bude na hovno ale vedení to chce a odjel 3 1
horal Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Tohlencto začíná žít vlastním příběhem... Jára Cimrman by koukal.
Prochy68 Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září před 12 minutami, horal napsal: Tohlencto začíná žít vlastním příběhem... Jára Cimrman by koukal. Upřímně, kdybych to nezažil, neuvěřím. Jen doufám, že v závažnějších případech to snad funguje trochu jinak. Jo a docela by mě zajímalo vyčíslení nákladu na vyšetřování, protože tohle je ukrutný.
gunman Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září V eráru tyhle náklady neřeší, bohužel. Asi 2 měsíce zpátky na mě vyskočil FB profil Českého Rozhlasu HK, kdy 2 reportéři, řidič a technik jeli natočit pětiminutovou reportáž o krájení mrkve do jakéhosi prdelákova 60km daleko. Práce pro 4 lidi na celej den. 1 1
zceyee Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září V 12. 9. 2025 v 12:01, Kairos napsal: tohle jsem netušil Nevím, mě to přijde jako propaganda. Vezmou pár lidí kterým ta věc možná opravdu pomáhá a prezentujou je jako nějakej vzorek. Většina lidí nic takovýho nepotřebujou, hulej to od rána do večera a proč by s tim po 20ti letech přestávali, "vždyť je to jen bylinka, to je nic". Kokain se také dělá z kytky a ten zmíněnej heroin ve videu se také dělá z kytičky. Tresty neřešim, nejsem ten kdo by měl říkat na jak dlouho by měl jít kdo sedět (takže netvrdim že je to hodně nebo málo). Mám kamaráda co měl pěstírnu, našli u něj kila, 4 roky sledovaný a pár měsíců na vazbě a pak podmínka .. také dvě děti. Jestli tam toho nebylo daleko víc u těch ve videu.
Conrad Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září (upraveno) Napadlo mě nevím jestli je to blbost nebo ne. Plyn i elektřinu někdo vyrábí. Ten někdo zaplatí emisní povolenku, ta by se tedy měla vztahovat na vyrobený objem a pak pokud to bude platit znovu odběratel je to podobné jako dvojí zdanění ??? Upraveno 17. září uživatelem Conrad
Prochy68 Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září Odběratel to bude platit v ceně od dodavatele (výrobce) který to do ceny promítne.
Conrad Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září před 9 minutami, Prochy68 napsal: Odběratel to bude platit v ceně od dodavatele (výrobce) který to do ceny promítne. Jj máš recht
Jeronimo Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září https://slovacky.denik.cz/nehody/bystrice-pod-lopenikem.html Tak mi včera nedobrovolně odešel dlouholetý kamarád, rodinný přítel a dobrý chlap. Zůstanou po něm dvě malé děti, manželka a pes. Ještě v sobotu seděli i s děckama u nás.. Sere mě, že nedostal asi ani na vteřinu šanci v situaci něco udělat. Nabral ho řidič s dvojkou v krvi a jeho auto odhodil do protisměru kde vše dokončil náklaďák. Spolujezdkyně která s ním jela na služebku do Bratislavy je v kritickém stavu a bůh ví jak dopadne. 1
milomac Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Tohle mě vždycky zabolí, když zemře ten, kdo v tom byl bez viny .... Včera, když jsem to četl, jen jsem si řekl, jak nespravedlivý ten život někdy je, hovado ožralé zabilo a zase z toho vyvázlo . 1
African Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září To je strašný Ale upřímně, takových zfetovaných a ožralých řidíčů co je teď na silnicích nikdy nebývalo....málo kontrol, malé tresty, nikdo si s tím hlavu neláme, prostě džungle hadr. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se