Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 hodinami, McStinger napsal:

To by aj mohlo byť, chodí sa tam s deckami.

Ja to tak skrátka mám :). Druhé prekliatie je, že aj keď je pri kase v obchode predo mnou iba jeden človek, tak sa tam niečo zomelie a ja čakám jak debil. Minule som sa panej za mnou ospravedlňoval, že za to dlhé čakanie môžem ja a nech radšej ide k inej pokladni. Pani prekvapene vyhlásila, že to je jej chyba, lebo jej sa to stáva viac než pravidelne. Tak sme v družnom rozhovore čakali spolu. 

Keď som v obchode s manželkou, tak pokladňu vyberá ona a ja sa tvárim, že sa tam len tak prechádzam. Keď je nablokované, rýchlo priskočím a zaplatím (to už musím ja, skrátka mám v manželstve takú úlohu).

To je stále dobré,jsi platný člen, o mě manželka už neví a platí to sama (moje výplata jde na její, společný účet) 😁

• Haha 1
Odesláno

Praha 07,30 dnes ráno na strakonické a dále do centra obvyklý provoz

Na Strakonické od toho nově stavěného mostu, co se nemohu shodnout na názvu, který bude dokončen podstatně později a podstatně dráž přes Hořejní a Janáčkovo nábřeží cyklostezky jak mlat, ale zeji prázdnotou, zatím co na chodníku cyklista za cyklistou občas koloběžka nebo běžec a pěší jen uskakují Pokud by jste přejeli Vltavu tak identická situace je od Podolské vodárny ke Žlutým lázním

Odesláno

Nevím jak v Hřibově ráji, ale nemají už někdy od roku 2017 velocipédy jízdu po chodníku (pokud není značen jako cyklostezka se smíšeným provozem) plošně zakázanou? 🤔

U nás taky kolem řeky vede 3 metry široká asfaltová cyklostezka a pár metrů od ní se klikatí metr široký mlatový chodník - a stejně se na něm při vycházkách co chvíli přetlačuju s rozpumpovanýma smradama s metr širokejma řídítkama, kteří tam (ideálně po soumraku) hledají "adrenalin" :censored:

Odesláno
před 2 hodinami, bohus76 napsal:

Tak nevím, tím, že Tvoje výplata chodí na její účet se chlubiš, nebo si stěžuješ?

Popisuji spokojený život 😀 

Odesláno

Tak po půl roce návštěva v bance a po 20minutách čekání mě přivítalo stvoření oblečené hůře než prostitutka z devadesátek a do toho arogance a ego až na pudu. To mě opravdu naštvalo

Odesláno

Celní řízení s českou poštou - čekám zásilku z Japonska, doložil jsem všechny doklady ohledně ceny která byla lehce pod 3k. Teď mi přišel mail k vypalnymu kde jako základ pro DPH dávají cenu 4500. Kde na to přišli zatím nevím.

Odesláno
před 5 minutami, ragu napsal:

Celní řízení s českou poštou - čekám zásilku z Japonska, doložil jsem všechny doklady ohledně ceny která byla lehce pod 3k. Teď mi přišel mail k vypalnymu kde jako základ pro DPH dávají cenu 4500. Kde na to přišli zatím nevím.

Za hrnek na čaj z Jeruzaléma s nápisem Shalom malovaný ,mě vyměřili clo ve výši téměř dvojnásobku kupní ceny

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Conrad napsal:

Za hrnek na čaj z Jeruzaléma s nápisem Shalom malovaný ,mě vyměřili clo ve výši téměř dvojnásobku kupní ceny

Podařilo se ti to reklamovat? Já mám ke všemu doklady s cenou samozřejmě, takže se budu hádat.

Upraveno uživatelem ragu
Odesláno
Před hodinou, Conrad napsal:

Asi si vzali ceny již našich prodávajících, kteří tam mají své ,,minimální,, přirážky, při prodeji. 😡

Odesláno (upraveno)
před 5 minutami, ragu napsal:

Podařilo se ti to reklamovat? Já mám ke všemu doklady s cenou samozřejmě, takže se budu hádat.

Ono to bylo pár stovek takže jsem se vykašlal na dohadování s úřady, s kurvou se nehádej a s pány nesůď

Upraveno uživatelem Conrad
  • Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, ragu napsal:

plus cena postovneho?
ak bolo postovneho zdarma/v cene, napocitaju cenu obvyklu.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 3 minutami, M109 napsal:

plus cena postovneho?
ak bolo postovneho zdarma/v cene, napocitaju cenu obvyklu.

Pošta zdarma, uvedeno na dokladu. Rozdíl v deklarované ceně VS od celniku je 1500, to určitě není obvyklá cena pošty z Japonska.

Odesláno
před 20 hodinami, ragu napsal:

Pošta zdarma, uvedeno na dokladu. Rozdíl v deklarované ceně VS od celniku je 1500, to určitě není obvyklá cena pošty z Japonska.

OK takže rebus vyřešen.

"Do základu celní hodnoty zboží se od 1. 5. 2016 zahrnuje poštovné a to v souvislosti s nabytím účinnosti PROVÁDĚCÍHO NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) 2015/2447 ze dne 24. listopadu 2015. Dle stanoviska GŘC, které Vám zasílám v příloze, musí být poštovné započteno i v případě, kdy je poštovné zdarma (0,00, free shipping, free postage) a pokud není uvedena jeho výše, vypočítá se podle přepravních služeb používaných pro stejný druh dopravy."

Poštovné z Japonska dle ceníku 1400.

Poučení pro příště - je asi lepší nechat prodejce uvést nějakou hodnotu poštovného než to poslat jako free shipping. Zmrdovina nejvyššího kalibru.

Odesláno
před 4 minutami, ragu napsal:

OK takže rebus vyřešen.

"Do základu celní hodnoty zboží se od 1. 5. 2016 zahrnuje poštovné a to v souvislosti s nabytím účinnosti PROVÁDĚCÍHO NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) 2015/2447 ze dne 24. listopadu 2015. Dle stanoviska GŘC, které Vám zasílám v příloze, musí být poštovné započteno i v případě, kdy je poštovné zdarma (0,00, free shipping, free postage) a pokud není uvedena jeho výše, vypočítá se podle přepravních služeb používaných pro stejný druh dopravy."

Poštovné z Japonska dle ceníku 1400.

Poučení pro příště - je asi lepší nechat prodejce uvést nějakou hodnotu poštovného než to poslat jako free shipping. Zmrdovina nejvyššího kalibru.

Free shipping mi neprochazelo, ale pokud bylo shipping $0.00 tak ok, ted uz ani tohle?

Odesláno
před 7 minutami, Prochy68 napsal:

Free shipping mi neprochazelo, ale pokud bylo shipping $0.00 tak ok, ted uz ani tohle?

To nevím, u mě bylo Free.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...