Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Chytli mě na okruhu. Mám den starý auto, koupil jsem dálniční známku, ale neměl jsem tužku. Říkám zastavim na příští pumpe, pujcim si tužku a nalepim. No už mě měli svině. Půjčili mi tužku, známku jsem před nimi vylepil a stejně mi dali litr. Asi jim klesly tržby během korony, tak to teď doháněj. Jel jsem za kamarády na chatu na pívo, tak se mi nechtělo dohadovat, ale přišlo mi to zu viel..

18CB03F0-05A5-4E97-8CCC-C7E887AC6D39.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původní megadlouhá vlakna co dělají bordel bych zamknul, přejmenoval na něco jako "archiv název vlákna" a nové vlákno pod normálním názvem nechal žít svým novým životem. Hodinkový vlákna jsou vesměs nedlouhá a tyhle naše ostatní plky to nijak nerozhodí. Just my 2 cents.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To rozdelenie je z technickeho hladiska logicke a je to urobene dobre. V principe v tom nieje ziaden rozdiel, hladas starsie prispevky, dojdes na zaciatok noveho vlakna a tam je linka ma stare vlakno. 

Absolutne bez vyhrad.

A velka vdaka ze kontinualne zrychlovanie chronomagu, po upgrade fora som bol 2 dni na pochybach ci sa to este bude dat uzivat no vidno ze je to systematicky a logicky proces. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, VintageLover napsal:

Neposílal jste teď někdo něco do USA?

Zásilka od 30.4. stojí, tak já jen, jestli se mám nervovat, nebo ještě počkat, protože Corona, nebo co já vím...

Díky za případnou reakci.

Výstřižfdek.JPG

Karle, rozhodně počkej, např. ČP přiznala, že zásilky do USA cca měsíc + ( byl o tom cca v Pátek/Sobotu článek, kde to vysvětlovala jejich tisková mluvčí ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem dárek pro přítuli, tak jdu na stránky VS a tam na mě hned na titulce vykoukne oplácaná paní, co schovává pupek a mračící se vykopávka po plastice....image značky se teda nějak proměnila, kde jsou jejich boží show, na které jsem se celý rok těšil? Vždycky to byla značka pro mladé sexy kočky...a teď? Škoda mluvit.

 

VS.thumb.jpg.6b1cd72f94c7814b0359abcc9dd2dc3e.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...