Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, hufnor napsal:

Uznávaný odborník důležitého oboru: "V našem oboru začalo zlobit protežování méně schopných a líných kamuflované výmluvami o diverzitě. Dělá to neplechu. Jsem pro to, aby se neprotežovalo, systém byl nastavený férově a lidi dostávali příležitosti podle toho, co umí."

Poblbený dav polointeligentních magorů s hlásnými troubami twitteru a podobných úžasných platforem: "UKŘIŽOVÁÁÁÁT, KACÍÍÍÍÍÍŘ, YXBLMLGBTQCŠMNKVD-FOB!!!!"

Patolízalové na vedoucích pozicích institucí, které by měly být pilíři racionality: (třesouce se o korýtko a obávajíce se umístění na vlastní hraničku nasazují na hlavy dopravní kužely lubrikované Indulonou pro snadnější průnik anály magorů) "Ale jistě, samozřejmě, ukřižujeme, beze všeho ..."

Jestli takovýhle přístup naše civilizace přežije, tak to bude vážně zázrak. Máme totiž solidně našlápnuto ke globální idiotkracii (viz dokumentární film Idiocracy/Absurdistán z roku 2006).

Doporučuju dnešní pokračování. Psychiatr, co si vede pod pseudonymem blog, ho smazal, protože mu začaly po stovkách chodit výhružky smrtí a vypálením domu. Má v domě malý děcko. A NY Times ve svý neskonalý moudrosti přišly s tím, že zveřejní jeho skutečné jméno, pokud bude psát dál. Ta krvežíznivost je neskutečná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, Zlý Jabko napsal:

Doporučuju dnešní pokračování. Psychiatr, co si vede pod pseudonymem blog, ho smazal, protože mu začaly po stovkách chodit výhružky smrtí a vypálením domu. Má v domě malý děcko. A NY Times ve svý neskonalý moudrosti přišly s tím, že zveřejní jeho skutečné jméno, pokud bude psát dál. Ta krvežíznivost je neskutečná.

Já už to nějak přestávám dávat. Zahlídl jsem pro změnu supr hlášku o tom, jak fanoušek týmu Burnley nechal při zápase s Manchesterem nad fotbalovým stadionem přeletět letadlo s vlečeným nápisem white lives matter v reakci na to, že v Londýně onehdá zanožil jakýsi mameluk tři bílé - a jako obvykle je ticho po pěšině, všechno v pořádku. No a okamžitě se proti tomu ostře ohradili všichni ti pohlaváři a hráči, kteří před zápasem demonstrativně klečeli jak prdky na trávníků, opět s naindulovanými dopravními kužely na hlavách a BLM na tričkách. Prý, že to byl odporný čin a budou plně spolupracovat s policií na tom, aby byli pachatelé, kteří jsou za něj zodpovědní, pohnáni ke spravedlnosti a z jejich strany každopádně doživotně zabanováni.

W T actual F?

Naštěstí to britské švěstky odložily jako OK, takže maník si nepůjde hačnout, ale co je tohle doprdele za atmosféru?

Já osobně držím jiný heslo DLM - DECENT lives matter - na slušných životech záleží. A to ve velmi širokém, takovém "karmickém" smyslu slova slušný. Mně je jako vážně putna, jak kdo vypadá, pokud se vůči ostatním nechová jako hajzl a nedělá jim naschvál problémy. V tomto rámci ať si lidi dělají, co chtějí, pokud tím nikomu neubližují. Ať si je každý bohatý, jak chce, když se k tomu dostal "rovně". Ať si je někdo třeba modrý s růžovýma puntíkama, když se bude chovat v rámci možností normálně a nebude mi nic vnucovat, nic mi zakazovat, něčím mi hrozit, jednoduše řečeno mě nějak zbytečně prudit. Ať si lidi v posteli dělaj co chtěj, s kým chtěj, pokud s tím ten druhý (další soudruzi) souhlasí (vynechme debatu o peďácích, ti patří naprosto nekompromisně úplně, ale úplně do pryč). Zkrátka, je vážně takový problém chovat se k druhým lidem pěkně a ne jako p*ča? To je jeden z mála mých požadavků na nárok na toleranci z mé strany. Nechováš se jako p*ča, fajn, pokračuj. Chováš se jak p*ča, v ideálním případě toho nech, nebo si běž někam, kde s tím nebudeš nikoho otravovat.

Teď se nám tu ovšem množí případy, kdy se lidi chovají jako riadne p*če a naprosto nevinné lidi s tím prudí docela zhusta a řada nejen dalších podobných, ale i různých "oficiálních" blbounů, je nejenom omlouvá, ale dokonce ještě podporuje!

Velmi zásadní problém všemožných "protestujících" a aktivistů spočívá v tom, že jim nejde o žádnou nápravu, žádné zlepšení situace, nechtějí společnost posunout někam dál, výš. Oni chtějí jednoduše pomstu. Když oni tehdy dělali nám (respektive většinou ne tak úplně nám osobně, ale prababičkám/pradědečkům, případně jiným "bratrům"), tak my jim teď za to pořádně ukážem! A je úplně jedno, že jejich "cíle" a oběti nemají s oněmi dávnými či novějšími křivdami absolutně nic společného. Viz maník - bílý prodavač ve středních letech, který onehdy dostal v USA nakládačku jak sviňa, naprosto bezdůvodně. Ti, co ho napadli, řekli, že jim prý nadával do n*grů (což se ukázalo jako absolutní lež), a prý že co měli jako dělat? Jak píšeš, krvežíznivost. Ta je tu tím hybatelem a nejen u médií, u nichž se to dá čekat, ale u řady těch pokrytců, kteří toho mukl-džísise mají čistě jako záminku pro agresivní násilné vybíjení vlastní frustrace a problémů, které jim za této situace často dost pravděpodobně projde. Ne, že by všude možně nebyly už dávno problémy s pakama, která si potřebují něco takhle vybíjet, ale to obvykle bývali spíš jednotlivci nebo menší skupiny, často stojící z pohledu úřadů na hraně zákona nebo za ní. Ale teď je to celá rozběsněná masa všude možně po světě a spousta různých "oficiálních" prdů dělá, jako že ti lidi mají nárok chovat se teď jako zvířata, protože někdo, kdo měl stejnou barvu kůže jako oni, někdy nějak trpěl.

Ovšem jak z toho ven, když se tahle atmosféra velmi hodí nejen těm rozběsněným masám, které často jedou "logiku" podobnou té, kterou předvedl jeden "respondent" u poničené sochy Tadeusze Kosciuszka (který se, mimochodem, při svém působení v USA zasazoval o práva a osvobození otroků). Jakýsi polský redaktor se tam ve Filadelfii okolostojících ptal, jestli ví, kdo to Kosciuszko byl. No, nevěděli, ale to je pochopitelné. O obskurních generálech z 18. století se toho ti černí hoši ve škole asi moc neučili. Dostala mě ovšem reakce jednoho z nich, který na vysvětlení toho, jak byl Kosciuszko pro-black reagoval: "Tak mi ale řekni, jestli to byl takovej kámoš černejch, tak jakto, že je jeho socha teďka posprejovaná, he? Jakto?" Katastrofa je, že podobně "funguje" hlava řady dnešních aktivistů, od míítůů po tyhle BLMáky, současné technologie jim dávají masivní hlásnou troubu, kterou můžou řvát tyhle svoje nesmysly do světa a médiím se to velice hodí, protože cirkus dělá diváky. A ti, kteří by měli mít rozum, tzn. ti, kteří něco vedou a měli by takové blbosti filtrovat a tlumit, to často ještě zhoršujou tím, že jim stačí namířený prst a hned jde někdo ke kůlu. Potřebné důkazy jsou na úrovni "proměnila mě v čolka" z montypythonovského Svatého grálu.

Do*rdele práce!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po dnešním jednání se svým protějškem z jiné městské části už asi chápu, jak jsme vnímáni na veřejnosti. To snad ani není možný, jak systém vytváří nemyslící hovada jak na běžícím pásu.

Jestli jsem vnímanej stejně, tak to potěš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim jestli je to spravne tema, ale neresil nekdo ve skole sikanu, ci fyzicky utok? ja jsem pro domluvu, reseni se skolou ci rodici, ale muze se v dnesni dobe dite vlastne branit? pokud jasne rekne dost, tak na druhou dobrou mu ji vypalit? zatim teda nebyl duvod, ale tusim, ze to brzo prijde :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už něco chtěl řešit u syna, který je v první třídě. Mají tam jednoho zmetka, se kterým si nikdo neví rady a i syn byl v jeho zorném poli. Už jsem ho chtěl přihlásit na judo, aby se zmetkem jednou praskl o zem a měl od něho klid. Vlezl do toho coronavir a přestalo se to řešit. Podle mě, by si to kluci měli vyřešit hned z kraje, aby provokater zjistil, že tudy nee. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...