Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

před 38 minutami, Filip.J napsal:

Hele a ona policie ve Vancouveru může jenom takhle mýrnyx týrnyx dělat bordel v dopravním značení, nebo si ten barevnej přechod stihli Kanaďani dát i do vyhlášky a přehledu značek?

Zaujalo mě to též. Ale já jsem profesně zdeformovanej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Ondra napsal:

Tak jste asi meli smulu na certy. My tam byli pred tydnem a bylo to super. Nekdo tam rikal, ze je tam podruhe, a ze se to neda srovnat. Takze kvalita asi hodne kolisa, coz je skoda. My meli stesti.

No, tak jestli je to fakt závislé na tom obsazení, tak je to škoda a holt jsme měli smůlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem už vyčerpal svou mozkovou kapacitu - nejdřív vysvětlit jedné paní slabší duchem, co znamená pojem - osoba se sníženou možností pohybu či orientace ( když ona se orientuje ) a pak pánovi, že na chodníku se prostě nestojí a i když tam stojí roky, že se to prostě nesmí a holt někdy dostane pokutu ( do toho sem choděj lidi ohledně zon placeného stání, co si spletou 1 patro s 5 patrem, kde sedím ).

Dnes je to fakt dobrej den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom dva kousky Martine? Tak to máš vlastně pohodovej prázdninovej úřední den - ostatní stěžovatelé možná chtěli dojet vlakem, ale ze strachu o život radši zůstali doma... :skull:

PS: Kdo už zažil situaci, kdy na "protokolu o zkušebním provozu" zabezpečovacího zařízení lokomotivy byly razítka z drážního úřadu ještě před dokončením podkladů k výrobě prototypu, ví o čem píšu... :shit:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zeleznice.. ja snad zacnu jezdit tim blbym autem. Nehlede na tu soucasnou tragickou blamaz s bezpecnosti (viz Havlicek na ct24:)), kazdodenni zpozdeni, to, ze poslednich par dni v odpoledni spicce jezdi misto standardnich dvou souprav jen jedna.. dle pruvodci “nejsou vlaky”. Ale jo, proc zrovna ted nevyuzivat kapacitu na 100%.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, Micey napsal:

Zeleznice.. ja snad zacnu jezdit tim blbym autem. Nehlede na tu soucasnou tragickou blamaz s bezpecnosti (viz Havlicek na ct24:)), kazdodenni zpozdeni, to, ze poslednich par dni v odpoledni spicce jezdi misto strandardnich dvou souprav jen jedna.. dle pruvodci “nejsou vlaky”. Ale jo, proc zrovna ted nevyuzivat kapacitu na 100%.

V poslední době když jedu jednou, dvakrát tejdně vlakem (homeoffice), tak večer vlak nejede a návrat vždy jen náhradními autobusy .....tak se asi nemám čeho bát 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...