Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Ono totiž když bydlíte v normálním místě, tak balík za dverma nikdo nevezme. Jednou jsem měl takhle na prahu křesla na pláž víc jak týden a nic. Pravda ale je, ze oni tam nezvoni, max klepou, ale jak mi vysvětlila realitní agentka, co mi pronajímala dům, tak zvonek tam funguje malokomu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 1. 10. 2020 v 13:56, kuncák7 napsal:

Jo, jsi ohleduplnej, což se dnes moc nenosí.

 

před 19 hodinami, Strocek napsal:

V křižovatce se předjíždět může, musíš být ale na hlavní nebo na křižovatce řízený světlenými signály

Díky pánové, to jsem se bál, že jsem na tom hůř 🤓

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem to dát do "že żivota", ale když už tady na PPL opět přišlo... Takže jak jsem ještě úplně nezanevřel na PPL:

Před pár týdny jsem objednal na jednom velkém eshopu náhradní baterku do UPSky (nebyla to Alza). Běžně už se asi neprodává, eshop ji nabízel pouze s doručením na adresu ve zvolený den, za příplatek i čas. Byl jsem daný den doma - tedy zvolený den, platba při převzetí kartou / hotově. Mail z eshopu - předali jsme zásilku dopravci - PPL. Daný den zapnu v 8:10 mobil. Dvě zprávy: Jedna z asi 7:00 - dnes budeme doručovat (v ní i číslo mobilu řidiče), druhá z 8:05 zmeškané volání od řidiče. Volám zpátky řidiči. Nebere to (chápu, má toho hromadu). Pak ještě několikrát během dopoledne, ovšem po té, co přišel hned asi v oněch 8:05 (!) mail, že se zásilku nepodařilo doručit a že přijde informace, co s ní bude / kde a kdy bude možné si ji vyzvednout. No a někdy po 13 hodině, že si ji mohu vyzvednout kus od baráku v nějakém jejich "ParcelShopu" a platba pouze hotově. Nadzvedlo mě, že řidič volal jen jednou, mě to opakovaně nebral, z auta zjevně nevylez a nezazvonil (nejspíš před barákem ani nebyl), pokus doručit jen jeden, dá-li se to tak vůbec nazvat a balík hned někde v úložně. Volám PPL. Povídám to paní, nadávat jí nemůžu, ona za to nemůže. Očekávajíce nějakou nabídku řešení po výtce, že mohl řidič zazvonit na baráku (zvonky fungovaly), nebo aspoň učinit ještě jeden pokus o zavolání, když viděl mé opakované volání, a že se mi teda nelíbí, že když jsem byl celej den doma, si pro balík někam musím, paní opáčila, že mi nepomůže, že tak to maj v obchodních podmínkách a že řidič buď volá nebo zvoní, ne obojí.  Nasranej jsem neměl v úmyslu si baterku vyzvednout s tím, že PPL nikdy víc a že jim napíšu, kopii pošlu eshopu a dam do hodnocení dopravy eshopu, i když "mi to ke štěstí vůbec nepomůže" a baterku objednám jinde. Ale bylo mi to blbý vůči eshopu, jsem s ním jinak leta spokojen (byť mi tentokráte nedali možnost výběru dopravy), baterku bych měl vyřešenou a nakonec jsem trochu času do 18:00, kdy daný ParcelShop zavíral, našel. Najdu to na mapě, skočím do auta a jedu. Přijedu před vinotéku = ParceShop. Hmm... Dveře zamčený, 17:35. Klepu. Dveře se odemykají a otevírá mi paní se slovy, že si potřebovala odběhnout či co a vevnitř nikdo nebyl. Pánové, tak pěknou a příjemnou šenkýřku jsem dlouho neviděl! A vinotéka taky nevypadala špatně, bohužel jsem ale nemohl ochutnávat, páč bych nemoh řídit. Teda moh, ale nesměl bych dejchat, jak říká kolega. Veškerá nasranost a chuť cokoliv kamkoliv psát byla ta tam. Takže příště balík PPL rovnou do vinotéky a dojdu si pro něj včas pěšky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem tady držkoval na dění na silnicích....ehm karma přišla hodně rychle... obálčička s modrým pruhem a hezky přispěju Ovčárům do rozpočtu :D Doufám, že ty peníze alespoň využijí smysluplněji, než to měření před značkou konce vesnice. I když vlastně oni to mají vymyšlené naprosto skvěle na vybírání, aneb dáme tam čtyřicítku a budeme jí měřit tam, kde je to sice vzhledem k nějaké bezpečnosti (nebo podobné odůvodnění, proč to tam je) k ničemu, ale prachy potečou řádně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřímně, kdyby mě tam takto nachytali pomahači, tak bych si určitě neodpustil nějakou průpovídku na téma proč zrovna tam. Nemám nic proti tomu, když jsou měřené úseky, kde to k nějaké bezpečnosti vede, ale tohle...klidně tu vesnici může člověk proletět třeba kilem a pak stačí zpomalit na konci, to je na palici. Vlastně je to docela vtipné, protože já si jen nevšiml té 40 - naměřeno 51, takže být tam standardních 50, tak by se nestalo nic. No třeba za ty peníze alespoň spraví ty své hrůzostrašné silnice :)

Víc se rozčilovat nebudu, dnešek byl fajn, takže spíš patřící do opačného vlákna. Parádní projížďka po Hřensku a okolí, ráno a dopoledne i úplně bez lidí. Respektive věřím, že na takové Pravčické bráně bylo nejspíš narváno, ale já si dal za cíl výšlap od rozhledny Růženka na Růžovský vrch a odtud k Dolskému mlýnu, kde už jsem vzhledem k pozdější době lidi potkával, ovšem jinak naprostá pohoda.

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koho ty radary neserou, spis je problem v tom ze se nikdo neozve. Ja troubim treba pres celou obec kdyz je v ni umisten buzeracni radar a hlavne v noci. Lidi pak pisou stiznosti a uz i par represivnich zarizeni diky stiznostem na troubeni odstranili. Kdyby to delal kazdej druhej tak ty radary nikdo nechce. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 27 minutami, Strocek napsal:

Todle troubení musí ocenit děti co spí, případně jejich rodiče když je uspávaj. tleskám ...

Ano, ucel troubeni spociva v tom ze to ty lidi sere, jinak bych to nedelal. :) A pokud se to nesmi, zaplatim pokutu az me chytnou. Ach jo. :) Takze nechtejte radary ve sve obci, nemusite se vyspat. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 minutami, Maxmillian napsal:

Podle mě je ale potřeba troubit takhle. Jinak nepochopí proč troubíš.

- . -. / .-. .- -.. .- .-. / -- . / - ..- / .... .-. --- --.. -. . / ... . .-. .😟

😁.  ale kolik lidí dnes ví, co je to morseovka..... a překládat to v noci 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 40 minutami, nickie napsal:

😁.  ale kolik lidí dnes ví, co je to morseovka..... a překládat to v noci 

ale občas někdo jo. Akorát skauti to asi po zvuku moc neumí, Musel bys jim to vybrzdit na asfalt. A hamatéři v noci neposlouchají morseovku na silnici ale ze sluchátek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Namesti Jiriho Berana v Cakovicich vcera vecer: pout, svetsky, mraky mladych zcela ignorujich situaci s covidem. Ok, muj subjektivni problem, jsem starej, nerudnej, covid-panikar.

Namesti Jiriho Berana v Cakovicich dnes rano: bordel, kelimky, plechovky, rozmlaceny flasky na chodniku, na cyklostezce, na prechodech. Jel jsem pres tricet, samozrejme jsem to neubrzdil a jednou hromadou strepu projel. A to uz je kuwa objektivni duvod k nasrani. Z obou tyden starych plastu jsem vyndal 9 stripku, duse prekvapivě drzi. Vsadim se, ze tam neco zustalo a bude se to propracovavat gumou, aby se to zakouslo do duse v ten nejmin vhodnej okamzik, nekde v desti daleko od vlaku... Kuafix.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...