Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

Rozumím, jak jsem kdysi psal-může být problém v podloží, asfalt je ok, ale spodek špatnej (nejsem stavar, počítám, že např geometr by to uměl vysvětlit líp). Takže mě nezbývá než věřit správci (u vás to KSUSV). 

s podložím asi nic není protože oni jen odfrézovali staré čáry a pár prasklin a potáhli to tím mikrokobercem nebo jak tomu říkají, prostě tři centimetry asfaltu, nic víc. Dělalo se to za provozu s částečným omezením na semafory, žádné větší práce do hloubky. A dopravní nehody taky negativ, jsou tam asi tři zatáčky které jdou projet skoro libovolnou rychlostí. Vážná nehoda se stala až o kus dál a pak taky na křižovatce až u města, na tom ůseku nic. Tady s vůbec kolem dopravy dějou príma věci, asi nejveselejší byl příběh Velkomeziříčského "esíčka" neboli tobogánu kde prudkou zatáčku vylepšili tak že z ní bylo cosi jako Vývrtka na okruhu Laguna Seca takže tam v zimě ředitel správy silnic odmítl poslat sypač aby ho nerozbili. Ten ředitel byl předtím městský papaláš a byl u toho když ta obluda vznikla. A když se ho v rozhlase ptali jak je to možný, odpověděl že na výkresu to nevypadalo špatně. Jakoby v tom městě nežil a nikdy to tam neviděl. Je to malý město. Naštěstí byla zima bez sněhu a po té ostudě to přestavěli zas do původní trasy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta silnice má několik konstrukčních vrstev (řádově celkově několik desítek centimetrů do hloubky). Záleží jak kvalitně byly / jsou celkově postaveny (od geologického průzkumu, přes projekt až po realizaci), jak dlouhou mají životnost, v jaké jsou kondici (např. může životnost zkrátit zanedbaná údržba té stavby). Vyměnit tu vrchní (obrusnou) vrstvu vždy neznamená opravit silnici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Bert napsal:

Pepo, to, že někdo něco jen odfrézuje ještě neznamená, že podloží, či zemní těleso, je ok ....

to já vím, jenže pokud by s tím něco bylo, mělo by se to asi nějak projevovat, což se nedělo, silnice byla na místní poměry neobvykle dobrá. A když by s tím něco bylo, tak by se to asi mělo opravit a ne to jen zamalovat šlupičkou asfaltu. Což se ostatně děje na téže silnici o dva kilometry dál, ve stoupání z města ven. Tam se nějak nepovedl okraj, tak metr šířky se pravidelně a soustavně rozpadá. Vždycky to nějak zaplácnou a ono to za pár měsíců zas vyraší.

Ani tak by mi nevadilo že a proč to asfaltovali, tak se holt vyhodily peníze do správných kapes, nic zvláštního. Vadí mi že po té opravě je to mnohem horší než to bylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nasralo mě Spotify!

Už léta si ho platím a sbírám si do jednoho playlistu oblíbené skladby. Dneska ho zapnu a můj pracně vytváření playlist nikde. A současně se mi v emailu objeví zpráva, že jsem do Spotify nahrál obsah, na který nemám práva. Jak jsem to mohl udělat, když všechny skladby v mém playlistu jsou přímo ze Spotify?

Nedostal jste od nich někdo podobný blábol?

Hi,

We have received a complaint that your uploaded content infringes the intellectual property rights of another party, therefore it has been removed from the service.

If you believe this is mistaken and that you have the right to post this content, please contact us by responding to this email (what we call a "counter-notification"). Your response to this email must include:

  • Your full name, address, telephone number, and email address.
  • A short identification of the material that has been removed.
  • The location at which the material appeared before it was removed or access to it was disabled (such as the link to the playlist).
  • An explanation of why you have the right to post the content and any supporting evidence.

In addition to this, we also require the following written statement from you:

I state under penalty of perjury that:

  • I have a good faith belief that the material in question was removed or disabled as a result of mistake or misidentification.
  • I consent to the jurisdiction of the Federal District Court for the judicial district in which my address is located, or if my address is outside the United States, for any judicial district in which Spotify may be found.
  • I agree to accept service of process from the party who reported my content, or that party's agent.
  • I understand that by submitting this information, Section 512(g)(2) of the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA") requires that a copy of my counter-notification is passed on to the complaining party. This includes contact information that I provide.

If we do not hear from you within five (5) business days, we will assume that you consent to the takedown.

Note: The Spotify Terms and Conditions of Use prohibit the uploading of any content that infringes upon the rights of a third party. Any violations may result in termination of your ability to upload content or your Spotify account.

All the best,
Spotify Customer Service Team

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem trochu pogůglil a zjistil, že problém bude nejspíše v obrázku nebo názvu toho playlistu. Playlist jsem našel (byl přejmenovaný na pouhé "Playlist") a změnil mu název i obrázek. Odpověď na svou námitku jsem od Spotify sice zatím ještě nedostal, ale hádám, že to už bude OK, kdyby měl někdo podobný problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono to ma pokracovani, preposilam jim emaily od nich ohledne inzeratu, sceenshoty kde je uvedena moje emailova adresa a zadam odstraneni. Posilam to tedy z jineho emailu nez o jaky se jedna, ale kde bych asi tyhle emaily vzal kdyby mi neprisly. A odpoved?

napište mi prosím z mailu o kterém píšete. Takto nijak nemohu ověřit že se jedná o váš email

Ovsem pri zadavani inzeratu, overeni neni treba, to tam naserou cokoliv

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Objednal jsem si nejaky kabely, sovrky, bananky, vse zapajel a sel si nabit baterku do motorky laboratornim zdrojem. Delal jsem to poprvy, potom co UNFUSED multimetrem zmeril proud tekouci zdrojem k baterce jsem zmeril proud na baterce. Ted jsem minus multimetr, fuck.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

štve mě můj zdravotní stav...

Už 4-5 den stále ucpanýnos a bolesti celého těla, je to ten covid?

Teplotu nemám, ale vždy když vlezu do vlákna, co mě potěšilo, tak mi stoupne tlak na 200...

Už mi lezou na nervy všichni Ti @African, @Prochy68 a další turisti... já chci ku..va taky ven. 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, guzmic napsal:

štve mě můj zdravotní stav...

Už 4-5 den stále ucpanýnos a bolesti celého těla, je to ten covid?

Teplotu nemám, ale vždy když vlezu do vlákna, co mě potěšilo, tak mi stoupne tlak na 200...

Už mi lezou na nervy všichni Ti @African, @Prochy68 a další turisti... já chci ku..va taky ven. 🙂

Ať je to cokoliv, přeji rychlé uzdravení :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...