Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

před 47 minutami, Bert napsal:

Tentokrát se Radku jednalo nikoli o vtipálka, ale dvě skupiny: Ta prvá byli členové, včetně členů vážených, kteří měli nutkavou potřebu do vlákna kecat v rozporu s pravidly. Bylo jich odhadem asi tal 15. Všicni mají ban za porušení pravidel v inzerci. No, a ta druhá skupina jsou zdejší členové, taktéž mnohdy vážení, kteří pro pár ušetřených korun zapomínají, že tomuhle spolku se říkalo fórum gentlemanů .... Zatímco s první skupinou jsem se vypořádal jako zdatný zelinář, existence té druhé skupiny mne trápí rozhodně více, a a bych pravdu řekl, tak díky těmto kokotům pohár mého filantropství tak trochu přetekl.

Sledoval jsem to tam a měl nutkání přispět. Ještě že jsem se udržel :-)). Bohužel nevím, kdo je koupil, ale pokud si mohu tipnout, do půl roku tu bude s tímhle kouskem ještě veselo a bojím se, že to už se zúčastním :-((.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak asi hlavně problém, že to byla vlastně skrytá aukce ne? Pochybuju že to za těch 150k změnilo majitele.

To jsou jenom dohady. Aspoň doufám. Protože pokud ne, tak vidím jenom dvě možnosti, jak to zjistit. Jako adminovi ti to někdo řekne, nebo vidíš do zpráv. Ani jedna není pravděpodobná, u druhé doufám,že je to nemožné.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Radek124 napsal:

Aha - tipuju že předvánoční inzerce Subů "za cenu nižší než obvyklou" dokázala přitáhnout nežádoucí pozornost různých existencí... 🍌🍌🍌

No ještě že jsem tu svou "rychlou akci" stihnul odpískat před první (nezávaznou) ukázkou, po které by možná následoval inzerát s podobně nactiutrhačnou cenovkou :whistle:

A co to mělo být ? PAM, Rolex nebo ty suprový GO?😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...