Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Dementi kompletní. Oblečení komentovat nebudu. Kilometr pod vrcholem to otočit, to je teda nápad. Evidentně vůbec netušili kde jsou. No a jejich rozhodnutí vyměnit vyšlapanou cestu po turistické značce za brodění hlubokým sněhem, které jim přišlo vhodnější...tvl. :axehead:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 minutami, martar napsal:

Normálka Češi z města. "To dáme"...

Jako ano - zažil jsem ve 2.800 m frajera v mokasínech na nohách, v 2500 m v -15 stupních frajera v džínách a lehké větrovce, v 1200 m v + 25 stupních cca 20 km od civilizace 2 ženský s 0,33l láhví vody, ale stejně mě to vždycky překvapí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Prochy68 napsal:

No u tohohle zustava rozum stat. Ja o vikendu nekde v tv zase slysel, jak nejaci bezkari zabloudili a pomoci zachranky si volali pomoc. Takze maji chytrej telefon, data a neumi pustit mapy? 

Na druhou stranu, tohle já chápu, když vidím tu hromadu turistů, co mi chodí okolo chaty, koukajíc do chytrého telefonu a evidentně tomu nerozumějíc ( protože se mě ptají na cestu i když je v dohledu turistická značka ). Vím, je to taky spíš k pláči, ale tohle je evidentně nikdo nenaučil. Oblíkat se učíš od malička.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Prochy68 napsal:

Ona je v tom asi spis pohodlnost, proc neco resit, kdyz to muze vyresit nekdo za me

Nene, to bys musel vidět naživo, to není pohodlnost, to je bezradnost. Ten výraz ve tváři, když točíš tím telefonem a vůbec nevíš o čem to je.

Něco jako já a povedená fotografie, s tím se prostě nepotkáš :thumbsup_anim: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba jen chtěli jako uvědomělí tuzemci ušetřit za zbytečná data a tak si vzpomněli na poučku z onoho “samopalu” - jít z kopce dokud nenarazím na potok, protože ten se někde určitě vlejvá do větší řeky, která už spolehlivě teče směrem do civilizace. Akorát jim nedošlo že tyhle poučky pro letní pionýrské tábory nemusí 100% fungovat za všech ročních obdobi, kdy nějaké to zráchání po prolomení ledu může být i konečná... :whistle:

Jinak už jsem v podobném outfitu (šusťáková souprava a tenisky, jak gangsta devadesátkové z tržnice) potkal i “horského sprievodcu” ve Vysokých Tatrách - tak proč Vás překvapuje že si lufťáci na tuzemských kopečcích nechtějí “dělat násilí”, tuplem když dopoledne vlastně ani nesněžilo, notabene když a pediatr/onkolog Blatný hlásá jak procházky v přírodě chrání proti strašlivému čínskému korónaviru? ⛄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, to mi něco připomíná - podle mapy jsme támhle na tom kopci 😞

                                                - sever je nahoře, ale kde je nahoře, když jsme na kopci?

                                                - na netu mi to v mapy.cz našlo, že je to z Obřího dolu na Sněžku 600 m. Jak jako nahoru?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....A v podstatě vždy šlo o to, že zachraňovaní měli špatné vybavení do zimních zasněžených hor. Vypadá to, že v posledních týdnech lidé vyměnili návštěvu nákupních center za horskou túru, ale vybavení a oblečení mají stále stejné. Je nezbytně nutné, aby s sebou do hor vzali i rozum,“ řekl k víkendovým případům náčelník Horské služby Beskydy Radan Jaškovský.....

co se čílíte ? dyž si rozum nevzali. to Ti pak nepomůže ani Partyzánský samopal.

do té doby, dokud se takovéto výjezdy HS nebudou povinně platit, tak je to o ničem. vždyť mámo, voni nás najdou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...