Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Problém vidím v tom, že oproti minulosti, kdy téměř bez výjimky platilo, že v obci je 50, mimo obec 90 a na dálnici 130, je dnes téměř výjimkou, že někde platí tento základní princip, navíc, dřív byla v zákoně o přestupcích tolerance překročení stanovených limitů 10, respektive 20 km/h. Proto já si dnes do auta standardně objednávám čtení dopravních značek a upozornění na překročení si nastavuju jen opticky.

V zákoně nikdy nic takového nebylo. Dneska je to tak, že radar má toleranci 4km/h do 100km/h, resp. 4% nad 100.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V prdelákově kde bych mohl ohrožovat dětičky sám rád zapínám tempomat na necelých 50 a s nohou na brzdě koukám na cestu - ne na navigaci a vesměs nesmyslnej les reklam a značek od obecních zklidňovačů. Mimo obec ať si naopak koukají dávat pozor ti ostatní - kvůli možnosti výskytu jednoho opilce, koťátka a nebo pumpičkářské familie na silnici první třídy za rok se tam fakt nehodlám táhnout jak autobusáckej/aviatickej/důchodcovskej smrad “preventivně” 60-70, jen aby měli toxlaplasmoví besipáčci radost. O to víc jsou pak podobná “zklidňovací opatření” k naštvání ve městech u 4-proudových přivaděčů/průtahů/tunelů bez přilehlých chodníků, kde nějaká “default 50” vůbec nemá co dělat.

A co se “tolerance radarů” týče, zmiňované hodnoty by se měly brát jen jako “ze zákona minimální”. Nicméně v reálu to bývá sama obec kdo cajtům/czechradaru stanovuje “velkorysejší” limity - třeba když nezvládá vyřizovat příval sprdelí a při projednávání flastrů mají “svině řidiči” tu drzost klást ouřadu odpor, že v uměle přifouklém extravilánu žádný objektivně chráněný zájem neohrozili :smoke:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Pavelpu27 napsal:


V zákoně nikdy nic takového nebylo. Dneska je to tak, že radar má toleranci 4km/h do 100km/h, resp. 4% nad 100.

Máš pravdu, já už si to taky moc nepamatuju, přece jenom je to skoro 20 let, bylo to 30 km v obci a 50 mimo obec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak příjem do Autoservisu přes okénko a výdej taé, s tím, že už musí stát vůz na parkovišti... To je zase nápad :) Takže jsem udělal směnu v sobou a v Neděli pro klasický příjem, no včera dofrčelo 17 aut a na dnešek pro klasický příjem mám nahlášenýych 20 aut. Vracet to budu přes PickUp náš, aby nemusel zákazník do servisu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Xenomorfus napsal:

To sem ani nedávej, moc lidí ho tu znát nebude. 

Jeho fotky jsem tátovi vystrihoval ze světa motoru, když to zjistil, to bylo rozdileni cen. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsecky ty gugly, onlajnskoly a podobny kraviny!

Jak nam zavreli doma i prvnaky, narazim na problem s nedostatkem vypocetni techniky pro online vyucovani. Na jednom notasu je starsi kluk. Druhy notas nedavno mladsi utopil. Na cem se bude ucit? No problema, ma tablet! Aha! Android. Kdyz je tablet pripojeny k Google uctu, nefunguje Classroom, protoze se tam hlasi skolnim uctem a nejde byt na tabletu prihlaseny jako X a na Classroomu jako Y. Kdyz tablet prihlasim ke skolnimu uctu, nejde pouzit rodicovsky dohled. 🤷‍♀️ 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V androidu muzes mit dve google prihlaseni/dva uzivatele.. a prepinat.. a nektere programy to zvladaji i bez prepinani.. kdysi jsem tak fungoval, ze jsem mel jedno prihlaseni a predplatne muziky pod druhym prihlasenim.. a oboji provozoval najednou..

I kdyz chapu, nic pak nebrani, aby instaloval hry pod tim druhy prihlasenim.. ale i na to by mozna sel rodicovsky dohled...

A posledni myslenka, ten classroom jede i v chrome? Pak by melo jit byt v systemu s jednim prihlasenim a v chrome s jinym prihlasenim..







Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...