Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Ty voe, @hopa26 Takže já když nastoupim v Regensburgu s platnou jízdenkou do Prahy a to včetně přepravy kola,tak mi jako nerudnej průvodčí v Domažlicích řekne, že nemám koupenou rezervaci na kolo a že jestli je plno,tak si musím vystoupit. To jako vážně? Půl hodinové zpoždění neřeším,ale jako rád bych se do tý Prahy dostal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neznáme se osobně, proto zaujmu postoj, který se mi již mnohokrát osvědčil a omluvím se Ti. Dále musím napsat, že sumy kilometrů které na kole polykáš jsou neuvěřitelné a jsi strašný zvíře! 

Pokud bys ovšem výtku k přepravě vyslovil naživo třeba na srazu, neustoupil bych pravděpodobně ani o píď a vysvětlil Ti, kde přesně jsi udělal chybu. Tvému pohledu plnému neskrývané zášti, nepochopení a nevěřícímu údivu bych čelil bez mrknutí oka, protože jsem nářkům nespokojených cestujících za léta práce u dráhy přivyknul. Mám dobrý trénink a když si vzpomenu na různé nepřátelské obviňování od Romana, Warrana, Zmizíka, kteří posléze smířlivě uznali, že jsou k ČD zbytečně tvrdí a děláme to v rámci možností vlastně velmi dobře, nečekal bych jiný výsledek ani u Tebe.... 😀

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@hopa26

Jsem odzbrojen. Proti tak čisté a neposkvrněné mysli nemůžu bojovat a rád se zařadim po bok takových velikánů jako jsou pánové Roman, Warran a Zmizik 🙂

Ale jako uznej. Já vím, že průvodcí byl v právu, protože tak to máte v přepravních podmínkách. Pominu i to, že měl asi špatný den a šel zbytečně hned do konfliktu. Ale přece, když si do mezinárodního rychlíku koupím v jednom státě jízdenku z bodu A do bodu C,tak mě přeci v bodu B nemůžou teoreticky vysadit, protože nemám platný doklad o jízdě.

 A nazvat ten vlak Západní expres to chtělo taky hodně odvahy. Nakonec se zpoždění protáhlo na hodinu 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný, souhlasím. Proto se  snažím aplikovat věci po lidsku, ne jen podle práva. Kdybych tam byl osobně, nějak bysme to museli zařídit. A se zpožděním? Právě teď jsem dovezl vlak do cíle. Na odjezdu jsem měl 15 minut, a 7 minut jsem ze sekyry ubral. Těch 15 bylo kvůli čekání na autobus. (výluka) 

Jel jsem úplně na krev, byl v kabině sám a nadával při jízdě velmi sprostě. Skoro v každé zastavce na znamení někdo stál nebo si zmáčknul, takže nešlo projet.  Prostě smůla.

Ten fíra od Tebe co měl hodinu se pravděpodobně snažil.

Jasně, že Tě to nemusí zajimat, protože prostě není splněno zadání. 

Tu padesátku Ti pošlu zpátky. 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nám vyrazily personální ředitelku - to samo o sobě je spíš na příspěvek do téma : co mne dnes potěšilo, neb to byla neskutečná kráva. Vyrazili ji proto, že vymámila na správní radě peníze na odměny pro ty, co přes Covid dělali ve ztížených podmínkách - rozdala je těm, kteří byli celou dobu na home office, zatímco ti, kteří se motali mezi lidma furt a doma nebyli vůbec, nedostali nic - tedy nic, abych nekecal, když tato skutečnost vyšla najevo, peníze už nikdo nevrátí a další nebyli, tak těm, co chodili do práce se  koupila čokoláda o váze 16 g 😞

Upraveno uživatelem Irwinek
pravopis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to vypadá, že minimálně letošní léto budeme bez pergoly. Už třetí tesaři se odmlčeli. První mi oznámili, že sehnali práci v Rakousku, takže bohužel. Druzí vypadali dost nadějně, dokonce si i ukotvili patky před doděláním dlažby, no a pak už nic, když se mi je podařilo kontaktovat, tak prý mají nějaký problém mezi sebou, takže taky smůla. No a do třetice mi tesaře domluvil chlap, co nám dělal zahradu. Měli se už dvakrát přijet podívat a domluvit a už je taky ticho. Tak pro letošek už na to nemám nervy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Užitečné info! Právě jsem se vrátil z pozemku kde jsem zrovna vylil desku pro altánek. Dřevo mi vysychá v garáži, takže pomalu abych začal studovat jak si ty trámy přitesat a připravit. Někdo nějaký tip na dobrý zdroj pro začátečníka tesaře? 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...