Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

@JoyStick ....Pfizer vyvinul vakcinu s nedokončenou třetí fází, falšoval klinické testy a záměrně zamlčoval závažné vedlejší účinky, žádná z těch vakcin není schválená, protože žádná z nich nemá ani ty základní bezpečnostní prověrky...

Takže ještě jednou. Zdroj informace, že P u vakcíny na Covid falšoval klinické testy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@JoyStick Píšeš o "totální polarizaci společnosti" a současně označíš vakcínu (tzn. to nejlepší, co proti tomu svinstvu máme, a zároveň obrovskej úspěch farma průmyslu) za "neprověřenou látku ze zfalšovaného výzkumu"... Fakt dobrý 👍

EDIT: překlep

Upraveno uživatelem M.K.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 minutami, Foundryman napsal:

K debatě bych připodotkl, že lidi zaměstnávám, jejich očkování mě nikdy nezajímalo a nezajímá. Každý svého štěstí strojvedoucím 🙂 Za celé 2 roky jsme ve firmě měli 3 případy covidu, jedna to chytla doma od syna, další v hospodě a jeden bůhvíkde, ani sám nevěděl, během dovolené...

Všechny případy s průběhem lehčí chřipky. Kdybychom nevěděli. že řádí covid, byla by to normální chřipka jako kdykoli předtím.

V 29. 12. 2021 v 0:56, Foundryman napsal:

Chceš jeho adresu a rodné číslo, přitroublíku? Píšu to v nasranosti, neb dělá šéfa výroby a další 2-3 týdny bude vyřazenej z provozu. Teď, když je největší fofr. A vzhledem k tomu, že nejsme žádnej přiblblej korporát, ale malá firma, odsereme to se společníkem naplno.

Ale jasně, pro idioty tvého kalibru jsou fakta jen obtížná komplikace. Pokud nezapadají do ideologie, potom běda faktům.

Ostatním se omlouvám za výjimečně expresivní vyjadřování, obyčejně to nemám ve zvyku, ale dnes jsem opravdu nasranej.

 

Edit: Sdělení patří tomu hujerovi ze Slovenska, nebo z Grónska nebo odkud vlastně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 38 minutami, ragu napsal:

Ty vole, člověk chvilku nechodí do vlákna a už tady jedou koncentráky, zfalšovaný studie a new world order. Co se děje?

By me vlastne zajimalo, jestli by takhle ten stejny clovek oznacil ty detenvni tabory pro imigranty nebo?? A tady si myslim, ze je Australie brutalne prisna a vlastne docela rozumne byt ty podminky by mohla zmenit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi to bylo na mne. Reaguju přímo, po dlouhé době jsem Tě vyndal z ignore listu. Ale asi se tam brzy vrátíš, tohle už demagogické srovnání je. Já vnímám rozdíl mezi ekonomickým imigrantem, kterého nikdo nenutí opustit domov a ilegálně překročit hranici svrchovaného státu. Austrálie do těch "kokot" lágrů zavírá i své vlastní občany.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo klidne me tam vrat ;) ja tohle nikdy netvrdil, ze je rozumne je poustet, ale nektere veci co tu probehly byly hodne za hranou rasismu a vlastne lidskosti.. Australie jede uplne nesmyslnou politiku versus covid obecne. Myslim, ze to je silenstvi a muzes to tahnout do nekonecne a nakonec ty dopady budou vetsi nez se s tim smirit, ze covid proste je. Nevim, ze bych to obhajoval. Ostatne Dzokovicovi bych ten 11 titul pral, je nejlepsi a je to divadlo.. ale nakonec si to posral dost sam, lhal v te zadosti, porusil karantenu atd atd.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady s Tebou souhlasím celkově. Použil jsem záměrně extrémní přirovnání na jinou extrémní situaci. Ale já skutečně vnímám sociální dopady "proticovidových" opatření jako brutální a nevratné. Covid z medicinského hlediska vůbec neřeším, ekonomické dopady opatření taky ne. Tak jako HIV, rakovinu a všechny chřipky světa a smrt obecně jej přijímám jako součást lidství. Až bude po týhle šaškárně, přijde další a jiná. Celkově vnímám očko jako prospěšné, způsob prosazování nikoli. Že to Džokovi neprojde, jsme se shodli hned v úvodu.

E: ...až bude po... jsem měl na mysli, že si veřejně přiznáme fakt. Žádná tečka za covidem nebude, nikdy. 

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komise (EU) zkrátila platnost covid certifikátu na 270 dnů od podání druhé (jediné) dávky s účinnosti od 1.2.2022. Docela mě zajímá, co se stane pak? Jsem očkován s neplatný certifikátem, tedy jsem z hlediska mimořádných opatření ve stejném postavení jako neockovany? Zatím  kromě medializace prostého faktu, ze se to stane, nikdo nic neřekl. Osobně se mě to netýká, ale fakt jsem zvědav, co to způsobí a jeden by čekal, ze se to občanům bude nějak komunikovat…. Pro úplnost, platnost certifikátu po třetí dávce nebyla omezena. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...