Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

před 19 minutami, siwi napsal:

To těžko. Země je totiž placatá.

Presne, ja s tim souhlasim. Myslim, ze naopak tenhle nazor je malo slyset a dal bych to vsude 😄 obcas zvazuji, ze to budu sam sirit. Je to jedna z nejzabavnejsich teorii... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky. Když zúcastněné i nezúčastněné strany furt opakují, že "jsou připraveny na boj/materialní pomoc", v médiích se píšou úvahy "proč je konlikt nevyhnutelný" a některé země vyprazdňují konzuláty a ambasády, tak to tak nějak samospádem kvapí k ošklivým koncům. Přičemž následky nechci domýšlet, ani kdyby se válka omezila na území Ukrajiny... ruský plyn... masová migrace z Ukrajiny a sekundární vlny hladové migrace z Blízkého východu a třetiho světa... kolaps nebo rozepře v NATO... další zdražení... no nic, už jsem jak Pfleger :)

Kéž by lidi dostali rozum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém že politici jsou furt stejně krátkozaraká a sobecká hovada jako před první/druhou světovou válkou. Tehdy válku taky nikdo oficiálně nechtěl - ale ve hře o delšího pindíka nikdo nechtěl připustit že blafuje a tahá za kratší konec. Neštěstím je že nás proti bolševickému vyděrači z východu opět reprezentují jen zoufalí kariérní přizdisráči (Biden, Borell, Lejnová, Analejna...), kteří se před okatým hromaděním armád zmůžou akorát na tlachání o bezzubých sankcích (aby se na ně dotyčný stihl včas připravit) a tichou přípravou dalších smluv "o míru pro naši dobu". K naštvání je že Němčourům se už potřetí podařilo zatáhnout Evropu směrem k velké válce (tentokrát svým stupidním "Green Dealem", který bez ruského plynu plynu nerozjedou a Putler to sakra dobře ví) - a že zdegenerovaným USA zoufale chybí někdo s rozhledem jako měl Ronald Reagan, který už by dávno bouchnul do stolu a s odvoláním na budapešťskou smlouvu o nedotknutelnosti hranic Ukrajiny nechal v Oděse "na přátelské návštěvě" kotvit větší flotilu než mají v Černém moři všichni ostatní dohromady - a od Kirkenes po Mariupol by bez ohledu na náklady pořádal jedny velké "full scale manévry" za druhými, až by se z toho rusák uzbrojil a bez jediného výstřelu do roka zbankrotoval... :shit:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problémem Ukrajiny není Rusko, nýbrž místní oligarchové. Někteří napojení na Rusko (Achmetov), někteří přímo na Bidenovic rodinu (Kolomojskij). No a teď se tam melou mezi sebou. Mimochodem, současné Porošenkovy problémy pramení z toho, že se rozhádal s Kolomojským (který v podstatě dosadil do křesla současného prezidenta Zelenského). Achmetov si brání Dobas, ti ostatní by mu to chtěli sebrat. Lidi nezajímají nikoho, maximálně jako kanónenfutr. 

Pokud se do těchto orientálních třenic hodlají USA nebo NATO míchat, jsou ještě blbější, než se zdálo. Osobně ani nevěřím, že by Putin lezl na pravobřežní Ukrajinu, nemá to pro něj žádný smysl. Maximálně, pokud by byl bordel na východě moc velkej, zabere Donbas (a dle mého názoru dost nerad, náklady by byly větší než výnosy). Putin není žádnej samaritán , ale blbej taky není. K anexi Krymu ho v podstatě dohnal prostoduchej Obama, když si s Porošenkem domlouval vykopnutí Rusů ze Sevastopolu a zřízení americké základny tamtéž.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rusaci si delaji porad naroky na jimi okupovane narody, byvale sovetske republiky jsou prvni na rane, bohuzel. Jako by tam nemeli dost svych problemu. 
Pokud se jim jasne neda najevo ze ne tak zacnou strkat rypak i k nam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...