Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

před 14 hodinami, neuromancer napsal:

Afri, včera jsem si na Tebe vzpomněl, když jsem chodil v šortkách v -2 stupních po Grand Canyonu😂  Ať je Ti lépe👍

Tak co tě nezabije, to tě posílí je stále můj nejoblíbenější slogan, ale občas to sakra bolí 😆 Grand Canyon je úžasná záležitost, byl tam můj tata asi dva roky zpátky a nadšený, tak si to užijte. 

Jinak díky kluci, vono to vždycky nějak dopadne, jednou nahoře, jednou dole...to je v pořádku. Longu, ano myslím že jsme stejně, pokud tedy nestárneš rychleji 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Startstop taky vypinam vetsinouna prvni krizovatce, kdyz to chcipne. Pokud v kolone, kde se dele stoji, tak ho zase zapnu, ale aby mi chcipal motor, kdyz dojizdim a po par vterinach se zase rozjedu mi prijde jako hovadina. Ani normalne to neni zadny sprinter na rozjezdech a prodluzovat mu premysleni, jestli zaradi a rozjede se hned nebo mame dost casu jeste startstopem, na to nemam nervy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, nickolas napsal:

Já! Nezaregistroval jsem květnový koncert Joe Bonamassy ve Fóru Karlín. Lístky jsou v prdeli. A překupníkům z Viagogo to nedám. :axehead:

No, bol som s kolegom na jeho koncerte v 2015, tiež vo Fóre Karlin, bolo fajn, ale obaja sme skonštatovali, že znovu už asi nepôjdeme (if you know what I mean). A to kolega je zapálený gitarista a Bonamassu máme radi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 30. 11. 2022 v 18:38, Zmizík napsal:

A tak teda jó. Abych nebyl svině, tak sem toho druhýho teda taky pořádně podchladil (měl sem totiž 4ks) a ze zvědavosti si ho teď dal. Bohužel musím říct, že to není až takovej průser, dokonce mně to snad i nepatrně chutnalo, nebo né že by vyloženě ale nebyl sem z toho nasranej. Chyba byla v tom, že plzeň můžu pít i trošku teplejší a tenhle Budvar na to holt není stavěnej. Tak ten sládek snad není až takovej zločinec, jak sem myslel...

Když jsem to tu četl, tak ho taky musím po delším době testnout....letěl jsem do Billy a pár jich koupil. Ale jo, za mě z Budvaru nejlepší...

IMG_20221202_172025.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 28 minutami, Bert napsal:

Protože je to fakt hnusný. Ani pokus o zjemnění té hrůzy kokosovým mlékem nezabral. Na jalfrezi chodím k Indům pod Ladronku, vím jak má chutnat. Tohle je peklo na talíři!

srry, ale čekat, že prefabrikovaná piksla bude na úrovní tradiční přípravy??

.. co do toho nakrájet dobrej polskej točeňák,  možná by to pokrm zvedlo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...