dawe009 Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 (edited) Nic.. tikzot mě predbehnul Edited November 18, 2020 by dawe009 Link to post Share on other sites
dawe009 Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 @tikzot tak to bylo těsný Link to post Share on other sites
tikzot Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 před 4 minutami, dawe009 napsal: @tikzot tak to bylo těsný Sorries Link to post Share on other sites
eskimak Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 (edited) Nebojte, to sa spravi. 2-3 dni by som na nakupy nechodil. A ak sa to nespravi tak sorry. Edited November 18, 2020 by eskimak Typo Link to post Share on other sites
baza Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 před 4 hodinami, eskimak napsal: Tak niekto zabudol pouzit rozum . Stava sa. Nebo že by naopak ten rozum použil? Link to post Share on other sites
Frostie Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 před 39 minutami, tikzot napsal: Jo je to v klidu, vše supr... Inženýr to byl, ten kdo to vymyslel Link to post Share on other sites
JR_2010 Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 před 2 hodinami, Bert napsal: Fakt dík, připadal jsem si v Penny jako debil ..... Ten vozík s tím praporkem, to chápu, to už jsem tam viděl, ale neříkej mi, žes tam chodil i v tý vestě.... Link to post Share on other sites
zceyee Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Ja uz nechodim skoro do obchodů, kde mě vyhazujou bez roušky. Trvalo mi ale než jsem zjistil který to jsou. Naopak jsem začal chodit do obchodů kde na to cíleně serou. Myslim že se pro mě s těma košíkama nic nemění. Link to post Share on other sites
zceyee Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Jinak jsem si z ebay-kleinanzeigen.de koupil uhlovou brusku ve stavu "neue und original verpackte Maschine", jen hadam ze by asi nemela byt wireless. Link to post Share on other sites
Radek124 Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Tak jasně že je bezdrátová - nevidíš vzadu tu mohutnou pogumovanou anténu na 800W topného příkonu? Link to post Share on other sites
Tom4 Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 (edited) Ehm. Podle paní z toho Kauflandu tam akorát takhle stáli senioři před otvíračkou. Což je samozřejmě důsledek mediální hysterie a nezvládnuté komunikace nařízení vůči lidem, místy chaotické jako samo čaulidi, místy zmatené. Vlastně přesně takhle by to vypadalo kdyby měli čokoládový Mikuláše za korunu nebo Pick za stovku malou štangli. Dneska odpoledne odpoledne jsem jel do lékárny okolo dvou marketů, v plné špičce v půl třetí a ani před jedním nebyla žádná fronta. Edited November 18, 2020 by Tom4 Link to post Share on other sites
Lion Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Byl sem v Albertu dopoledne cca v 9 pro svačinu a odpoledne cca ve 3v kaufu na nákup... Fronty nula, vozíky očíslovaný na čele A4 archem... U vchodu sekurity, kterej lifroval lidi ven bez košíku, bylo k dispozici i malé množství malých košíků Link to post Share on other sites
Lion Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Byl sem v Albertu dopoledne cca v 9 pro svačinu a odpoledne cca ve 3v kaufu na nákup... Fronty nula, vozíky očíslovaný na čele A4 archem... U vchodu sekurity, kterej lifroval lidi ven bez košíku, bylo k dispozici i malé množství malých košíků Link to post Share on other sites
straspol Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 (edited) Byl jsem nakupovat v Lidlu jako vždycky, hromady lidí, nikde žádné omezení, udržovali jsme cca metr- dva odstup, víc se nedalo... ...pročež samozřejmě nejsem naštvaný, jen to konstatuju... Edited November 18, 2020 by straspol doplnění Link to post Share on other sites
Tom4 Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Už to začíná, níže připojuji nařízení vlády platná od dnes, tedy od středy 18/11 od 00:00 do pátku (ano, do tohoto pátku) 20/11 do 23:59. Co bude platit v sobotu a neděli se zatím neví, předpokládám že se to bude odvíjet od schválení či neschválení vládního návrhu prodloužení nouzového stavu sněmovnou, která zasedne zítra. Napsal bych že to je, ale nechci být vulgarni, dám jen odkaz, ale upozorňuji že po rozkliknutí je tam výklad nespisovného hesla. Krizove-opatreni-o-omezeni-provozu-skol-a-skolskych-zarizeni-c.-1191-s-ucinnosti-od-18.-do-20.-11.-2020.pdf Krizove-opatreni-o-omezeni-volneho-pohybu-osob-c.-1190-s-ucinnosti-od-18.-do-20.-11.-2020.pdf Krizove-opatreni-o-zakazu-maloobchodniho-prodeje-a-sluzeb-c.-1192-s-ucinnosti-od-18.-do-20.-11.-2020.pdf Mimoradne-opatreni-noseni-ochrannych-prostredku-dychacich-cest-s-ucinnosti-od-18-do-20-11-2020.pdf Link to post Share on other sites
honzyk Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 před 6 hodinami, (z)denny napsal: Nechci sahat na vozík, který určitě není odcovidovaný po předchozím zákazníkovi. Dělám tak malé nákupy, že na co sáhnu, to si nesu domů a proto vozík nepoužívám. Je to zásah do základních práv zákazníka Taky chodím na menší nákupy a vozík potřebuju málokdy, ale s tím odcovidováním bych si nedělal hlavu, u vchodu do kšeftu je dezinfekce, i když sáhneš na madlo, dojedeš ke stojanu s dezinfekcí, naneseš na ruce, na madlo a vybavené, riziko přenosu se za tu chviličku, kdy bys teoreticky byl v kontaktu s infikovaným madlem, limitně blíží nule, zničíš ho tou dezinfekcí. Link to post Share on other sites
nickolas Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Desinfekce = penize Desinfikator = penize Link to post Share on other sites
neuromancer Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 (edited) Před hodinou, straspol napsal: Byl jsem nakupovat v Lidlu jako vždycky, hromady lidí, nikde žádné omezení, udržovali jsme cca metr- dva odstup, víc se nedalo... ...pročež samozřejmě nejsem naštvaný, jen to konstatuju... Lidl k tomu zřejmě přistoupil s nadhledem, dneska jsem na Radiožurnálu zaslechl, že si vyhodnotili průměrnou návštěvnost a vyšlo jim, že se do toho vejdou bez nějakých zvláštních opatření No a vzhledem k tomu, že to chce Havlíček od pondělí zase změnit na dvojnásobek, tak je to stejně jedno Edited November 18, 2020 by neuromancer Link to post Share on other sites
straspol Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 (edited) Proč tolikrát ? ...asi naléhavost sdělení... Edited November 18, 2020 by straspol jen tak Link to post Share on other sites
eskimak Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 před 21 minutami, krtenek napsal: Sakra. Co to? som si oprskal mobil. Link to post Share on other sites
Recommended Posts