Lynx12 Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Jen 4 roky? WTF? https://cnn.iprima.cz/invalida-zneuzival-svou-sedmiletou-nevlastni-dceru-soud-mu-vymeril-snizeny-trest-34125 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Neboj, zase se vracím k projektu Klucevskaja. Teď jedu do Mostaru a moc se těším. Na hodinky nemyslím. Až večer :-))Bude bridge jump? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 před 29 minutami, Prochy68 napsal: Bude bridge jump? Nedal jsem to. Loni už to byl respekt, letos strach. Jsem už na to starej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Taky bych to nedal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 Hezky strávený víkend na Pálavě a včera doporučený dopis z MP Hustopeče, že prej jsem jel rychle a 700,- v komíně Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 před 1 minutou, papun napsal: Hezky strávený víkend na Pálavě a včera doporučený dopis z MP Hustopeče, že prej jsem jel rychle a 700,- v komíně Tam nahoře u benzínky, ne? Jsem si vždycky říkal, že je to nefunkční strašící bedna a koukám, že funguje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 Myslím, že to bylo na ulici Nádražní - dopis už jsem zahodil. Ale bacha, mají tam celkem tři radary. Vždy na nájezdu do města. Na mapy.cz to je vidět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvoloda Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 před 56 minutami, Wanderer napsal: Tam nahoře u benzínky, ne? Jsem si vždycky říkal, že je to nefunkční strašící bedna a koukám, že funguje... Můžu potvrdit, že u benzinky to funguje. A pak je dobrá ještě Břeclav, tam jsem dostal na Vlatické výpadovce flastr za rychlost, akorát to bylo na spz obytného přívěsu. Vyfotili mě totiž zezadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 (edited) Krátká Ves u Havlíčkova Brodu, silnice č.34. - taky funguje. * pozdrav do 10 dnů Edited September 23, 2021 by horal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effe Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 pozdrav z Havířova po čtyřech měsících ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 Dobře ti tak, do Havířova se nejezdí! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effe Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 200 let jsem tam nebyl , objednal jsem si tam akvárko pro želvu , že podpořím místního živnostníka a podpořil jsem i Magistát . Na výjezdu z kruháče na Ostravu je úsekové měření ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 Krátká Ves u Havlíčkova Brodu, silnice č.34. - taky funguje. * pozdrav do 10 dnůA pak je také spolehlivý Radostín, I/38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koveras Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 před 14 minutami, Effe napsal: 200 let jsem tam nebyl , objednal jsem si tam akvárko pro želvu , že podpořím místního živnostníka a podpořil jsem i Magistát . Na výjezdu z kruháče na Ostravu je úsekové měření ..... Veď je to označené tak, že by to nevidel len mr Emmanuel von da Slepyš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irwinek Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 před 9 hodinami, koveras napsal: Veď je to označené tak, že by to nevidel len mr Emmanuel von da Slepyš Dobře, značku jsi viděl, ale všimnul jsi si tý blondýnky v minisukni, jak se nakláněla do kočárku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navros Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 před 11 hodinami, Effe napsal: pozdrav z Havířova po čtyřech měsících ....... Manželce teď celkem v rychlém sledu přišly tři pozdravy z února a března. To si ještě myslela, že to je jen zkušební provoz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effe Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 před 23 minutami, Navros napsal: Manželce teď celkem v rychlém sledu přišly tři pozdravy z února a března. To si ještě myslela, že to je jen zkušební provoz... Já to měl z května . Na svou obranu musím říct , že jsem jel s manželkou a tudíž jsem musel odpovídat na všemožné otázky čímž jsem se nemohl plně věnovat silničnímu provozu ..... A taky ty značky dělaj čím dál tím menší Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effe Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 před 28 minutami, Navros napsal: Manželce teď celkem v rychlém sledu přišly tři pozdravy z února a března. To si ještě myslela, že to je jen zkušební provoz... to už by stálo zato zkusit Helmuta ....https://www.30kmh.cz/index.php?topic=8571.0 Zkušenost s tím nemám , nedávno jsem na to na narazil . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navros Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 @Effe Manželka v autě je polehčující okolnost, to je jasný, měl jsi jim to ve správním řízení říct Jinak teď už tam jsou značky jako kráva, navíc drtivá většina řidičů je vycvičená a jezdí se tam padesát a míň... ad Helmut - to je dobrý , na to ale nemám koule. I když je pravda, že ruka zákona postupně přitvrzovala, začalo to na lidových 500 a poslední byla kvůli 57km/h za 1500 takže jestli se ta smršť nezastaví, nevím nevím, jak to s mou občanskou poslušností bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effe Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 před 17 minutami, Navros napsal: @Effe Manželka v autě je polehčující okolnost, to je jasný, měl jsi jim to ve správním řízení říct Jinak teď už tam jsou značky jako kráva, navíc drtivá většina řidičů je vycvičená a jezdí se tam padesát a míň... ad Helmut - to je dobrý , na to ale nemám koule. I když je pravda, že ruka zákona postupně přitvrzovala, začalo to na lidových 500 a poslední byla kvůli 57km/h za 1500 takže jestli se ta smršť nezastaví, nevím nevím, jak to s mou občanskou poslušností bude Oni tu manželku už asi zohlednili předem bo jsem to měl za 300 Kč , rychlost 55km/h (odečteny 3 km/h) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts