Jump to content

Recommended Posts

před 7 minutami, Hardslimer napsal:

 

Hezky to Conradovi chystají :lol2:

Share this post


Link to post
Share on other sites
před 16 minutami, bobi napsal:

Fujtajbl,až se mně zvedl kufr B)

+1 Chtěl jsem si odpočinout před obědem na chronomagu a pustil si tohle. Nikam na oběd už nejdu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Njn,pouštět si to zrovna před obědem,to není moc vhodné - yes:lol2:.

Share this post


Link to post
Share on other sites
před 2 hodinami, Conrad napsal:

Složení vepřové 32%, zbytek strojní drůbeží separat vepřové kůže 18% škrob z brambor zahustovadla maltodextrin aroma 

To by nežral ani můj pes vyrobeno PT konzervarna Tábor a etiketa je česky a čínsky 

Majitele firmy bych to donutil sežrat 

Hehe, Conrade, nàš fret by k tomu ani nečuchl (otatně je v tom míň masa než doporučené minimum pro fretčí granule, které se u nás taky nemusí).

By bylo zajímavé zjistit , co se tam píše po čínsky, do Asie to třeba jde jako psí konzerva?

Share this post


Link to post
Share on other sites
před 7 hodinami, African napsal:

Cyklisti vs auta je téma na celý život, a za mě pouze můžu říct že jelita se najdou na obou stranách....

1107019889_cyklistiversusidii.jpg.345756fd8cc61c4094de8ce01bb2f2da.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
před 3 hodinami, sery.vlk napsal:

Hehe, Conrade, nàš fret by k tomu ani nečuchl (otatně je v tom míň masa než doporučené minimum pro fretčí granule, které se u nás taky nemusí).

By bylo zajímavé zjistit , co se tam píše po čínsky, do Asie to třeba jde jako psí konzerva?

Tohle je ten kulinářský zázrak 

VEPŘOVÉ MASO NING SHAI

VEPŘOVÉ MASO NING SHAI

Share this post


Link to post
Share on other sites
před 40 minutami, milomac napsal:

1107019889_cyklistiversusidii.jpg.345756fd8cc61c4094de8ce01bb2f2da.jpg

Zraníš-li se o šlapku, můžeš chytit kapavku.

...Asi to neni haiku, bo jsem nepočítal slabiky ani verše. Ale je to dneska můj poslední výlev, protože hruškovice...

Share this post


Link to post
Share on other sites
před 18 minutami, Conrad napsal:

Tohle je ten kulinářský zázrak 

VEPŘOVÉ MASO NING SHAI

VEPŘOVÉ MASO NING SHAI

Další vytecnik Tesko vepřová konzerva 

Výrobce: PT servis konzervárna Tábor

Složení: vepřové kůže (28%), drůbeží maso strojně oddělené (24%), voda, vepřové maso (20%), sója, sůl, směs koření, glutamát sodný, konzervant, zahušťovadlo, antioxidant, zahušťovadlo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Výrobce vykoupat ve Vltavě, jako kdysi ,utopit a zastřelit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Někdo ten odpad sežrat musí. V průmyslovejch párkách třeba taky nebude maso, šunka za 12,- taky nebude úplně košer, atd, atd. Jak to je... Každý zboží má svýho kupce.

Share this post


Link to post
Share on other sites
před 1 hodinou, geometr napsal:

Někdo ten odpad sežrat musí. V průmyslovejch párkách třeba taky nebude maso, šunka za 12,- taky nebude úplně košer, atd, atd. Jak to je... Každý zboží má svýho kupce.

Kohn potká Roubíčka který zbohatl na skřivanči paštice a ptá se posloucháj Kohn voni tu paštiku musej míchát to nemůže být ausgerechnet jen čistá skřivanči

Maj recht Roubíček ale já jsem poctivej obchodník  zákazníka bych nešidil platí co je psáno tak poměr je 1:1.

A s čím to michaj můžu li se ptát? 

No s čím s koněm  přece jeden kůň a jeden skrivanek 😁

 

Edited by Conrad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Úžasný zážitek, když nějakýho debila napadne vyvézt sračky z prasečaku kolem celé vesnice zrovna, když lidé vítají večerní chládek...

Share this post


Link to post
Share on other sites
před 2 minutami, horal napsal:

Úžasný zážitek, když nějakýho debila napadne vyvézt sračky z prasečaku kolem celé vesnice zrovna, když lidé vítají večerní chládek...

Snad to tam nebude vozit v poledním parnu, ne? 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já za poslední dva dny nachodil asi 40 km po Krkonoších. Chodil jsem ty nejvetsi krpály a nejužší stezky, a to proto, že když jde člověk po stezce, která je vhodná i pro kola, je to o život. Kyklisti to dokážou rozšlapat v pohodě na ctyricitku a že míjej lidi je jim úplně u prdky. Několikrát to bylo fakt o fous. A že se to děje tady na horách, ok, i když trochu ohleduplnosti by nevadilo..ale ono se to děje i v Praze, na chodníku, v parku, všude možné.. Chtějí po autech 1,5 m, ale sami na chodce zvysoka kašlou. Už jsem měl i pár konfliktů, kdy jsem na ně zařval a oni pojali chuť mi to nandat. Zatím vždy, když jsem se přiblížil na méně než 10m, tak slapli do pedálů a s čůrákem na rtech mizeli. Extrémně alergickej jsem, když jdu se synem po chodníku a někdo mě takhle skoro lízne řidítkem. A ještě se tvářej jak ředitelé zeměkoule. Jo a tady na horách..80% kol jsou elektrokola. Díky nim to do kopců vyšlápne každá bába i s dědkem po infarktu. Akorát jejich schopnost držet rovnováhu, sledovat provoz a dodržovat elementární základy dopravních předpisu jsou na nule..

Jinak taky jsem kluka učil jezdit na kole, taky jsem s nim jezdil, a dokud jsem nevěděl, že všechno zvládá a vi co dělat, tak na silnici nešel. Pokud dítě nezvládne šlapat samo a držet se u kraje, je opravdu extrémně nebezpečné brát ho na silnici a strkat ho do kopců. Copak ti rodiče nemaj pud sebezáchovy? Na silnici se asi nejvíc děsím toho, že mi děcko na kole spadne pod auto a mě to bude budit ze sna do smrti. Odjizdim je extrémně pomalu a daleko, ale vždycky kroutím hlavou, jestli se ti rodiče nezblaznili..

sorry, že jsem si zde odlozil..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

U nás v T-křižovatce na světlech nemohl odbočit autobus, protože ta 18 metrů dlouhá harmonika má co dělat, aby se do té zatáčky přes celý pruh poskládala, a když se mu tam zprava naserou dva cyklisti, že zatáčejí taky, tak v čem je problém, že jo... nebo jestli si jako mysleli, že jim ten autobus počká, až ho milostivě celý podjedou... nevím, jestli vlastně mysleli. Stezka pro chodce a cyklisty, zcela prázdná, tři metry široká, vedla souběžně s tou silnicí, na které překáželi, o 10 metrů dál za travnatým pásem. Posekaným, byla z té silnice vidět...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Conrad Vzpomínám si že kdysi v nějakém "investigativním" pořadu se konkrétně mluvčí z PT servisu bila v prsa jak jejich konzervované maso v udávaných procentech splňuje normy - a hygienik po laboratorním rozboru rozpačitě přitakával, ovšem s tím že dle normy "maso = tuhé stravitelné části zvířecích těl" (tedy i separát z peří a kostí, chemicky sražená bílkovina z krve, vyvařený klih a rozvařené kůže i se štětinama). Takže si vlastně nemáme co stěžovat na výrobce co myslí na naše zdraví - a své šmakulády nám ZDARMA obohacuje o extra vlákninu a kolagen... :yucky:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Ja sa priznam ze sem tam, ked je pani domu prec, si dame s Rastym (cuvac) napol taku tu konzervu v skle od Svedu. Nevravim ze je to nejaky kulinarsky zazitok, ale da sa to prezit, ziadne ine v supermarketoch bezne dostupne konzervy sa mi neosvedcili.

Share this post


Link to post
Share on other sites

V nouzi jsou dnes poživatelné snad jenom (polské?) zavařovací flašky Pikok s modrým deklem z Lidlu - ty mají k někdejší “socialistické” vepřovce (po které zatoužil @conrad asi nejblíž, dokonce v tom není ani tolik sádla a soli. Jestli ono to ale nebude i tím že nejde o PENAM, HAMÉ, PT Servis a nebo jinou tuzemskou kafilérku, co už desítky let hřeší na to že “do plechovky není vidět“... :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...