Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

V 18. 12. 2021 v 6:49, Prochy68 napsal:
V 14. 12. 2021 v 11:23, Prochy68 napsal:
Tak opet zmena, ted na 20.12., ze statu do Nemecka 1 den, z Nemecka k nam 1 den, a u nas za 11 dnu termin doruceni....mozna

Tak me ty kurvy opet posunuly planovany doruceni.

Tak UPS opet nezklamalo, balicek dorazil, zaplaceny celni dluh a dnes mi v SAPu pristala faktura na schvaleni uvedene castky. Podotykam ze se jednalo o mou soukromou aktivitu, uveden jsem byl ja jako soukroma osoba, jen dorucovaci adresa byla do prace. Nechapu, tohle se mi jeste nestalo. Podle adresy dohledali firmu a poslali to na firmu jako nezaplacenou importni fakturu. 

Tak UPS opet nezklamalo, balicek dorazil, zaplaceny celni dluh a dnes mi v SAPu pristala faktura na schvaleni uvedene castky. Podotykam ze se jednalo o mou soukromou aktivitu, uveden jsem byl ja jako soukroma osoba, jen dorucovaci adresa byla do prace. Nechapu, tohle se mi jeste nestalo. Podle adresy dohledali firmu a poslali to na firmu jako nezaplacenou importni fakturu. 
Vyvrátit se stížností na absolutní neschopnost! Uvádělo se někde IČO a jméno firmy? Ne. Existuje v systému firemní korespondence k objednávce? Ne. Takže nasrat und Abfahrt!

Ráno vstanu, zapnu kavovar a nic, par pokusu, pojistky a tak a nic, bez dvou ranních kafi nerozlepim ani voko. Tak jsem se hecnul a pustil se do rozborky. Po par hodinách a dlouhých telefonech s přítelem na telefonu (servisak saeco) jsem to vzdal. Svátky bez kafe nedám. Peklo!

AD21C39F-0931-4BD3-AD53-289EA529D4C2.jpeg

před 40 minutami, atim napsal:

Druhá půlka věcí a orgánů je na protější lince, ale ve výsledku by mi stačily ty dva šroubováky, prostě jako servisák jsem neuspěl 😞

Taková blbost a stačilo by jen kladivo 😉

Promiň 😄

před 1 hodinou, atim napsal:

Ráno vstanu, zapnu kavovar a nic, par pokusu, pojistky a tak a nic, bez dvou ranních kafi nerozlepim ani voko. Tak jsem se hecnul a pustil se do rozborky. Po par hodinách a dlouhých telefonech s přítelem na telefonu (servisak saeco) jsem to vzdal. Svátky bez kafe nedám. Peklo!

AD21C39F-0931-4BD3-AD53-289EA529D4C2.jpeg

Udělej si turka, do něj panáka rumu a svět bude hned veselejší.

Já vím, je to veterán, mám ho asi patnáct let a koupil jsem ho jako repas, ale jede denně a kafe mi z nej chutná, už má asi 70k kafi na futrech a nějak se ho nechci vzdát, a ještě k tomu o Vánocích😒

Guest Zmizík

To je skoro jak moje Subárko. Dneska mně dvorní mechanik projevil, že má vo něj vážnej strach. Říkal, že člověk v sobě prostě musí najit tu sílu nechat ho jít...

před 2 minutami, atim napsal:

Já vím, je to veterán, mám ho asi patnáct let a koupil jsem ho jako repas, ale jede denně a kafe mi z nej chutná, už má asi 70k kafi na futrech a nějak se ho nechci vzdát, a ještě k tomu o Vánocích😒

Já tu Juru měl taky repas. Gaggii novou, ale pořád jsem to vzáruce nosil do servisu. Pak jsem to servisoval sám a pak........Jura, ta měla natočeno moc káv, ale sloužila neskutečně dlouho. Teď nový Delonghi a musím říct, že dělá dobrý kafe. Páka jako Gaggia to sice není, ale za lenost a komfort se bohužel platí v tomto případě výsledným produktem.

V 16. 12. 2021 v 10:20, African napsal:

Jako mladý junoch jsem myslel že dokážu i hory přenášet, i k volbám jsem poctivě chodil :D, ale dnes s postupem času jsem vystřízlivěl a uvědomil jsi jak skutečně malý v tomto světě jsem. Soustředím se už pouze na to jak zaopatřit děti do budoucna, no a pokud jednou si také pár věcí uvědomí a skončí na druhé straně planety, jenom je v tom podpořím. Jen doufám, že nynější EU fanatistické názory dostanou brzy kopanec a hodně se tu změní a mladí dostanou šanci žít spořádaný, svobodný a  poctivý život. Ale abych byl upřímný, politika jde už úplně hodně dlouhá léta mimo mě....

Súhlasím a podpisuju v plném rozsahu 🙂

Firma MedicalTesting, která dělá odběry pro PCR, na dnešní dopoledne a časné odpoledne potvrdila rezervaci řadě lidí. A ty svoje zas.aný buňky vůbec neotevřela. Lidi odjíždějící pozítří do zahraničí nebo jinam, kde je PCRneg potřeba, jsou solidně v p.deli. Včetně mých dětí... Tvl a ani nedali vědět, naopak ještě v 11:15 přišlo potvrzení a připomenutí termínu v 13:15. Mrzli jsme 45 minut před odběrovou buňkou... z tý fronty už k nim počítám nikdo nikdy nepůjde.

Edited by martar