Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

@kuncák7Neber si to osobně - svým způsobem je to neštěstí vylítaných sazometů (které jsou ze své podstaty nepřekonatelné třeba na dlouhé dálniční štreky) popsáno celkem výstižně. Svět bohužel není jenom Praha a čím víc vidlákov, tím víc hnusu a kýblů mastných sazí padajících z konzernových*** ropáků. Nechtěj vidět co za "térpapír" mi vloni s pomocí wapky u AD vyextrahovali z chladiče jinak perfektně fungujícího auta, když už mi bylo podezřelé že se motor v kolonách nějak podezřele zahřívá... :yucky:

*** Štěstí že už ze silnic celkem vymizely hrůzy jako Avie, Ikarusy, V3sky a staré tatrovky, tam to bývalo mnohem výživnější. Kamióny mají za plnění novějších emisních norem výrazné úlevy, takže se provozovatelům vyplatí modernizovat vozový park - a i provozovatelé většiny "bílých dodávek" blbiny typu kuchání DPF taky neřeší. O to víc to pak ten výron sazí naštve u řepáka v "českém snu" :shit:

Edited by Radek124

před 3 minutami, Radek124 napsal:

@kuncák7Neber si to osobně - svým způsobem je to neštěstí vylítaných sazometů (které jsou ze své podstaty nepřekonatelné třeba na dlouhé dálniční štreky) popsáno celkem výstižně. Svět bohužel není jenom Praha a čím víc vidlákov, tím víc hnusu a kýblů mastných sazí padajících z konzernových ropáků. Nechtěj vidět co za "térpapír" mi vloni s pomocí wapky u AD vyextrahovali z chladiče jinak perfektně fungujícího auta, když už mi bylo podezřelé že se motor v kolonách nějak podezřele zahřívá... :yucky:

Radku, neboj. Já vztahuju na Pragl jen ty nevypnuty benziny. Nedělám si iluze, že to jinde nejsou ropáci. Když vidím, co člověk vyndá po 10 letech provozu a ujetých 12 tis km z TSI tak si nedělám iluze o tom, že na tohle ten motorek do "sekačky" delanej není ( záměrně dramatizuju). Sám jezdím 1,4 tdi- žádnej zázrak v trivalci, z roku 2005.

Tvl teď řešíte že spalovací motory spalujou, před tejdnem ste řešili že elektrický auta nejsou dost ekologický. Za tejden budete zase nostalgicky vzpomínat jak ty starý auta byli držáky a jak vzpomínáte na ty V3S s těžkym srdcem. To je snad horší než když řešíte politiku tohleto.

Hrozně mě sere ta poprava 2 mladých policajtů v Německu. 24 letá holčina a 29 letý klučina a někdo je prostě rozstřílel na sračku když dělali svou práci. Ať už byl motiv jakýkoliv, tak jsou věci, které by se stávat neměly 

před 2 hodinami, Irwinek napsal:

Zajímalo by mě, od čeho se měří ten metr a půl při předjíždění cyklisty, když dotyčný jede na tom duble kole s přívěsem, co má paletu mezi koly ?

6671786.jpg

Hádej 🤣🤣. S tímhle za kolem ho v drtivé většině ulic v Praze stejně nepredjedes.

No jo, nová doba - neměla by už taková rikša náhodou být regulérní dvoustopé vozidlo, na které se šulínkovy míry "pro znevýhodněné" nevztahují? 🤔

Vzpomínám si jak jsme se zamlada asiatům ušklíbali za hrozny upocených šlapálistů a rikš na křižovatkách koloniálních bulvárů. Šlapátka časem vystřídaly dvoutaktní mopedy a tuk-tuky - no a dneska jim tam na 4+4 pruzích dálnic popojíždí kolony moderních aut, pořízených za prachy co jim my blbci z Evropy vytrvale posíláme - mimo jiné i za drtivou většinu zde prodávaných "progresivních" byciklů, rikš a fórových elektromopedů bez sedátka a reálné záruky na baterku... :shit:

Edited by Radek124

před 12 minutami, Kapo napsal:

Dobré shrnutí problémů s bočním odstupem od cyklistů.

https://road-fens.cz/jak-nedostat-pokutu-za-nedodrzeni-bocniho-odstupu-od-cyklisty/

Jako jo, pročetl jsem si to. Právní rozbor článku bych nechal na někom jiném. Ve zkratce- s necim lze souhlasit, s něčím ne. Stejně záleží  a bude záležet na vzájemné toleranci a ohleduplnosti.