Radek124 Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 (edited) @kuncák7Neber si to osobně - svým způsobem je to neštěstí vylítaných sazometů (které jsou ze své podstaty nepřekonatelné třeba na dlouhé dálniční štreky) popsáno celkem výstižně. Svět bohužel není jenom Praha a čím víc vidlákov, tím víc hnusu a kýblů mastných sazí padajících z konzernových*** ropáků. Nechtěj vidět co za "térpapír" mi vloni s pomocí wapky u AD vyextrahovali z chladiče jinak perfektně fungujícího auta, když už mi bylo podezřelé že se motor v kolonách nějak podezřele zahřívá... *** Štěstí že už ze silnic celkem vymizely hrůzy jako Avie, Ikarusy, V3sky a staré tatrovky, tam to bývalo mnohem výživnější. Kamióny mají za plnění novějších emisních norem výrazné úlevy, takže se provozovatelům vyplatí modernizovat vozový park - a i provozovatelé většiny "bílých dodávek" blbiny typu kuchání DPF taky neřeší. O to víc to pak ten výron sazí naštve u řepáka v "českém snu" Edited February 1, 2022 by Radek124 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 No pravda je tiez, ze ta dodavka jazdi na Slovensko a do Lidlu jazdi KIA, to asi moze tiez hrat nejaku rolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 před 3 minutami, Radek124 napsal: @kuncák7Neber si to osobně - svým způsobem je to neštěstí vylítaných sazometů (které jsou ze své podstaty nepřekonatelné třeba na dlouhé dálniční štreky) popsáno celkem výstižně. Svět bohužel není jenom Praha a čím víc vidlákov, tím víc hnusu a kýblů mastných sazí padajících z konzernových ropáků. Nechtěj vidět co za "térpapír" mi vloni s pomocí wapky u AD vyextrahovali z chladiče jinak perfektně fungujícího auta, když už mi bylo podezřelé že se motor v kolonách nějak podezřele zahřívá... Radku, neboj. Já vztahuju na Pragl jen ty nevypnuty benziny. Nedělám si iluze, že to jinde nejsou ropáci. Když vidím, co člověk vyndá po 10 letech provozu a ujetých 12 tis km z TSI tak si nedělám iluze o tom, že na tohle ten motorek do "sekačky" delanej není ( záměrně dramatizuju). Sám jezdím 1,4 tdi- žádnej zázrak v trivalci, z roku 2005. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Tvl teď řešíte že spalovací motory spalujou, před tejdnem ste řešili že elektrický auta nejsou dost ekologický. Za tejden budete zase nostalgicky vzpomínat jak ty starý auta byli držáky a jak vzpomínáte na ty V3S s těžkym srdcem. To je snad horší než když řešíte politiku tohleto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Zlata vetrieska, 3 kvalty a vyjelo to vsude Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Ja som teda na vojne nebol, ale vejda ma urcite redukciu, takze sa tie rychlosti budu nasobit a bude ich spolu urcite viac nez 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapo Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 V3S když nechtěla v zimě startovat, dostala přes sání zapálené rudé právo a hned chytla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Alebo eterovu bombicku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Jasne ze to melo 4 a redukci, ale jednicku jsem nedaval ani na tankodromu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Ja jednou strikal eter brachovi do sani kdyz po oprave neceho na motoru nemohl nastartovat. Potom co se ozvala rana a proletely mi ulomky sani kolem hlavy jsem pochopil princip predkomoroveho spalovani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Alebo eterovu bombicku.Bombicky taky pamatuju, ale nevim jestli to mely vsechny nebo to byl nadstandard Link to comment Share on other sites More sharing options...
exBURN Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Hrozně mě sere ta poprava 2 mladých policajtů v Německu. 24 letá holčina a 29 letý klučina a někdo je prostě rozstřílel na sračku když dělali svou práci. Ať už byl motiv jakýkoliv, tak jsou věci, které by se stávat neměly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irwinek Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 Zajímalo by mě, od čeho se měří ten metr a půl při předjíždění cyklisty, když dotyčný jede na tom duble kole s přívěsem, co má paletu mezi koly ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 před 2 hodinami, Irwinek napsal: Zajímalo by mě, od čeho se měří ten metr a půl při předjíždění cyklisty, když dotyčný jede na tom duble kole s přívěsem, co má paletu mezi koly ? Hádej . S tímhle za kolem ho v drtivé většině ulic v Praze stejně nepredjedes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hinkle Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 Vietnamsky nakladni cyklista, nas vzor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 (edited) No jo, nová doba - neměla by už taková rikša náhodou být regulérní dvoustopé vozidlo, na které se šulínkovy míry "pro znevýhodněné" nevztahují? Vzpomínám si jak jsme se zamlada asiatům ušklíbali za hrozny upocených šlapálistů a rikš na křižovatkách koloniálních bulvárů. Šlapátka časem vystřídaly dvoutaktní mopedy a tuk-tuky - no a dneska jim tam na 4+4 pruzích dálnic popojíždí kolony moderních aut, pořízených za prachy co jim my blbci z Evropy vytrvale posíláme - mimo jiné i za drtivou většinu zde prodávaných "progresivních" byciklů, rikš a fórových elektromopedů bez sedátka a reálné záruky na baterku... Edited February 2, 2022 by Radek124 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapo Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 Dobré shrnutí problémů s bočním odstupem od cyklistů. https://road-fens.cz/jak-nedostat-pokutu-za-nedodrzeni-bocniho-odstupu-od-cyklisty/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 před 12 minutami, Kapo napsal: Dobré shrnutí problémů s bočním odstupem od cyklistů. https://road-fens.cz/jak-nedostat-pokutu-za-nedodrzeni-bocniho-odstupu-od-cyklisty/ Jako jo, pročetl jsem si to. Právní rozbor článku bych nechal na někom jiném. Ve zkratce- s necim lze souhlasit, s něčím ne. Stejně záleží a bude záležet na vzájemné toleranci a ohleduplnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapo Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 Kuncák - souhlas, u nás to ani jinak nejde. Břeclav je takový malý Saigon, i bez turistů je tady cyklistů jak na... Používám auto i kolo, proto jsem velmi obezřetný a tolerantní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts