Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

před 27 minutami, montemar napsal:

.. ne. prostě vím, že nebude stát za nic, a s tím rizikem si ji buď vezmu, nebo ne.. ale bylo by mi trapné ji reklamovat..  

Tak to zase pr. A to jako zasloužilý hospodský říkám, že pokud ta polivka bude hnusná, tak ji máš vrátit se slovy ať kuchař vrátí výuční list (což v dnešní době stejně půlka z nich nemá), nebo s průpovídkou že to by nežral ani tvůj pes. :D

Myslím, že je úplně jedno, za kolik to koupil, ta mikina byla jeho a jestli řádně reklamoval a jako reklamační nárok zvolil opravu, tak mu tu věc nemůže prodávající svévolně odebrat a vrátit mu korunu, to by musel před tím odstoupit od smlouvy, ale k tomu by musel mít nějaký důvod, buď smluvní, nebo zákonný.

před 20 minutami, marosh napsal:

Tvl, ten problém s tou reklamovanou kačkovou mikinou je kruciální.
Fajn borci jsou tady ch-magu. 😀

Ber to prostě tak, že se každej potřebuje vykecat. Já bych s ním ihned menil- reklamace mikiny za mou patalii a pro někoho je i ta má věc jen hloupost. 

Tu mikinu bych skousnul, ale zkažená polívka ta by mě naštvala. Jako že je zadarmo v menu takže předem předpokládám že muže bejt hnusná a neozvu se? Tvl. někdy se tu člověk docela pobaví 😄

přesně tak. předpokladám, že bude hnusná a to riziko beru na sebe. nikdo mě přece nenutí ji dojíst.. navíc v kontextu toho, že tam stejně nechám dvacku spropitného, je to malichernost.. 

.. tím chci naznačit, že kdybych si koupil hadry za 8 a dostal k tomu mikinu za 1.-, budu to brát jako marketingovej chyták a nebudu od ní čekat… nic

Edited by montemar

před 5 hodinami, kuncák7 napsal:

Ber to prostě tak, že se každej potřebuje vykecat. Já bych s ním ihned menil- reklamace mikiny za mou patalii a pro někoho je i ta má věc jen hloupost. 

Tak tohle si nemyslím. To je úplně jiný level, co si udělal Ty.  Jsi frajer.

Tak tu máme únor, ještěze tak, v lednu bych to asi nedal, a nejmladší si půjčila od starších klíče a ztratila je. Nojo no, když slapnes do hovna, tak někdo se v něm musí i otočit :-(.

před 5 hodinami, eloga napsal:

kuncáku, ten Hvar je fakt vysvobození na tutovku ☕ Probatum Est.

Ono jde hlavně o to, že tady se můžu vykecat než o ten průšvih. Já je vlastně ani moc karát ( ani jednu z holek) nemůžu- moje máma je vždy u toho a jasně vidím, jak jen významne zkrabati čelo a už slyšim to- nepamatuješ na sebe?, Naštěstí to nikdy neřekne, ale úplně to cítím. Klíčů jsem ztratil nepočítaně ( od všeho ), hodinek rozbil taktéž tolik, učení špatný nebylo, ale v drtivé většině případů to doprovodila ředitelská či dvojka z chovani, takže teď trochu vidím, jak jsem trápil ji a jaké to je, když mi to trochu vrací. Být holky jako já, tak jsem vyřízenej 🤣🤣.