Lucky Lucaso Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 před 2 hodinami, nickolas napsal: No jo, ale smrdelo to pak jak bolava noha. Ja se snazim nehulit v tom aute moc, ale nejaka pixla by se hodila. Hlavne v lete nechcu nic zapalit… Soused ma ve fobii v drzaku na piti nejakou plechovku od oliv nebo co, která teda pretejka vajglama. To musi bejt taky dobrota mimochodem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Ja asi prestanu v tom aute hulit uplne… Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Já jsem tedy taky kuřák, ale od koupě nového vozu jsem v autě přestal kouřit úplně... A přijde mi to fajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 před 1 hodinou, nickolas napsal: Ja asi prestanu v tom aute hulit uplne… Ja mám PET s vodou. Špaka uhasí a v aute nesmrdí. Len si musím dávať pozor, aby som za z toho nenapil. před 4 minutami, mAra_ napsal: Já jsem tedy taky kuřák, ale od koupě nového vozu jsem v autě přestal kouřit úplně... A přijde mi to fajn. Ale hovno, to si len nahováraš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Naprostý souhlas. Já se však musím přiznat, že poněkud rozmařile plánuji jeden vůz jako typicky kuřácký. Doutník, dýmka. Zároveň jsem se zařekl, že v tom autě nikdy nepojedu vpředu ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Právě teď, Bert napsal: Naprostý souhlas. Já se však musím přiznat, že poněkud rozmařile plánuji jeden vůz jako typicky kuřácký. Doutník, dýmka. Zároveň jsem se zařekl, že v tom autě nikdy nepojedu vpředu ...... Bentley nebo Jag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Daimler DS420. Bůh ochraňuj královnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 před 4 minutami, Bert napsal: Naprostý souhlas. Já se však musím přiznat, že poněkud rozmařile plánuji jeden vůz jako typicky kuřácký. Doutník, dýmka. Zároveň jsem se zařekl, že v tom autě nikdy nepojedu vpředu ...... Tak ak si dosť vysoký, na volant snáď dočiahneš aj zo zadného sedadla Parádne auto, potom sa pochváľ a príď sa ukázať Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 před 6 minutami, Bert napsal: Daimler DS420. Bůh ochraňuj královnu. Nemají podobný v technickém muzeu v Praze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Nevím, zjistím. A pokud ano, okouknu. Díky za tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 před 10 minutami, Bert napsal: Nevím, zjistím. A pokud ano, okouknu. Díky za tip. Prošel jsem všechny moje fotky a nenašel jsem ho. Ale mám pocit, že tam stojí velká anglická limuzína, která není B ani RR. Tak snad si to nepletu s jinou expozicí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 před 38 minutami, McStinger napsal: Ale hovno, to si len nahováraš Fakt, opravdu. Na cestě si rozvrhu přestávky a kouřím na nich. Posledních sedm let v autě ani jedno... I když moje peripetie s autem... Darmo mluvit ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 před 30 minutami, Bert napsal: Nevím, zjistím. A pokud ano, okouknu. Díky za tip. Tady Link to comment Share on other sites More sharing options...
eskimak Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Právě teď, mAra_ napsal: Fakt, opravdu. Na cestě si rozvrhu přestávky a kouřím na nich. Posledních sedm let v autě ani jedno... I když moje peripetie s autem... Darmo mluvit ... Pockaj, ty si mal nejaku dlhsiu cestu svojim novym "autom" bez toho aby sa dodrbalo? Alebo si cigarou oslavoval kazdych uspesne prejdenych 15km? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 To bylo ale hnusne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 (edited) před 9 minutami, eskimak napsal: Pockaj, ty si mal nejaku dlhsiu cestu svojim novym "autom" bez toho aby sa dodrbalo? Alebo si cigarou oslavoval kazdych uspesne prejdenych 15km? Nebudeš tomu věřit, ale Jeep Zlín (Samohýl) mi po roce co jsem jezdil jejich náhradním autem, které se posralo, navrhnul, at si jako jiný náhradní vůz vezmu Wrangler který jsem jim v únoru, loňského roku, vrátil , že je rozjebaný... Edit : v tom náhradním voze jsem najezdil víc , net v tom mojem... To už je snad na poslání do televize... Edit 2 : a Wrangler má pořád původní poruchu... Mě mrskne.... Edited February 11, 2022 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 před 4 minutami, vojta1 napsal: Tady Nesedí rok výroby a interiér. Polák to poskládal z minimálně 2 aut Tohle ne. Navíc: DS420 trpěly korozí podvozku, protože sandwich ... Takže nic, co neuvidí můj mechanik. Vím, že to bude tak 1:10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 před 24 minutami, Bert napsal: Nesedí rok výroby a interiér. Polák to poskládal z minimálně 2 aut Tohle ne. Navíc: DS420 trpěly korozí podvozku, protože sandwich ... Takže nic, co neuvidí můj mechanik. Vím, že to bude tak 1:10. Jo já to moc nezkoumal, včera to na mě skočilo, když jsem hledal úplně jiný nesmysl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Infotainment v Superbu iV L+K r.v. konec 2021 by spolehlivě rozzuřil i zenového mistra. Tvl tovární "prémiový" Canton Sound System laguje, jako kdyby v něm chyběla půlka čipů a ty zbývající jsou asi z roku 1999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honzyk Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 V 10. 2. 2022 v 22:25, Bert napsal: Jo, mimochodem Tečka. Dnes moje holky pod sjezdovkou. Tečka nelze načíst. Rakousko. Tečku už jsem z telefonu smazal, certifikát mám tady https://www.getcovidpass.eu/?lang=cs uloženej v apple wallet, funguje spolehlivě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts