Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

Tvl když mi před devatenácti lety při nákupu pozemku uváděl realitní agent jako jednu z výhod výborné rozptylové podmínky, nenapadlo mě tehdy, že si všechny vichřice a orkány užiju naplno :) Aktuálně zkouší pružnost stromů na zahradě a kvalitu střechy & krovu vichŕice Dudley... Probudil jsem se za hluboké tmy a je to teda hukot.

před 5 minutami, Gustaf napsal:

To bohužel nemám....

A pred vichricou si este mal? :lol2:

Sused mal takto veternik na elektrinu. Vysolil za to strasne prachy. Vzdy ked fukalo bol blahom bez seba. Az raz fukalo moc. Potom chodil po okoli a hladal lopatky. Nenasiel.

před 4 hodinami, wawrik napsal:

@martar @Gustaf  Nemáte niekto meteostanicu, koľko vám to tak reálne okolo baráku fúka?

@Irwinek Islandské zimné vetry mi často urobia +50-60 % (8-9 l namiesto 5-6 l).

Bohužel, nemám. Meteostanice je věc, kterou si koupím, až budu mít hotové všechno ostatní ( a to mi bude tak 180 let :D )

před 3 hodinami, wawrik napsal:

To sa stalo aj mne s vrtuľkou  meteostanice. Ale ja som ju nakoniec našiel, som sa s tým chválil vo vedľajšom vlákne, keďže to bola dosť neuveriteľná náhoda :D

To by mě docela zajímalo, jak se tohle může poštěstit. To ses šel vyčůrat u cesty a hele - vrtulka? 1,5 km od baráku? :D

Velmi nepříjemný pocit z toho útoku žraloka v Austrálii, fuj 😒 Jsem si vzpomněl jak jsem se čvachtal před lety v JAR u Mossel Bay na takové malé pláži a druhý den se tam procházel turista z Mozambiku po pás ve vodě, protože to byl neplavec a sejmul ho tam žralok úplně stejně.... strašný. Od té doby jsem na otevřeném moři když plavu takový nejistý, mám blbej pocit i v Chorvatsku a to už tak nějak zůstane na furt. Jak jsme v té přírodě malinkatý a zranitelný....

před 11 hodinami, Prochy68 napsal:

Synator kdyz byl pred par lety na SriLance, tak 100m od nej sezral krokodyl turistu. Nebyl bych tam uz ani minutu emoji6.png

Haha, tak to byl asi u stejnyho jezera jako my. Aneb chlapečkové z města v akci