bohus76 Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Teprve praxe člověka prověří. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_P Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 konkrétně pracuji ve firmě zabývající se vývojem a implementací ERP Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 před 1 hodinou, martar napsal: A nedaj pokoj Reklama a polygrafie. To je dosť široký pojem. Necheš sa rozpísať? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 Abych to tu trochu odlehčil- praskl nám doma bojler. 120 litrů horké vody. Jako by už nebylo dost teplo. Štěstí v neštěsťí bylo, že jsme doma a škody na okolí minimální. Jen ta investice.. bojler, spřažený s elektrokotlem- vezmu to už z gruntu komplet ( přece jen už mají 15 let, což je zhruba životnost sestavy) a jsem na 50.000,-. A máme pořešenou dovolenou Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 před 7 hodinami, McStinger napsal: To je dosť široký pojem. Necheš sa rozpísať? Nechcem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopkirk Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 před 10 hodinami, geometr napsal: No jestli myslíš ty digitalizovaný katastrální... nebránil bych se expresivnějšímu výrazivu Chlapi, jak vy mi mluvíte z duše Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 před 11 hodinami, gorlo napsal: Co si mám představit pod pojmem práce v IT? Co mě naučí na nějakém kurzu a co pak můžu dělat za práci? Nevím, co tě tam naučí, ale budeš mít papír a přednost ve výběru. Když jsem chtěl změnit práci po 30 letech v IT, vybrali mě ve výběrovém řízení, ale nakonec vzali babu s rychlokurzem. Personalistka mi řekla, že ji museli vzít, protože ji poslali z Úřadu práce a dostanou na ni dotaci. A jestli chcete změnit práci, tak neváhejte. Po 50 už vás nikam nevezmou bez ohledu na znalosti a praxi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igicz Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 před 11 hodinami, geometr napsal: To abysme si tu už založili nějakej klub ne, kluci? Moc fajn nápad! To už je na konkurenci APG:))) Lépe probírat zkušenosti u než tady v nasíracím vlákně:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeppelin Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 před 2 hodinami, martar napsal: Nechcem! Taky nemáš papír, že! Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 (edited) před 11 hodinami, Oliver333 napsal: to by mě také zajímalo To spektrum je široké. Od ajťáka, který poskytuje přímou podporu uživatelům (a řeší všechny jejich problémy) Přes někoho, kdo se ve firmě stará o servery, uživatelské účty a sítě, případně poskytuje podporu konkrétní aplikaci Až po vývoj aplikací, jejich provoz, zajištění celkové infrastruktury ve firmách atd, zpracování dat a datové analýzy Hodně odborné typu IT bezpečnost, architektura, blockchain, atd.. Do IT se dá vstoupit ideálně jako tester nebo junior datový analytik. Řada organizací i firem má pro nováčky v IT speciální kurzy i akademie. Pro ženy jsou dobré kurzy od Czechitas. Kdyby jste někdo uvažoval, tak mi napište a zkusím vám poradit. Edited July 3, 2022 by safi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 Debilove Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazdiq Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 Som na dovolenke v grécku Isiel som zjebat typka ze ma cely den uteraky polozene pri bazéne a blokuje lehatka, pritom prvykrat sa tam ukaze o pol štvrtej, uz som mal anglicky elaborat nachystaný a potom som zistil..... Ze sa neprekvapivo jedna o ceskeho turistu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek1307 Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 před 15 minutami, gazdiq napsal: Som na dovolenke v grécku Isiel som zjebat typka ze ma cely den uteraky polozene pri bazéne a blokuje lehatka, pritom prvykrat sa tam ukaze o pol štvrtej, uz som mal anglicky elaborat nachystaný a potom som zistil..... Ze sa neprekvapivo jedna o ceskeho turistu... to patří mezi největší české hity... holt si to pak musel narychlo předělat z angličtiny do češtiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 Ale prd, delaji to vsichni bez rozdilu.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazdiq Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 před 3 minutami, Prochy68 napsal: Ale prd, delaji to vsichni bez rozdilu. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Presne toto bol argument toho daneho jedince. Ze to delaji vsichni. Ja teda nie. Osobne toto povazujem za jeden z najvacsich chybnych vzorcov spravania v nasich krajinách, ze ludia reaguju na nedostatok danej komodity tak ze ho este zvýšia, ako napr panickym nakupovaním neodstatkoveho zbozi a pod. Neviem ci to je zbytkovy mindset z cias nedostatkovej ekonomiky, alebo proste milenialske "svet je tu pre nas", kazdopadne je to bezohľadnosť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 Chce to příště hotel, kde maj dost lehátek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 Ja to taky nedelam a tezce mi to sere, ale jinak to vidim kolem sebe kazdou dovolenou. A delaji to vsechny narodnosti, ne ze by to byla nase specialita.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waya03 Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 Občas tohle vidím v sauně, a popravdě když už není nikde jinde místo, s klidným srdcem ten ručník odstraním a lehnu si, to chce klid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 (edited) Taky jsem parkrat ty ručníky sbalil a hodil vedle a lehnul si s rodinkou a vzdy ti příchozí jen mlčky přišli, vzali si svoje ručníky a šli vedle. Nikdy zadnej problém Edited July 3, 2022 by Frantik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts