Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

Abych to tu trochu odlehčil- praskl nám doma bojler. 120 litrů horké vody. Jako by už nebylo dost teplo. 

Štěstí v neštěsťí bylo, že jsme doma a škody na okolí minimální.

Jen ta investice.. bojler, spřažený s elektrokotlem- vezmu to už z gruntu komplet ( přece jen už mají 15 let, což je zhruba životnost sestavy) a jsem na 50.000,-.  A máme pořešenou dovolenou  🤣

před 10 hodinami, geometr napsal:

No jestli myslíš ty digitalizovaný katastrální... nebránil bych se expresivnějšímu výrazivu :D

Chlapi, jak vy mi mluvíte z duše 😀

před 11 hodinami, gorlo napsal:

Co si mám představit pod pojmem práce v IT? Co mě naučí na nějakém kurzu a co pak můžu dělat za práci? 

Nevím, co tě tam naučí, ale budeš mít papír a přednost ve výběru. Když jsem chtěl změnit práci po 30 letech v IT, vybrali mě ve výběrovém řízení, ale nakonec vzali babu s rychlokurzem. Personalistka mi řekla, že ji museli vzít, protože ji poslali z Úřadu práce a dostanou na ni dotaci.

A jestli chcete změnit práci, tak neváhejte. Po 50 už vás nikam nevezmou bez ohledu na znalosti a praxi.

před 11 hodinami, geometr napsal:

To abysme si tu už založili nějakej klub ne, kluci?

Moc fajn nápad! To už je na konkurenci APG:))) Lépe probírat zkušenosti u 🍺než tady v nasíracím vlákně:)  

před 11 hodinami, Oliver333 napsal:

to by mě také zajímalo

To spektrum je široké.

• Od ajťáka, který poskytuje přímou podporu uživatelům (a řeší všechny jejich problémy)
  • Přes někoho, kdo se ve firmě stará o servery, uživatelské účty a sítě, případně poskytuje podporu konkrétní aplikaci
  • Až po vývoj aplikací, jejich provoz, zajištění celkové infrastruktury ve firmách atd, zpracování dat a datové analýzy
  • Hodně odborné typu IT bezpečnost, architektura, blockchain, atd..

Do IT se dá vstoupit ideálně jako tester nebo junior datový analytik. Řada organizací i firem má pro nováčky v IT speciální kurzy i akademie. Pro ženy jsou dobré kurzy od Czechitas.

Kdyby jste někdo uvažoval, tak mi napište a zkusím vám poradit. 

Edited by safi

Som na dovolenke v grécku 

Isiel som zjebat typka ze ma cely den uteraky polozene pri bazéne a blokuje lehatka, pritom prvykrat sa tam ukaze o pol štvrtej, uz som mal anglicky elaborat nachystaný a potom som zistil..... Ze sa neprekvapivo jedna o ceskeho turistu...

před 15 minutami, gazdiq napsal:

Som na dovolenke v grécku 

Isiel som zjebat typka ze ma cely den uteraky polozene pri bazéne a blokuje lehatka, pritom prvykrat sa tam ukaze o pol štvrtej, uz som mal anglicky elaborat nachystaný a potom som zistil..... Ze sa neprekvapivo jedna o ceskeho turistu...

😆 👍 to patří mezi největší české hity... holt si to pak musel narychlo předělat z angličtiny do češtiny 😉

před 3 minutami, Prochy68 napsal:

Ale prd, delaji to vsichni bez rozdilu.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Presne toto bol argument toho daneho jedince. Ze to delaji vsichni.  Ja teda nie.

Osobne toto povazujem za jeden z najvacsich chybnych vzorcov spravania v nasich krajinách, ze ludia reaguju na nedostatok danej komodity tak ze ho este zvýšia, ako napr panickym nakupovaním neodstatkoveho zbozi a pod.  Neviem ci to je zbytkovy mindset z cias nedostatkovej ekonomiky, alebo proste milenialske "svet je tu pre nas", kazdopadne je to bezohľadnosť.

Ja to taky nedelam a tezce mi to sere, ale jinak to vidim kolem sebe kazdou dovolenou. A delaji to vsechny narodnosti, ne ze by to byla nase specialita.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Taky jsem parkrat ty ručníky sbalil a hodil vedle a lehnul si s rodinkou a vzdy ti příchozí jen mlčky přišli, vzali si svoje ručníky a šli vedle. Nikdy zadnej problém 🙂 

Edited by Frantik