bohus76 Posted July 2 Report Share Posted July 2 Teprve praxe člověka prověří. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_P Posted July 2 Report Share Posted July 2 konkrétně pracuji ve firmě zabývající se vývojem a implementací ERP Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted July 2 Report Share Posted July 2 před 1 hodinou, martar napsal: A nedaj pokoj Reklama a polygrafie. To je dosť široký pojem. Necheš sa rozpísať? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted July 3 Report Share Posted July 3 Abych to tu trochu odlehčil- praskl nám doma bojler. 120 litrů horké vody. Jako by už nebylo dost teplo. Štěstí v neštěsťí bylo, že jsme doma a škody na okolí minimální. Jen ta investice.. bojler, spřažený s elektrokotlem- vezmu to už z gruntu komplet ( přece jen už mají 15 let, což je zhruba životnost sestavy) a jsem na 50.000,-. A máme pořešenou dovolenou Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted July 3 Report Share Posted July 3 před 7 hodinami, McStinger napsal: To je dosť široký pojem. Necheš sa rozpísať? Nechcem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopkirk Posted July 3 Report Share Posted July 3 před 10 hodinami, geometr napsal: No jestli myslíš ty digitalizovaný katastrální... nebránil bych se expresivnějšímu výrazivu Chlapi, jak vy mi mluvíte z duše Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted July 3 Report Share Posted July 3 před 11 hodinami, gorlo napsal: Co si mám představit pod pojmem práce v IT? Co mě naučí na nějakém kurzu a co pak můžu dělat za práci? Nevím, co tě tam naučí, ale budeš mít papír a přednost ve výběru. Když jsem chtěl změnit práci po 30 letech v IT, vybrali mě ve výběrovém řízení, ale nakonec vzali babu s rychlokurzem. Personalistka mi řekla, že ji museli vzít, protože ji poslali z Úřadu práce a dostanou na ni dotaci. A jestli chcete změnit práci, tak neváhejte. Po 50 už vás nikam nevezmou bez ohledu na znalosti a praxi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igicz Posted July 3 Report Share Posted July 3 před 11 hodinami, geometr napsal: To abysme si tu už založili nějakej klub ne, kluci? Moc fajn nápad! To už je na konkurenci APG:))) Lépe probírat zkušenosti u než tady v nasíracím vlákně:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeppelin Posted July 3 Report Share Posted July 3 před 2 hodinami, martar napsal: Nechcem! Taky nemáš papír, že! Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted July 3 Report Share Posted July 3 (edited) před 11 hodinami, Oliver333 napsal: to by mě také zajímalo To spektrum je široké. Od ajťáka, který poskytuje přímou podporu uživatelům (a řeší všechny jejich problémy) Přes někoho, kdo se ve firmě stará o servery, uživatelské účty a sítě, případně poskytuje podporu konkrétní aplikaci Až po vývoj aplikací, jejich provoz, zajištění celkové infrastruktury ve firmách atd, zpracování dat a datové analýzy Hodně odborné typu IT bezpečnost, architektura, blockchain, atd.. Do IT se dá vstoupit ideálně jako tester nebo junior datový analytik. Řada organizací i firem má pro nováčky v IT speciální kurzy i akademie. Pro ženy jsou dobré kurzy od Czechitas. Kdyby jste někdo uvažoval, tak mi napište a zkusím vám poradit. Edited July 3 by safi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 3 Report Share Posted July 3 Debilove Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazdiq Posted July 3 Report Share Posted July 3 Som na dovolenke v grécku Isiel som zjebat typka ze ma cely den uteraky polozene pri bazéne a blokuje lehatka, pritom prvykrat sa tam ukaze o pol štvrtej, uz som mal anglicky elaborat nachystaný a potom som zistil..... Ze sa neprekvapivo jedna o ceskeho turistu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek1307 Posted July 3 Report Share Posted July 3 před 15 minutami, gazdiq napsal: Som na dovolenke v grécku Isiel som zjebat typka ze ma cely den uteraky polozene pri bazéne a blokuje lehatka, pritom prvykrat sa tam ukaze o pol štvrtej, uz som mal anglicky elaborat nachystaný a potom som zistil..... Ze sa neprekvapivo jedna o ceskeho turistu... to patří mezi největší české hity... holt si to pak musel narychlo předělat z angličtiny do češtiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted July 3 Report Share Posted July 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 3 Report Share Posted July 3 Ale prd, delaji to vsichni bez rozdilu.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazdiq Posted July 3 Report Share Posted July 3 před 3 minutami, Prochy68 napsal: Ale prd, delaji to vsichni bez rozdilu. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Presne toto bol argument toho daneho jedince. Ze to delaji vsichni. Ja teda nie. Osobne toto povazujem za jeden z najvacsich chybnych vzorcov spravania v nasich krajinách, ze ludia reaguju na nedostatok danej komodity tak ze ho este zvýšia, ako napr panickym nakupovaním neodstatkoveho zbozi a pod. Neviem ci to je zbytkovy mindset z cias nedostatkovej ekonomiky, alebo proste milenialske "svet je tu pre nas", kazdopadne je to bezohľadnosť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted July 3 Report Share Posted July 3 Chce to příště hotel, kde maj dost lehátek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 3 Report Share Posted July 3 Ja to taky nedelam a tezce mi to sere, ale jinak to vidim kolem sebe kazdou dovolenou. A delaji to vsechny narodnosti, ne ze by to byla nase specialita.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waya03 Posted July 3 Report Share Posted July 3 Občas tohle vidím v sauně, a popravdě když už není nikde jinde místo, s klidným srdcem ten ručník odstraním a lehnu si, to chce klid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted July 3 Report Share Posted July 3 (edited) Taky jsem parkrat ty ručníky sbalil a hodil vedle a lehnul si s rodinkou a vzdy ti příchozí jen mlčky přišli, vzali si svoje ručníky a šli vedle. Nikdy zadnej problém Edited July 3 by Frantik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts