Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

před 4 hodinami, montemar napsal:

jj, přesně tak. jde, ale zamrzí :) já jezdim vcelku předpisově 

Hm, taky jezdím předpisově a zítra jedu podávat vysvětlení k možnému přestupku na odd dálníční policie Mirošovice ( zatím nemám skoro tucha, o co vůbec jde ).

před 15 minutami, kuncák7 napsal:

Hm, taky jezdím předpisově a zítra jedu podávat vysvětlení k možnému přestupku na odd dálníční policie Mirošovice ( zatím nemám skoro tucha, o co vůbec jde ).

Vidiš to je zajímavý, a proč ti rovnou neposlali fakturu, jak to tak bejvá? Teda předpokládám, že to bylo z nějakýho stacionárního radaru.. kdyby ne, tak hlídka tě zastaví, nebo to může bejt co já vim, nějaký udání z kamery v autě jinýho řidiče?

Já myslím, že to bude něco vážnějšího. Všichni přece víme, co je Kuncák za hovado. Navíc, borci, uvědomte si, že nám nenapsal, jestli podává vysvětlení v trestu, nebo před návrhem na zahájení správka. Normálně by to policajti řešili dožádáním podání vysvětlení v místě Kuncákova bydliště. Tady je ale úplně jasné, že proběhla lustrace, a vzhledem k jeho pracovnímu zařazení dospěla placatá čepice v Mirošovicích k závěru, že by Kuncák mohl ovlivnit i jinou placatou čepici, toho času vykonávající službu ve Vršovicích. Ne že bych o těchto praktikách něco věděl, ale jednou mne takhle z Prahy přehodili do Plzně 🙂 No nic Kuncáku, tak se na ten zítřek hezký vyspi 🙂 ....

Já nevidím důvod tam jezdit. Nepodat vysvětlení lze i písemně, přes datovku. Ledaže by kuncák toužil se tam dostavit, ke všemu se doznat, případně udávat členy své rodiny. Jo a nést následky jako správnej chlap, že jo.

Rychlost to u mě není ( to mám jen ve městě ), na dálnici mám kochačku - držím asi tu 120 km/h a značky rychlosti dodržuju. Uvidím. Se strážmistrem byla po telefonu domluva- že prý mi nechce posílat předvolačku ofiko, tak se domluvíme na termínu. Udávat taky nebudu, chci vidět o co jde a rozhodnu se na místě a hádat se nehodlám ( pokud to bude průkazný, tak to honit nikde nechci ). Když jsem byl debil, tak dobře mi tak. Jen to zamrzí a doma pochválenej nebudu. 

Ach jo, tak já se tady snažím, seč mi síly stačí, udělat z @kuncák7 alespoň trochu drsnýho týpka, a von si klidně napíše, že to na sebe plácne doma. Je to marný, je to marný, ..... Kuncáku, samozřejmě, že Ti držím palce, ať všechno zapřeš, a pokud to nevyjde, ať je to levný!

před 13 minutami, Americkej napsal:

Svatá prostato, ty se tím navrch hodláš doma chlubit?

Bohužel o tom ví. Včera se u nás doma zastavila hlídka s tím, že si nepřebírám poštu ( a já byl zrovna ve sprše, takže otvírala má drahá polovička ). Jinak je mé krédo - zatloukat, zatloukat, zatloukat.

před 16 hodinami, montemar napsal:

mně napsali 

důkazový prostředek : policejní udání 

to je hrozný slovo, brrrr

Ve finále můžeš být rád- já tam mám anonymní udání.