hopa26 Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 Hopa jde spravnym smerem, ale jeste nema dostatek zkusenosti. To se dela az za rohem vole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 mi vůbec nedošlo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Šikovnost, se kterou dokážu shodit nůž přesně špičkou na dlažbu. Velkej damaškovej kuchyňák. Špička kousek ulomená (jádro VG10) a pahýl přiohnutej, už se vidím, jak se to budu pokoušet retušovat... Vůbec mi poslední dobou padá podezřele moc věcí z ruky, staroba je hnusná věc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 (edited) neuropatie? taky se mi to stává, posl. dobou.. nádherná miska tuhle.. Edited November 10, 2022 by montemar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronař Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Já myslel, ze jsem dřevo a ono je to věkem …Napsáno mobilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Včera jsem měnil svíčky na Oranžádě, musí se vypustit motor a sundat chladič. Dohromady je potřeba tak pět šest kusů nářadí. A nenašel se ani jeden kus, co by mi nevypadl z ruky. Ještě nedávno jsem bejval na svůj manuální cit pyšnej... No co už, jedu dál, jen jsem si chtěl ulevit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Miloš) Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Před hodinou, Americkej napsal: Šikovnost, se kterou dokážu shodit nůž přesně špičkou na dlažbu. Velkej damaškovej kuchyňák. Špička kousek ulomená (jádro VG10) a pahýl přiohnutej, už se vidím, jak se to budu pokoušet retušovat... Vůbec mi poslední dobou padá podezřele moc věcí z ruky, staroba je hnusná věc. Na většině zlýho se dá najít něco dobrýho. Kámoška takhle neúmyslně zachránila špičku relativně obyč nože, protože se jí zapíchla do nohy.... Já už přehnanou péči o nože skoro vzdal, soužití se ženama to skoro vylučuje... Čest vyjímkám. Vždycky když ho najdu ve dřezu, párkrát se zhluboka nadejchnu a radši držím hubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Tohle delam bezne, jak mi neco pada na zem, cpu tam hnatu i kdyz je to nuz @AmerickejBud rad, ze to delas v dilne, na moste by to bylo horsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 před 3 hodinami, Americkej napsal: Šikovnost, se kterou dokážu shodit nůž přesně špičkou na dlažbu. Velkej damaškovej kuchyňák. Špička kousek ulomená (jádro VG10) a pahýl přiohnutej, už se vidím, jak se to budu pokoušet retušovat... Vůbec mi poslední dobou padá podezřele moc věcí z ruky, staroba je hnusná věc. A dlazba vydrzela bez uhony? Ta se vymenuje hur nez nuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Dlažba je v cajku, vyměnit bych potřeboval ty svý pazoury volšový. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 V Praze před čtrnácti dny prodloužený víkend, záloha 200 Eur na klíč a jaksi si nemají k tomu ji vrátit šmejdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 před 47 minutami, African napsal: V Praze před čtrnácti dny prodloužený víkend, záloha 200 Eur na klíč a jaksi si nemají k tomu ji vrátit šmejdi Asi si tam něco rozbil nebo ukrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 Před hodinou, Gustaf napsal: Asi si tam něco rozbil nebo ukrad Manželka tam právě že i zametla a kdybych se nezmínil, tak by tam snad i setřela Ale v recenzích teď vidím že někteří měli problémy s vratkou, ale vždycky třeba i po měsíci to vrátili. To jsou praktiky ty vogo todle to...a to si řeknou o zálohu pět dní před příjezdem, na bookingu o záloze ani slovo samozřejmě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 Tech 200 ecek je za ten zazitek ze si muzes zazametat. Nic neni zadarmo Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 (edited) před 10 hodinami, Prochy68 napsal: Tech 200 ecek je za ten zazitek ze si muzes zazametat. Nic neni zadarmo Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Asi Poslední zpráva, že to mám odblokované a musím kontaktovat svoji banku proč se mi to neukazuje. Nejhorší, že z recenzí přesně víš co ti napíšou, jak dlouho s tebe budou dělat debila a kdy přesně ti to pošlou. Říkám si kolik stovek lidí, hlavně zahraničních turistů to nechá plavat....welcome to Czech republic Edited November 13, 2022 by African Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 Já bych to Afri tak nehrotil, deposit za pujceni auta v Dublinu se mi vratil po mesici a druhe urgenci. Tohle umi vsude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 Taky myslim deposit z hotelu z bangkoku jsem resil asi mesic. Stava se to vsude Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 Poslední dobou mě štvou řidiči neuměje používati mlhové světla (hlavně zadní), resp. jezditi v mlze - ve městě to pálí hlava nehlava, paradoxně na dálnici jedou jen s předním denním svícením nebo mlhovky neumí vypnout když jede proud vozidel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts