Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

Šikovnost, se kterou dokážu shodit nůž přesně špičkou na dlažbu. Velkej damaškovej kuchyňák. Špička kousek ulomená (jádro VG10) a pahýl přiohnutej, už se vidím, jak se to budu pokoušet retušovat... Vůbec mi poslední dobou padá podezřele moc věcí z ruky, staroba je hnusná věc.

Včera jsem měnil svíčky na Oranžádě, musí se vypustit motor a sundat chladič. Dohromady je potřeba tak pět šest kusů nářadí. A nenašel se ani jeden kus, co by mi nevypadl z ruky. Ještě nedávno jsem bejval na svůj manuální cit pyšnej... No co už, jedu dál, jen jsem si chtěl ulevit.

Před hodinou, Americkej napsal:

Šikovnost, se kterou dokážu shodit nůž přesně špičkou na dlažbu. Velkej damaškovej kuchyňák. Špička kousek ulomená (jádro VG10) a pahýl přiohnutej, už se vidím, jak se to budu pokoušet retušovat... Vůbec mi poslední dobou padá podezřele moc věcí z ruky, staroba je hnusná věc.

Na většině zlýho se dá najít něco dobrýho. Kámoška takhle neúmyslně zachránila špičku relativně obyč nože, protože se jí zapíchla do nohy.... Já už přehnanou péči o nože skoro vzdal, soužití se ženama to skoro vylučuje... Čest vyjímkám. Vždycky když ho najdu ve dřezu, párkrát se zhluboka nadejchnu a radši držím hubu. 🤣

před 3 hodinami, Americkej napsal:

A dlazba vydrzela bez uhony? Ta se vymenuje hur nez nuz.

Před hodinou, Gustaf napsal:

Asi si tam něco rozbil nebo ukrad 🤣

Manželka tam právě že i zametla a kdybych se nezmínil, tak by tam snad i setřela 😆 Ale v recenzích teď vidím že někteří měli problémy s vratkou, ale vždycky třeba i po měsíci to vrátili. To jsou praktiky ty vogo todle to...a to si řeknou o zálohu pět dní před příjezdem, na bookingu o záloze ani slovo samozřejmě.

před 10 hodinami, Prochy68 napsal:

Tech 200 ecek je za ten zazitek ze si muzes zazametat. Nic neni zadarmo emoji6.png

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Asi 😆 Poslední zpráva, že to mám odblokované a musím kontaktovat svoji banku proč se mi to neukazuje. Nejhorší, že z recenzí přesně víš co ti napíšou, jak dlouho s tebe budou dělat debila a kdy přesně ti to pošlou. Říkám si kolik stovek lidí, hlavně zahraničních turistů to nechá plavat....welcome to Czech republic 😝

Edited by African

Poslední dobou mě štvou řidiči neuměje používati mlhové světla (hlavně zadní), resp. jezditi v mlze - ve městě to pálí hlava nehlava, paradoxně na dálnici jedou jen s předním denním svícením nebo mlhovky neumí vypnout když jede proud vozidel.