Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Já jsem ale tvrďák a minimalista. A proto jsem se psychicky obrnil a jedu teď do práce zas bez hodinek, v tašce mám strap který až v kanclu nasadím. Záložní NATO v šupleti v práci je ale dobrý napad!

Suple v kanclu kdyby něco selhalo26e1ee3a55eaa4e01d647769769e1a18.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 minutami, Prochy68 napsal:

dost dobrý šufle :D  a bez zámečku 😅

Ty Multiforty se mi taky moc líbí! 

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Spongebob napsal:

dost dobrý šufle :D  a bez zámečku 😅

Ty Multiforty se mi taky moc líbí! 

Zamecek je na hornim supliku a zamyka to komplet, ale u nas se nekrade to jen pro jistotu 🙂

Odkaz ke komentáři

Holka má soustředění od baletu a za šest dní si řekli 7.000,-Kč :wacko: Jako samozřejmě už to dost rodičů odpískalo že na to nemají, včetně dvou nejlepších kamarádek, takže holka se taky už cuká. Jako na šestiletý děcka to je tedy dost, navíc se jedná o jedno z nejdůležitějších soustředění včetně velkého představení, takže kdo se nezúčastní nebude vystupovat 😞

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, safi napsal:

Dorazil mi ceník all inclusive kempu v Pakoštane Chorvatsko. Minule mě dovolená vyšla na 35, ted na 45. To je nárůst o 30%. Padouši.... 

Paní domácí v Pakoštane mi na tento rok taky navýšila platbu.😞

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, African napsal:

Holka má soustředění od baletu a za šest dní si řekli 7.000,-Kč :wacko: Jako samozřejmě už to dost rodičů odpískalo že na to nemají, včetně dvou nejlepších kamarádek, takže holka se taky už cuká. Jako na šestiletý děcka to je tedy dost, navíc se jedná o jedno z nejdůležitějších soustředění včetně velkého představení, takže kdo se nezúčastní nebude vystupovat 😞

Šest dní budou někde ubytovaný, někde jíst a bude je tam někdo trénovat / školit?

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, geometr napsal:

Šest dní budou někde ubytovaný, někde jíst a bude je tam někdo trénovat / školit?

Osobně bych šestiletou holku nepustil na týden mimo se sborem a finance by nebyly ten hlavní důvod.

Teď tohle řešíme s týdenním lyžákem za cca 10k (v přepočtu), s tím že každý den bude doprava tam a zpět. Mastné to je dost, ale aspoň tam není to ubytko....

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, tomato napsal:

Osobně bych šestiletou holku nepustil na týden mimo se sborem a finance by nebyly ten hlavní důvod.

Teď tohle řešíme s týdenním lyžákem za cca 10k (v přepočtu), s tím že každý den bude doprava tam a zpět. Mastné to je dost, ale aspoň tam není to ubytko....

Na to jsem se neptal 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...