Prochy68 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Já jsem ale tvrďák a minimalista. A proto jsem se psychicky obrnil a jedu teď do práce zas bez hodinek, v tašce mám strap který až v kanclu nasadím. Záložní NATO v šupleti v práci je ale dobrý napad!Suple v kanclu kdyby něco selhalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 17 minutami, Prochy68 napsal: Suple v kanclu kdyby něco selhalo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dost dobrý šufle a bez zámečku Ty Multiforty se mi taky moc líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 6 minutami, Spongebob napsal: dost dobrý šufle a bez zámečku Ty Multiforty se mi taky moc líbí! Zamecek je na hornim supliku a zamyka to komplet, ale u nas se nekrade to jen pro jistotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Holka má soustředění od baletu a za šest dní si řekli 7.000,-Kč Jako samozřejmě už to dost rodičů odpískalo že na to nemají, včetně dvou nejlepších kamarádek, takže holka se taky už cuká. Jako na šestiletý děcka to je tedy dost, navíc se jedná o jedno z nejdůležitějších soustředění včetně velkého představení, takže kdo se nezúčastní nebude vystupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Dorazil mi ceník all inclusive kempu v Pakoštane Chorvatsko. Minule mě dovolená vyšla na 35, ted na 45. To je nárůst o 30%. Padouši.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Sakra mě mrzí, jak dopadnul Dakar pro Aleše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 23 minutami, safi napsal: Dorazil mi ceník all inclusive kempu v Pakoštane Chorvatsko. Minule mě dovolená vyšla na 35, ted na 45. To je nárůst o 30%. Padouši.... Paní domácí v Pakoštane mi na tento rok taky navýšila platbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 (upraveno) @safiHlavne prosimte nepis ze je to Eurem, vcera sem byl v hospode a poslouchal ty vecerni ekonomy celej vecer:) Upraveno 11. ledna 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Nemyslim. 15 je tak vstup nakladu a 15 jejich vyssi marze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 No proto:) Chtel sem dat palecnahorovyho smajlika, ale nejak mi to v mobilu zmizelo nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 16 minutami, Geodet napsal: Paní domácí v Pakoštane mi na tento rok taky navýšila platbu. O kolik %? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Před hodinou, African napsal: Holka má soustředění od baletu a za šest dní si řekli 7.000,-Kč Jako samozřejmě už to dost rodičů odpískalo že na to nemají, včetně dvou nejlepších kamarádek, takže holka se taky už cuká. Jako na šestiletý děcka to je tedy dost, navíc se jedná o jedno z nejdůležitějších soustředění včetně velkého představení, takže kdo se nezúčastní nebude vystupovat Šest dní budou někde ubytovaný, někde jíst a bude je tam někdo trénovat / školit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 7 minutami, geometr napsal: Šest dní budou někde ubytovaný, někde jíst a bude je tam někdo trénovat / školit? Osobně bych šestiletou holku nepustil na týden mimo se sborem a finance by nebyly ten hlavní důvod. Teď tohle řešíme s týdenním lyžákem za cca 10k (v přepočtu), s tím že každý den bude doprava tam a zpět. Mastné to je dost, ale aspoň tam není to ubytko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Zamecek je na hornim supliku a zamyka to komplet, ale u nas se nekrade to jen pro jistotu Všeci kradnú... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Před hodinou, guzmic napsal: Sakra mě mrzí, jak dopadnul Dakar pro Aleše. Tak dobře rozjetej závod, konečně měl velkou šanci vyhrát ... a takhle skončí. Ti diváci jsou fakt nepoučitelní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 To me taky stve. Jednou za x let bez kamazů a takhle to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 aleš dostal blbej dárek k narozkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 10 minutami, JR_2010 napsal: Všeci kradnú... ale jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 11 minutami, tomato napsal: Osobně bych šestiletou holku nepustil na týden mimo se sborem a finance by nebyly ten hlavní důvod. Teď tohle řešíme s týdenním lyžákem za cca 10k (v přepočtu), s tím že každý den bude doprava tam a zpět. Mastné to je dost, ale aspoň tam není to ubytko.... Na to jsem se neptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 42 minutami, safi napsal: O kolik %? Vychází to asi o 17 % víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se