Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

před 1 hodinou, zceyee napsal:

Proti fetkam ses s teleskopem bez sance, pokud se nejezdi do zahranici (DE), tak doporucuju kastlik ve dverich vybavit peprovym sprejem s tryskou (ne rozprasovacem), takovymto ... to je snad jediny co trochu pomuze. Jeste pred "pripravenim do dveri" doporucuju na necisto nekde vyzkouset, uz se mi dostal do ruky i takovy co nestrikal a to mel napln plnou.

To je fakt... nosím tenhle 

@zceyee @Lynx12  Jo, takové případy se nečtou dobře a je fakt, že v našich končinách je to trochu jinačejší, pokud jde o řešení podobných vypatlaných násilníků, takové složitější a na dlouhé lokte ...
A ten pepřák je fakt asi dobrá věc, účinná a rychlá obrana, lepší než plynovka, o kterou kdysi usiloval můj táta.

Před hodinou, Xenomorfus napsal:

Nejsem v zumpe, takže pouze konstatuji, že je to smutné a řežeme si pod sebou větev. V zumpe bych řekl něco jiného.

Před hodinou, safi napsal:

Odvrácená strana demokracie .... 

To s demokracií nemá nic společného.

No neviem, zhromaždenie im síce povolia, čiže ich odtiaľ polícia nevyženie, ale zároveň títo 'aktivisti' porušia dopravné predpisy, za to by nejakú pokutu dostať mohli, nie? Nič proti ničomu... 

Ještě k těm pepřákům v autě, doporučuji k tomu nedávat nic k jídlu, třeba jablko jako jsem to udělal já, jako pro sněhurku 🤣

před 13 hodinami, Bert napsal:

Nebál bych se, že bude kazit férovou soutěž dlouho. Dost často mají nestabilní psychiku a nestabilní sociální okolí a ten tlak ve vrcholovém sportu nedají moc dlouho.  

před 10 hodinami, Conrad napsal:

To s demokracií nemá nic společného.

Nejsem rozhodně příznivce blokace jakýchkoliv cest a ani zeleného sociálního inženýrství. Ale pokud chceme mít ve státě volnost říci, že president, vláda, atd... stojí za prd a říkat to nahlas a veřejně a nic ti za to nehrozí, tak prostě musíme akceptovat, že někdo s jinými názory může také mávat transparenty. 

Jasně - je ideální, pokud se jedna nebo druhá akce koná na náměstí, ale i některé politické demonstrace nebo návštěvy velkých koncertů nebo sportovních událostí zaberou silnici, po které se valí dav. 

Z nedávných let třeba pražský maraton, běchovický běh a nezapomenu na masu fanoušků nějaké britské skupiny, která postupovala Karlínem a vypadalo to fakt drsně... 

Každý má jistě právo mávat s transparentem podle svého přesvědčení, ale ne uprostřed magistrály:cheers:

Mě pobavila ta formulace: „Dáme tak politikům jasný vzkaz, že jejich povinností je hájit naše práva, ačkoli jim sami nerozumí, protože se vozí v autech. Pochod je nahlášený,“ uvedla iniciativa.

Spíš mě překvapuje, že to PČR neřeší jako přestupek (chodec na silnici nedodržující pravidla).

Ja som zase raz pocuval Radiozurnal a tam vraveli, ze v Prahe sa prave demonstruje za "pomalejsiu dopravu", to ako fakt?