Prochy68 Posted May 5, 2023 Report Share Posted May 5, 2023 Já to měl stejně,jen mám pocit že ta fotka se dá použít jen po určitou dobu, ale nevybavuju si jak dlouho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted May 5, 2023 Report Share Posted May 5, 2023 Kurva Covid,už jsem žil v domnění že to není... je mi blbě... Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted May 5, 2023 Report Share Posted May 5, 2023 před 5 minutami, DavidLC napsal: Kurva Covid,už jsem žil v domnění že to není... je mi blbě... Ale je a je ho hodně, jen se to moc neřeší a lidi tolik nekončí po nemocnicích. Ono chřipky mají dnes už kolikrát i mnohem horší průběh....tak se drž a přeji rychlé uzdravení Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted May 5, 2023 Report Share Posted May 5, 2023 před 1 minutou, African napsal: Ale je a je ho hodně, jen se to moc neřeší a lidi tolik nekončí po nemocnicích. Ono chřipky mají dnes už kolikrát i mnohem horší průběh....tak se drž a přeji rychlé uzdravení Děkuji, děkuji... asi jo, ale to víš i rýma je pro silného chlapa tragédie Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted May 5, 2023 Report Share Posted May 5, 2023 před 9 hodinami, DavidLC napsal: Děkuji, děkuji... asi jo, ale to víš i rýma je pro silného chlapa tragédie Buď teda rád, že máš kovida a nie rýmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted May 5, 2023 Report Share Posted May 5, 2023 před 2 hodinami, McStinger napsal: Buď teda rád, že máš kovida a nie rýmu Pane doktore, vy všechno zlehčujete. Já nejlíp vím, jak mi je. Já už tady dlouho nebudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted May 7, 2023 Report Share Posted May 7, 2023 (edited) Když tu máme ty choroby Ministr Válek Není čas na mou rezignaci, ale na hledání řešení. Edited May 7, 2023 by Conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 9, 2023 Report Share Posted May 9, 2023 Ach jo, dnes by bylo mé sestře 48 let. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted May 9, 2023 Report Share Posted May 9, 2023 To mi je líto:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted May 9, 2023 Report Share Posted May 9, 2023 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Ach jo, dnes by bylo mé sestře 48 let. Chápu tě příteli, sám mám podobný smutný zážitek Link to comment Share on other sites More sharing options...
H-B Posted May 9, 2023 Report Share Posted May 9, 2023 Extremne me sere najemnice v byte. Sice plati, ale potreboval jsem byt nafotit (prodej) a mesic neni schopna si najit cas, dokonce realitakovi ve smluveny termin neotvirala a nebrala pak 3 dny jemu ani me telefon. Jako je hezky, ze ma ve smlouve, ze tam majitele musi pustit, ale komplikuje a blokuje situaci. Nema delsi dobu praci, nevim, jak se moc zivi.. trosku se toho scenare dal bojim. Nejradeji bych to rychle prodal i s ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted May 9, 2023 Report Share Posted May 9, 2023 Máš mít podnájemnici .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H-B Posted May 9, 2023 Report Share Posted May 9, 2023 před 19 minutami, Bert napsal: Máš mít podnájemnici .... Ah, děkuji, vyměním jí. Psaní pod emocí = chyby, jesus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted May 9, 2023 Report Share Posted May 9, 2023 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Ach jo, dnes by bylo mé sestře 48 let. To je mi líto, je to strašné když mladí odchází Já jdu právě na pohřeb a příští týden znovue. Během pár dní tragicky super kámoš 49 a kamarádka 37, strašný...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted May 10, 2023 Report Share Posted May 10, 2023 V 4. 5. 2023 v 22:45, P_P napsal: Doklady jde opravdu objednat přes Portál občana, podmínkou je mít Bankovní identitu a Datová schránka, doklad stačí pak jen vyzvednout. A s tou fotkou je to následovně - musí ji úřady samozřejmě mít. Já si měnil ŘP po 5 letech, při žádosti mi portál nabídl foto z minulého dokladu a požádal o schválení k použití. Takže kdo už jednou byl na doklad focen, zvládne to on-line. Není tomu tak. Řidičák lze, OP nikoliv. Přestože mají fotku z minula, chtějí i otisky prstů, které údajně po 90 dnech skartují, takže ty z minula nemohou použít. Dneska ověřeno, osobně vyhozen, protože jsem přišel bez rodnýho listu. Aspoň jsem dneska zrušil ŽL, když už jsem tam byl a zbavím se tý druhý datovky. Suma sumárum jsem tam dnes nechal dvě hodiny života a nevyřídil krom toho ŽL nic z těch ztracených dokladů (OP+ŘP+ORV). Proč mám nosit velkej TP (kterej mají v systému) pro vydání malýho ORV mi uniká. A proč mě trestají finančně za každej ztracenej průkaz je mi také záhadou. Každopádně lhůty 15-30 dní na vydání jsou standart. Takže doba digitální vyniká více na poli buzerace, než pro usnadňování procesů. Jako že bych teď 30 dnů neměl řídit do vydání novejch dokladů je naprosto nereálný, někdo ten státní moloch živit musí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick06 Posted May 10, 2023 Report Share Posted May 10, 2023 Není tomu tak. Řidičák lze, OP nikoliv. Přestože mají fotku z minula, chtějí i otisky prstů, které údajně po 90 dnech skartují, takže ty z minula nemohou použít. Dneska ověřeno, osobně vyhozen, protože jsem přišel bez rodnýho listu. Aspoň jsem dneska zrušil ŽL, když už jsem tam byl a zbavím se tý druhý datovky. Suma sumárum jsem tam dnes nechal dvě hodiny života a nevyřídil krom toho ŽL nic z těch ztracených dokladů (OP+ŘP+ORV). Proč mám nosit velkej TP (kterej mají v systému) pro vydání malýho ORV mi uniká. A proč mě trestají finančně za každej ztracenej průkaz je mi také záhadou. Každopádně lhůty 15-30 dní na vydání jsou standart. Takže doba digitální vyniká více na poli buzerace, než pro usnadňování procesů. Jako že bych teď 30 dnů neměl řídit do vydání novejch dokladů je naprosto nereálný, někdo ten státní moloch živit musí... No joo úřad je úřad .Mě třeba vadí přesvědčení že ty plastové kartičky mají omezenou platnost.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goran02 Posted May 10, 2023 Report Share Posted May 10, 2023 Jelikož mi ŘP bude končit, zkusil jsem si požádat o nový přes portál a nejdýl trvalo se tam jako vždy přihlásit. Vybrat výměnu, zkontrolovat údaje a odeslat trvalo max dvacet sekund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane001 Posted May 10, 2023 Report Share Posted May 10, 2023 Proč mám nosit velkej TP (kterej mají v systému) pro vydání malýho ORV mi uniká.Protože ti do něj zapíšou, že bylo vydáno nové ORV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted May 10, 2023 Report Share Posted May 10, 2023 Tak ani ŘP objednat online nelze. Pouze v případě výměny za končící platnost. V případě ztráty je nutno pěkně do fronty a vysolit pokutičku... Ku.vy zas.aný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted May 10, 2023 Report Share Posted May 10, 2023 (edited) před 10 minutami, Shane001 napsal: Protože ti do něj zapíšou, že bylo vydáno nové ORV. Což si do toho v jejich systému doplnit nemůžou. Zato bez tohoto zcela nezbytnýho zápisu se papírovej TP v mým šuplíku neobejde. No ovšem, díky za objasnění. E: Podobně jako když mne zastaví fízlové. Ještě než vylezou z auta, mají mne i moje auto vylustrovaný. Přesto zahájí větou: "Vaše doklady a doklady od vozidla"... To ztotožnění chápu, povinnosti mít u sebe ORV už nerozumím. Edited May 10, 2023 by Americkej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts