safi Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Odesláno 20. června 2023 Prijizdim domu a prede mnou parkuje dodavka. Stylem auto pred ni 2 metry mezera, za ni 3 mezera. Necham ji zaparkovat, zastavim vedle ni, usmeju se a rikam “dobrý den, muzete prosim popojet k autu pred vami, budu moci za vami zaparkovat”. Ridic - nagelovany mladoch rika a proc? Kdyz tu jsou volna dalsi mista? Kouknu na nej, mavnu rukou a jedu zaparkovat jinam. Proc se nedelaji IQ testy pro ridicak a volebni pravo?
Jerryl Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Odesláno 20. června 2023 (upraveno) Tohle řešim pořád. A to jsi měl štěstí, že bylo kde jinde zaparkovat. Takový luxus u nás nemáme. Přijede soused a zaparkuje přes 2 podélná místa. ( nemáme to načmáraný, ale při dobré vůli se tam vejdou 3 auta za sebou) On jako by to neviděl. Tak ho poprosím, jestli by se trochu cuknul, aby se tam vešlo ještě jedno auto. Tak jo popojel. Ale další den to udělá jinej osel. Váženě nejde vychovat k přemýšlení všechny. To mě sere, protože pak si jako rejpal připadám já. Upraveno 20. června 2023 uživatelem Jerryl
zceyee Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Odesláno 20. června 2023 Před hodinou, safi napsal: Prijizdim domu a prede mnou parkuje dodavka. Stylem auto pred ni 2 metry mezera, za ni 3 mezera. Necham ji zaparkovat, zastavim vedle ni, usmeju se a rikam “dobrý den, muzete prosim popojet k autu pred vami, budu moci za vami zaparkovat”. Ridic - nagelovany mladoch rika a proc? Kdyz tu jsou volna dalsi mista? Kouknu na nej, mavnu rukou a jedu zaparkovat jinam. Proc se nedelaji IQ testy pro ridicak a volebni pravo? Von byl dodavkar prave proziravej, zaparkoval tak aby kdyz za chvili odjede nechal dve mista na normalni auta.
safi Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Odesláno 20. června 2023 (upraveno) Ano Ono to má samozřejmě pokračování, které ukazuje, že občas řeším věci, které nemusím. Když jsem o 10 minut později mrknul z okna, tak už tam nebyl. Prostě chlapík asi na chvíli zastavil, aby si přečetl facebook a hned mě měl za zadkem... Já na těchto situacích zkouším různé řešení problémů s cizími lidmi. Evidentně si řekl, že jsem nějakej divnej a že se této ulici už navždy vyhne. Upraveno 20. června 2023 uživatelem safi
Jerryl Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Odesláno 20. června 2023 Ještě přidám tuhle radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na 1. pohled to vypadalo na zloděje, ale lístek za oknem mě utvrdil, že to byl debil, ale alespoň poctivej, že se přiznal. Zahradnická firma sekající trávu u chodníku zaměstnává ichtyly, kteří v řadě 5 aut dvěma rozmlátí okna. Prej kamínek se odrazil od křovinořezu. Do <> s nima. Jak to dopadne s vyrovnáním se ještě ukáže, prej na to mají pojištění.
safi Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Odesláno 20. června 2023 To mě mrzí, ale je dobré, že byl poctivý. Ale je to fakt pitomec Ale poctivej
TomTomTom Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Odesláno 20. června 2023 Kolega si takhle samodomo sekačkou prostřelil francouzské okno u baráku. Jinak sekat křoviňákem mezi auty? Určitě s dobrou pojistkou.
Bob Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Odesláno 20. června 2023 Jo takhle mam dulek ve dverich od nejakyho chytraka se strunovkou
Gustaf Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 Já když vždy vidím technický služby, jak sekají krovinakem, tak se nestačím divit. Drive nosili kartony a deky a auta chranili. Teď to jebou normálně mezi nima, tráva nalitana všude, hlavně epesne mezi bočními skly a tím prostorem, jak zajíždějí do dveří. Šutry jen cinkaji. Magoři bez mozku. U nas u práce je o víkendu parkoviště prázdný...ale proč by to dělali, když v tejdnu je tam auto na autě a je to větší adrenalin...
Jerryl Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 Tak to já se musím po každé, když přicházím k autu, dívat na důkaz vlastní blbosti. Něco jsem na zahradě kopal a pak, že to místo přejedu sekačkou. V hlavě jsem kdesi vzadu měl myšlenku či podezření, že to auto stojí nějak blízko. Jenže člověk někdy rychleji dělá než myslí a najednou bum. Tak jsem chvíli hledal poškození a doufal, že to bude někde dole. Ale ne, pěkně uprostřed zadních LZ dveří. Nafackoval bych si.
Danny35 Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 Já na tom jsem podobně. Důlek jsem si udělal u LZ dveří, naštěstí u starýho auta, tak to tolik nebolelo. A když projiždím místem, kde u silnice sekají křoviňákem na plný otáčky, vždycky čekam, kdy uslyším ránu. Kamarádovi takhle za jízdy vysklili přední boční okno.
Bert Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 Nechci samozřejmě nabát k nějakým nekalým úvahám, jak si třeba legalizovat včera prasklé přední sklo, ale: § 2924Škoda z provozní činnosti Kdo provozuje závod nebo jiné zařízení sloužící k výdělečné činnosti, nahradí škodu vzniklou z provozu, ať již byla způsobena vlastní provozní činností, věcí při ní použitou nebo vlivem činnosti na okolí. Povinnosti se zprostí, prokáže-li, že vynaložil veškerou péči, kterou lze rozumně požadovat, aby ke škodě nedošlo.
kuncák7 Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 Hm, proražený okýnko kamínkem od křovinořezu, zřejmě dobrej oddíl ( sorry Jerryle nesměju se tobě ). Ale měl jsem tu minulej týden stížnost, že při tomhle sekání někdo ušmikl i jednomu invalidovy značku u silnice, takže tomuhle se opravdu nedivím. Kdybych to neslyšel, tak neuvěřím.
Jerryl Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 (upraveno) Posekat značku, to je taky dobrý, ale to už musela bejt určitě pořádně podechcaná od pejsků venčících své páníčky a zrezivělá u paty. Takže vlastně dobře, že šla k zemi včas, než aby spadla na nějaké kolemjdoucí dítě Zatímco moje okno bylo jak nový. Upraveno 21. června 2023 uživatelem Jerryl levopis
Berbatow Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 Manželka mi včera chtěla udělat radost, než se vrátím z práce. Chtěla posekat trávu (vždy sekám já, mám to jako relaks). Urazila mi kryt zpětného zrcátka na druhém autě a na přívěsném vozíku blinkr, prostě šikulka.
Jerryl Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 Tak tos byl určitě rád, že neťala do živýho. Vypadá to “jenom na plasty”. Na to mám jeden fór Příjde chlápek k sousedovy, protože ho slyší strašně řvát. Najde ho ve stodole s bimboušem na špalku, jak se do něj mlátí kladivem. Ptá se ho, co to vole děláš? Ten mu odpoví, že je to hrozná slast. Co je na tom příjemnýho mlátit se kladivem do přirození? ptá se Druhej odpoví: no to vůbec není příjemný, bolí to jak svině, ale víš jaká je to slast, když se netrefím?
Radek124 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Odesláno 22. června 2023 Totálně prodrbané dopoledne kvůli "Komfortnímu doručení" v Datartu. Včera po obědě potvrzená objednávka pračky se závozem a instalací dnes odpoledne (u manželčiny 82-leté invalidní tety), dneska v 7 ráno SMSka "právě doručujeme"(?!) - a na mobilu 5 ztracených hovorů. Fajn, volám zpátky: "Víte, oni nám nedovezli ten mezikus pod sušičku, ještě Vám zavolá infolinka jestli ho někde nemají, v obchodech kolem nám to zatím nikdo nezvedá". Po 2 hodinách tam volám sám, jestli teda dovezou aspoň tu pitomou pračku, že mezikus si klidně koupím a dovezu sám - "moment zjišťujeme hned se ozveme". Další 2 hodiny, naskakování mailů stornováno/založeno - a po další telefonické urgenci překvapivé zjištění "víte, oni jak si to ráno nenaložili do auta, tak další závoz (vzdálenost 10km?) je až v Neděli". Že já trouba (s naivní vidinou že to bude už dneska) radši nedal vydělat místnímu talentovi - možná by to bylo o směšnou stovku dražší, ale tetka by možná spokojeně prala už zítra večer a já bych si ušetřil 5 provztekaných hodin života ...plus prodrbanou Neděli
zceyee Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Odesláno 22. června 2023 Už se těšim na nedělní pokračování.
Prochy68 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Odesláno 22. června 2023 Kolega v praci v utery podobna zkusenost.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
uff Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Odesláno 22. června 2023 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-beru-20-tisic-soudi-se-o-vyzivne-zakladatel-knihy-dobrovsky-bance-priznal-vic-232759 Me nasralo, ze knizky jsme doposud kupovali jen tady. Tim, ze to mel otec s nama podobne, je to pro me dozivotne no go. Pro predstavu po navratu z Bora Bora nam otec rekl, tam by se vam libilo. Ale alimenty dluzil dal a jeste z toho mel prdel. Prej, mezi mejma veritelama je mama muj nejmensi problem. Ted uz se tomu smeju, ale vuci mamce je mi to do tedka blby...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se