Pozorovatel Posted September 4 Report Share Posted September 4 A co teprve, když tu člověk ještě nemůže inzerovat a musí to řešit přes jiné weby, bo se mu to doma už nikam nevejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted September 4 Report Share Posted September 4 před 2 hodinami, Lukyn77 napsal: Není problém prodat hodinky za kilo, ale prodávat Seika kolem desítky, to je porod ... milion dotazů, arogantní přístup, pořád měříš, seřizuješ, fotíš, pak neví ... zkušenost ze tří prodejů během týdne ... to si jeden rozmyslí jestli to radši nebude sbírat, než lézt do zadelí ... Já sem dřív sedl do vlaku a jel na Otočku z Prahy do Ostravy pro Expy, moony kupoval na pumpě v únoru v sedm večer, atd atd a vždy super ... dneska je to fprdeli před 2 hodinami, ragu napsal: Prodávat levný hodinky byl vždycky oser Tak to bylo vždycky Link to comment Share on other sites More sharing options...
koveras Posted September 4 Report Share Posted September 4 Hoši úplne rovnaké je to aj u drahých hodiniek. A u čohokoľvek so zlatom je to horšie, než si dokážete predstaviť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted September 4 Report Share Posted September 4 (edited) Holka rozjíždí v sedmi letech klavír na ZUŠ a učitel mě doporučil po dnešní schůzce domů na blbnutí nejlevnější variantu kláves za šestku (včetně povinného stojanu), o ničem slabším nechce ani slyšet Občas mě opravdu případne že žiju v nějaké jiné době, nějaký klávesista tady co by doporučil něco podobného okolo tisícovky https://www.prokapelu.cz/yamaha-psr-e-373/ Edited September 4 by African Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted September 4 Report Share Posted September 4 Holka rozjíždí v sedmi letech klavír na ZUŠ a učitel mě doporučil po dnešní schůzce domů na blbnutí nejlevnější variantu kláves za šestku (včetně povinného stojanu), o ničem slabším nechce ani slyšet Občas mě opravdu případne že žiju v nějaké jiné době, nějaký klávesista tady co by doporučil něco podobného okolo tisícovky https://www.prokapelu.cz/yamaha-psr-e-373/Nebud skrt, urcite to chce klavesy s dynamikou a ty asi rozumny levnejsi nekoupis.PS mam podobny, 363 verzi po mladym ve sklepe , samozrejme se stojanem Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted September 4 Report Share Posted September 4 před 7 minutami, Prochy68 napsal: Nebud skrt, urcite to chce klavesy s dynamikou a ty asi rozumny levnejsi nekoupis. PS mam podobny, 363 verzi po mladym ve sklepe Jo, lakomec to je :D. S dynamikou a nie mäkké, nech sa to aspoň trochu podobá na klavír, ak chce časom naozaj hrať na klavír a nie bašavely na samohrajke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted September 4 Report Share Posted September 4 Vy jste ale kámoši, kdyby jste radši poradili ještě neco lepšího a mnohem levnějšího Dobře, jdu na to kliknout ať si můžu sundat nálepku ze zad - lakomec Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted September 4 Report Share Posted September 4 Já bych ještě přitlačil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted September 4 Report Share Posted September 4 před 11 minutami, geometr napsal: Já bych ještě přitlačil. Do roka a do dne chce učitelskej vidět v baráku akustické pianino, takže to dopadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted September 4 Report Share Posted September 4 Ber křídlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted September 4 Report Share Posted September 4 @African Levnější než tyhle baterkové "samohrajky" jsou ještě samostatné MIDI klávesy pro připojení k počítači po USB, třeba z řady M-Audio Keystation - ale z nich bez běžícího sčotu s vhodným softwarem žádný zvuk nevyloudíš. Ale zas pokud už někde v "technologické rezervě" počítač schopný vyluzovat zvuky máš a nejsi si zatím jistý že to malou vůbec bude bavit (tak jako kdysi u nás, možná jí tam ještě někde na skříni leží), nemuselo by Tě to aspoň mrzet tolik jako kdybys třeba v rodičovském zatemnění rozumu po prvním školním dnu uvalil mego za echt Steinway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted September 4 Report Share Posted September 4 No, mě to taky nevyšlo levně, ale do muziky a nástrojů se investuje dobře, protože to giganticky zvětšuje vnímaný svět. Herní PC by se mi kupovalo podstatně hůře. Jinak analog doporučuji až tak od 700k nahoru a vyprodaného aspoň Lucerna Music Clubu. Do té doby jedině digitál s dobrou mechanikou, co nejblíže analogu, něco jako Clavinova. A ty jdou koupit v bazarech kolem 20k-30k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayethon Posted September 4 Report Share Posted September 4 V 30. 8. 2023 v 11:37, exell napsal: Podle mě celé toto tažení proti autům zcela ignoruje kapictní možnosti MHD, která je ve špičce už na hraně. Pokud by se 20 % motoristů ve špičce rozhodlo jet metrem, musíme si zvyknout na čekání na další (případně i 3.) soupravu. Tohle je velmi zajímavý a důležitý příspěvek. Už teď je kapacita MHD a hlavně všech 3 linek metra ve špičce na hraně někde i za hranou. Kapacita MHD již prakticky nejde v kritických úsecích navyšovat. Co se stane s kapacitou metra B, až na Smíchovském nádraží a v okolí za pár let dostaví 10 tisíc bytů, v Karlíně na Rohanském ostrově 5 tisíc, co se stane s Céčkem, až se v Bubnech a v okolí dostaví 15 tisíc bytů, v Letňanech a okolí dalších 15 tisíc bytů, co s Áčkem až na NNŽ postaví až 20 tisíc bytů, 5 tisíc bytů v Ruzyni. V Praze dnes reálně žije kolem 1,65 milionů lidí, další 350 tisíc do Prahy denně dojíždí za prací. Do Prahy každý rok přichází navíc 40 tisíc obyvatel a počty příchozích mají růst. Město úplně zaspává rozvoj dopravní infrastruktury jako pro auta tak pro MHD, ale i pro školy či nemocnice. IPR řeší nepodstatné nesmsly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted September 5 Report Share Posted September 5 před 7 hodinami, Hasňa napsal: No, mě to taky nevyšlo levně, ale do muziky a nástrojů se investuje dobře, protože to giganticky zvětšuje vnímaný svět. Herní PC by se mi kupovalo podstatně hůře. Jinak analog doporučuji až tak od 700k nahoru a vyprodaného aspoň Lucerna Music Clubu. Do té doby jedině digitál s dobrou mechanikou, co nejblíže analogu, něco jako Clavinova. A ty jdou koupit v bazarech kolem 20k-30k. Děkuji za cenné rady, s tou investicí to vidím stejně jako ty, za některé věci se prostě utrácí za ty děcka s klidnou duší a s potěšením Bicí na které jde pro změnu kluk půjčují, elektronické už rozebrali panelákové děti a na našeho divocha zbyli plnohodnotné, tak bude v baráku veselo Jak přiletí z vejletu tak je mám vyzvednout, pak hodím fotku. Na Yamahu jsem tedy kliknul, než mě ukecáte k něčemu dražšímu Link to comment Share on other sites More sharing options...
milda21 Posted September 5 Report Share Posted September 5 Doporučím něco takového: https://www.sbazar.cz/pavelhavli/detail/195689191-piano-digitalni-yamaha-p-45-stojan Je to osobní zkušenost, první rok piano z půjčovny, nevěřil jsem, že potomek vydrží cvičit, druhý rok jsem koupil zánovní, na ně hrál dva roky, pak ho přestalo bavit cvičit jenom nezáživné etudy. Během 14 dnů se prodalo za stejnou cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr R Posted September 5 Report Share Posted September 5 Jak je možný, že Barrandovský most je otevřený od neděle, když se na něm skoro nic nezměnilo a teď jsem se dočetl, že se dělají dokončovací práce až do půlky září. Jako tohle lhaní oficiálních míst je už horší, než za komunistů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H-B Posted September 5 Report Share Posted September 5 Haha, to mi pripomnelo, jak krasne jsem vstoupil do noveho skolniho roku s uzavirkou mezi Albertovem a Botanickou zahradou, takze z Nusli v pondeli rano cesta na Andel 45min. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr R Posted September 5 Report Share Posted September 5 Jo tak tam jsem se taky dost zdržel…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted September 5 Report Share Posted September 5 před 3 hodinami, H-B napsal: Haha, to mi pripomnelo, jak krasne jsem vstoupil do noveho skolniho roku s uzavirkou mezi Albertovem a Botanickou zahradou, takze z Nusli v pondeli rano cesta na Andel 45min. Bravo! Dneska už cajk, 7čka jela v poho... teda nepočítám asi 3 min. na Výtoni, protože kkti v autech stáli na kolejích Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted September 5 Report Share Posted September 5 V 4. 9. 2023 v 21:20, African napsal: Vy jste ale kámoši, kdyby jste radši poradili ještě neco lepšího a mnohem levnějšího Dobře, jdu na to kliknout ať si můžu sundat nálepku ze zad - lakomec Může foukat na hřeben Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts