Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

V 14. 9. 2023 v 15:09, kuncák7 napsal:

Byla to kovová pixla 🤣🤣, do prasátka se dá vlézt. Takže jsem to otvíral nožem 🤣.

Tentokrát se mi z vašich reakci vrátila dobrá nálada, dík.

Příště flexou, bude to i s ohňostrojem 😆

před 10 minutami, McStinger napsal:

A so špitálom. Je zázrak, že nemá rozrezanú ruku (to by sme už samozrejme vedeli) a 15 stehov a ty mu radíš flexu 😮

Právě naopak, to už by ses nedověděl. Nejspíš bych si ufikl dost prstů a neměl čím psát.

Kluk se nám pár dní motal, bolela ho hlava a dnes ráno krevní obraz ukázal boreliózu...tak jsem ho ráno odvezl do nemocnice, byl tam s ním do teď a odjel sám dom...jsem úplně grogy 😔 Zítra důležité testy a v deset se to rozsekne co s ním dál, tak se jdu začít modlit. Ách jo...snad bude v pohodě.

Takže, nejenom na mistra @kuncák7 se lepí smůla. 

Po skoro patnácti letech se vracím k windsurfingu.

Už měsíc čekám na volno+vítr.

Volba padla na Rakouské moře.

Neusiedler see je skvělý spot, otrava je ta mělká voda cca 200-300m od břehu, ale kemp je krásný a čistý. Cesta pro makovce jako jsem já má své úskalí, první jsem málem vyjel na placenou Rakousku dálnici a o pět minut později na placenou Maďarskou dálnici, takže je dobrý trochu kouknout na trasu. 😃

To že vítr je lehce nad mé možnosti jsem poznal hned, no nastrojil jsem nedávno koupenou old school plachtu gastra 5,3m2 a ono to celkem šlo. 

Po 30 min jsem dostal krásný katapult tlamou jsem vzal špičku prkna a mám kousek zubu někde v jezeře.

Po dalších cca 30 minutách si říkám: jdu trénovat plážovo/vodní start nějaké dobré pokusy jsem dal, takže jsem byl šťastný jak blecha.

Za další chvilku jsem sebou zase krásně švihnul a proletěla mi ruka oknem plachty.

Takže ta stará nová plachta mi vydržela cca hodinu.

No, nasraný jsem nastrojil svou starou dobrou 6,3m2 (byla na mě dnes moc) a spokojeně se dovozil do 17 hod.

Větru zdar a asi začnu šetřit a kupovat novější vercajk.

Aspoň, že hodinky mi svítí.

Resizer_16950614479521.jpeg

Resizer_16950614557573.jpeg

Resizer_16950615890521.jpeg

před 1 hodinou, African napsal:

Kluk se nám pár dní motal, bolela ho hlava a dnes ráno krevní obraz ukázal boreliózu...tak jsem ho ráno odvezl do nemocnice, byl tam s ním do teď a odjel sám dom...jsem úplně grogy 😔 Zítra důležité testy a v deset se to rozsekne co s ním dál, tak se jdu začít modlit. Ách jo...snad bude v pohodě.

Držím palce ať je mladému co nejdřív líp. 👍

před 46 minutami, African napsal:

Děkuji moc kluci 🙏 A sorry že Vás tím zatěžuji, člověk si rád někde odfoukne...čekám na telefon co bude a mám strach 😔

Ničeho se neboj, děti jsou odolnější než si dovedeš predstavit- mladej bude ok.